"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Kurkista Lexlyn joulukalenteriin ja katso, mitä luukkujen taakse on paketoitu 🎁🎄 🎅 Joulukalenteri 2022 >>

Kolme hyvää syytä tehdä avioehto

1. Avioehdolla sovitte avioliiton taloudellisista suhteista

Tekemällä avioehdon otatte avioliittonne taloudellisen puolen omiin käsiinne. Avioehto on mahdollisuus räätälöidä avioliiton taloudelliset vaikutukset vastaamaan juuri teidän toiveitanne ja tarpeitanne.

2. Asioista sopiminen kannattaa aina

Avioehdon tekemistä edeltää pohdinta yhteisestä tulevaisuudestanne ja avioliittonne pelisäännöistä. Tulevaisuuteen voi suhtautua luottavaisesti, kun asiat on puhuttu ja sovittu kunnolla.

3. Syitä riitaan on vähemmän, jos liitto päättyy eroon

Jos avioliittonne päätyy syystä tai toisesta eroon, teillä on yksi merkittävä huoli vähemmän. Kun talousasiat on sovittu ennakkoon avioehdossa, käytännön asiat järjestyvät erossa huomattavasti nopeammin ja syitä riitaan vähemmän.

 

Avioehto netissä - Tutustu Lexlyn verkkopalveluun

Tiesithän, että Lexlyn avulla on mahdollista tehdä avioehto netissä? Juristiemme laatimassa verkkopalvelussa esitettyjen kysymysten ja antamienne vastausten perusteella syntyy juuri teidän tarpeisiinne räätälöity avioehto. Jos haluatte mieluummin tehdä avioehdon juristin avulla, se onnistuu helposti joko puhelin- tai videoyhteyden avulla. Valitsitte sitten verkkopalvelun tai juristin palvelut, avioehdon hinta on aina kiinteä.

 

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli avioehdosta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaisi toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tästä linkistä pääset lukemaan kaikki avioehtoon liittyvät artikkelimme >>

 

Lue lisää aiheesta