Verkkotesti: Tarvitsetko avioehdon? Testaa ilmaiseksi, kannattaako avioehtoa harkita?

Voiko avioehdon tehdä englanniksi?

Suomessa tehtävät avioehdot tulee aina rekisteröidä Digi- ja väestötietovirastossa, jotta ne tulevat voimaan.

Avioehdon voi kääntää vain auktorisoitu kääntäjä

Digi- ja väestötietovirastoon tulee lähettää rekisteröitäväksi jommallakummalla kotimaisella kielellä laadittu avioehtosopimus. Avioehtosopimus tulee siis rekisteröidä suomen- tai ruotsinkielisenä.

Jos avioehtosopimus halutaan laatia englanniksi, se kyllä onnistuu. Tällaisessa tilanteessa alkuperäinen englanniksi laadittu avioehtosopimus tulee kääntää auktorisoidun kääntäjän, eli valtuutetun ja virallisen kielenkääntäjän toimesta. Kielenkääntäjä laatii englanninkielisestä avioehtosopimuksesta suomen- tai ruotsinkielisen käännöksen, joka edelleen lähetetään Digi- ja väestötietovirastoon rekisteröitäväksi.

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli avioehdosta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaisi toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tästä linkistä pääset lukemaan kaikki avioehtoon liittyvät artikkelimme.

Lue lisää aiheesta

Avioehto

Tehkää avioehtosopimus verkkopalvelussamme tai varatkaa aika avioehtosopimuksen laatimiseen perhejuristimme kanssa. Verkkopalvelussa tehtyä asiakirjaa voi muokata maksutta 14 vrk:n ajan ostohetkestä. Jos varaatte ajan juristille, hän käy kanssanne puhelimessa tai videotapaamisessa läpi avioehtosopimuksen sisällön ja laatii luonnoksen keskustelunne pohjalta. Asiakirjaa täydennetään vielä tarvittaessa, kunnes se on tahtonne mukainen.

Tee verkossa

85 €

Juristin kanssa

300€

85

Voitte tehdä avioehdon itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saatte todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

300

Tee avioehto kiinteään hintaan avioliitto-oikeuteen erikoistuneen juristin kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.