Aloitussivu

Tee maksuton juridinen tarvekartoitus

Lexlyn maksuton juridinen online-tarvekartoitus on analyysi juridisesta tilanteestasi ja tarpeistasi. Oma tilanteesi hahmottuu, kun vastaat palvelun selkeisiin kysymyksiin. Saat valmiin tarvekartoituksen sähköpostiisi. Juridisk behovsanalys snart även på svenska.

Tee maksuton online-tarvekartoitus

Lexly palvelee 24/7

Kokeile rohkeasti online-palveluitamme, jotka ovat käytössäsi 24/7. Voit käyttää juristiemme palveluja etäyhteyksin mistä päin Suomea tahansa. Toimistoillemme Helsinkiin ja Tampereelle voi myös varata ajan.

Tutustu: Palveluhinnastomme

Lexly betjänar även på svenska

Boka tid med en svenskspråkig familjejurist via vår kundtjänst. Våra svenskspråkiga online-tjänster är under uppbyggnad. Svenskspråkiga tjänster erbjuds för närvarande på distans och på vårt kontor i Helsingfors.

Kontakta oss
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ei haittaa vaikka et tietäisi tarkalleen, millainen juridinen asia on kyseessä. Pohditaan yhdessä, millainen tilanteesi on ja kuinka sinun kannattaa asiassasi edetä.

Ota yhteyttä
Tee asiakirja online-palvelussamme

Tee juridisesti laadukas asiakirja itse online-palvelussamme. Palvelussa vastaat kysymyksiin valitsemalla eri vaihtoehdoista. Saat räätälöidyn asiakirjan pdf-muodossa välittömästi sekä toimintaohjeet.

Palvelut ja hinnasto
Lexly betjänar även på svenska

Boka tid med en svenskspråkig familjejurist via vår kundtjänst. Våra svenskspråkiga online-tjänster är under uppbyggnad. Svenskspråkiga tjänster erbjuds för närvarande på distans och på vårt kontor i Helsingfors.

Kontakta oss

Mikä Lexly on?

Lexly on uudenlainen lakitoimisto. Olemme apunasi, kun haluat laittaa omat ja läheistesi lakiasiat kuntoon ja kun tarvitset apua hankalassa tilanteessa. Voit aloittaa kokeilemalla maksutonta juridista tarvekartoitustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Online-palvelussamme voit tehdä juridisesti laadukkaan asiakirjan itsenäisesti. Tarjoamme asiantuntevan juristin avuksesi etäyhteyksin asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Maksuton juridinen tarvekartoitus

Millainen Lexlyn maksuton juridinen tarvekartoitus on? Ennen kaikkea se on oiva paikka aloittaa omien asioiden järjestely: Tarvekartoitus on verkossa tehtävä kysely, jossa vastaat sinulle esitettyihin kysymyksiin. Palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa. Kirjoittaa ei juurikaan tarvitse, vaan valitset annetuista vaihtoehdoista. Lopputuloksena saat omiin vastauksiisi pohjautuvan räätälöidyn analyysin ja suositukset.

Tiedätkö, millaista juridista apua tarvitset?

Olemme koonneet palvelumme yhteen sen mukaan, mitkä asiat ja asiakirjat usein liittyvät yhteen. Jos et löydä omaa tilannettasi alla olevasta listasta, ei haittaa. Aloita tekemällä maksuton juridinen tarvekartoitus, niin saat hyvän yleiskuvan tilanteestasi. Voit myös varata maksuttoman alkukeskusteluajan jurstimme kanssa täällä verkkosivuillamme. Ja tottahan voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsotaan, mistä sinun kannattaa aloittaa.

Saatavuus

Tee itse asiakirjasi online-palvelussa tai varaa sinulle sopiva aika keskusteluun juristin kanssa.

Ymmärrettävyys

Lakiasiat voivat olla monimutkaisia, mutta niistä puhumisen ei tarvitse olla. Ymmärrettävyys ja selväsanaisuus on meille tärkeää.

Helppous

Tee asiakirjasi itsenäisesti online-palvelussa tai etäyhteyksin juristimme kanssa.

Hinnoittelu

Hintamme ovat läpinäkyviä. Palveluilla on joko kiinteä hinta tai saat mahdollisimman tarkan hinta-arvion ennen ostopäätöstä.

Tutustu Lexlyyn

Lexly on uuden ajan lakitoimisto yksityisille ihmisille. Me Lexlyssä olemme sitä mieltä, että perheen ja oman elämän lakiasioiden hoitamisen pitäisi olla yhtä helppoa ja arkista kuin verkkopankin käyttö. Kynnys hoitaa omia asioita asiantuntevan perhejuristin kanssa on usein liian korkealla - tarvitaan enemmän ajasta ja paikasta riippumattomia, järkevän hintaisia lakipalveluita. Lexlyn kanssa voitkin hoitaa omia lakiasioitasi vaikka kotisohvaltasi.

Tutustu meihin

Perunkirjoitus

Läheisen kuoltua tulee hautajaisten lisäksi järjestellä hänen taloudelliset asiansa perunkirjoituksessa.

Lue lisää perunkirjoituksesta
Avioero

Avioero ja ositus

Avioeron yhteydessä puolisoiden varat on jaettava. Tätä kutsutaan ositukseksi. Moni jättää osituksen tekemättä, mutta ei kannattaisi.

Lue lisää osituksesta

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltakirjalla turvaat omien asioidesi hoitamisen ja läheistesi toimintakyvyn puolestasi silloin, kun et itse pysty huolehtimaan asioistasi.

Lue lisää edunvalvontavaltakirjasta