Verkkotesti: Tarvitsetko avioehdon? Testaa ilmaiseksi, kannattaako avioehtoa harkita?

Naimisiin talouden turvaamiseksi?

Olisiko mentävä naimisiin vain taloudellisen turvan vuoksi? Ei välttämättä. Oman parisuhteen asiakirjat kannattaa kuitenkin laittaa kuntoon. Avoliittosopimuksessa voitte sopia keskinäisistä talousasioistanne avoliiton aikana ja avoliiton päättymisen varalta.

Lisäksi kannattaa harkita seuraavien asiakirjojen laatimista:

Velkakirja

Kannattaa tehdä, jos rahoitatte yhteisesti omistamaanne omaisuutta eri tavalla kuin sitä omistatte.

Testamentti

Kannattaa tehdä, jos haluatte turvata toistenne talouden kuolemantapauksessa ja periä toisenne. Avopuoliso ei peri ilman testamenttia.

Edunvalvontavaltakirja

Tekemällä edunvalvontavaltakirjat eli edunvalvontavaltuutukset, voitte antaa toinen toisillenne valtuutuksen hoitaa asioita ja tehdä päätöksiä toistenne puolesta, jos jomman kumman toimintakyky syystä tai toisesta heikkenee.

Lue lisää aiheesta

Avoliittosopimus

Tehkää avoliittosopimus verkkopalvelussamme tai varatkaa aika avoliittosopimuksen laatimiseen perhejuristimme kanssa. Verkkopalvelussa tehtyä asiakirjaa voi muokata maksutta 14 vrk:n ajan ostohetkestä. Jos varaatte ajan juristille, hän käy kanssanne puhelimessa tai videotapaamisessa läpi avoliittosopimuksen sisällön ja laatii luonnoksen keskustelunne pohjalta. Asiakirjaa täydennetään vielä tarvittaessa, kunnes se on tahtonne mukainen.

Tee verkossa

85 €

Juristin kanssa

400€

85

Voitte tehdä avoliittosopimuksen itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saatte todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

400

Tee avoliittosopimus ("avoehto") kiinteään hintaan avoliitto-oikeuteen erikoistuneen juristin kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.