Testamentti ja edunvalvontavaltakirja juristin kanssa NYT -20 % Klikkaa ja varaa oma aikasi >>

Asiakaspalvelu

Avoimet työpaikat Lexlyssä

Avoimet työpaikat 2023 – Lexly.fi

Perhejuristi

Perheoikeuteen erikoistunut lakitoimisto LEXLY kasvaa. Etsimme nyt joukkoomme perhejuristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen joko päätoimipaikkaamme Helsingissä tai toimistollemme Tampereella.

LEXLY keskittyy yksityisten ihmisen perheoikeudellisten asioiden hoitamiseen. Palvelemme asiakkaitamme nykyaikaisesti ja joustavasti – pääsääntöisesti verkossa ja etäyhteyksin, mutta myös toimistoillamme. Panostamme myös digitaalisten lakipalvelujen luomiseen ja kehittämiseen. LEXLYn tavoitteena on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä saamaan oman elämänsä lakiasiat kuntoon helposti, kohtuuhintaisesti ja asuinpaikasta riippumatta. LEXLYn palvelumalli on dynaaminen; perheoikeus liittyy saumattomasti moniin elämäntilanteisiin sekä varainhoitoon.

LEXLY toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Brasiliassa. LEXLY on huomattava digiavusteisten lakipalvelujen kehittäjä juuri Pohjoismaissa.

Etsimme joukkoomme juristeja, jolle perheoikeus on sydämen asia ja jotka ottavat mielellään käyttöön digitaalisen kehityksen tarjoamat uudet työskentelytavat.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus perheoikeuden parista tai joltain muulta siihen läheisesti liittyvältä oikeudenalalta. Työkokemus pankkilakimiehen työstä, asianajotoimistosta tai vastaavasta katsotaan huomattavaksi eduksi. Ruotsi toisena työkielenä katsotaan samoin eduksi, sekä valmius neuvotella asiakkaiden kanssa myös englanniksi.

Työnkuva Lexlyn juristina

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perheoikeudellisten pulmien ratkaisu itsenäisesti alusta loppuun. Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystyt ratkaisemaan asiakkaan haasteen ja jaat mielelläsi osaamistasi muun työyhteisön kanssa. Olet kiinnostunut lakipalvelujen innovoimisesta ja digitalisaation mahdollisuuksista myös oman työsi osana.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä koko perheoikeuden alaa, LEXLYn uudenlaista palvelumallia sekä kehittyä itse perhejuristina osana aktiivista työyhteisöämme. Olemme kasvuyritys, jolle yhteishenki ja yrityksemme tehtävä ovat kaikki kaikessa. Toimistomme Helsingissä sijaitsee Kruununhaassa ja Tampereella kaupungin keskustassa.

Lexly Oy on osa Lexly AB:ta. Lexly AB ruotsalaislähtöinen perheoikeuteen keskittyvä lakialan yritys, joka toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Tanskassa, Norjassa sekä Brasiliassa.

Voit lukea lisää tiimistämme täältä.

Kiinnostuitko?

Tehtävästä voi kysyä lisää Country Manager Riikka Rajaviidalta p. 040-7764657, riikka.rajaviita@lexly.fi.