Tiesitkö, että meillä voit hoitaa lakiasioita myös itse verkossa? Kokeile maksutta!

Edunvalvontavaltakirja on lupa auttaa

Edunvalvontavaltakirjassa annat juridiset oikeudet hoitaa asioitasi itse valitsemillesi luottohenkilöille.

Nyt tehty edunvalvontavaltakirja ei anna valtuutetuiksi nimeämillesi ihmisille mitään oikeuksia nyt. Edunvalvontavaltakirja on kuin vakuutus; sen vaikutukset näkyvät vasta, jos tulevaisuudessa et itse kykene huolehtimaan omista asioistasi ja tarvitset muiden apua. Edunvalvontavaltakirjan tulee voimaan ainoastaan, jos holhousviranomainen hyväksyy hakemuksen sen vahvitstamisesta. Vahvistaminen edellyttää aina lausuntoa asiantuntijalta, käytännössä lääkäriltä.

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltakirja on tulevaisuuden turvaksi ennakolta tehtävä juridinen yleisvaltakirja, jolla valtuutat itse valitsemasi ihmisen hoitamaan asioitasi ja päättämään puolestasi sen varalta, että oma toimintakykysi alenisi onnettomuuden, sairastumisen tai korkean iän vuoksi. Oikea aika tehdä edunvalvontavaltakirja on silloin, kun kaikki on kunnossa.

Tee itse verkossa

85 €

Varaa aika juristille

185 €

85

Voit tehdä edunvalvontavaltakirjan itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saatte todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

alkaen 185

Haluatko mieluummin tehdä edunvalvontavaltakirjan juristin kanssa? Varaa aika maksuttomaan alkukeskusteluun juristin etävastaanotolle.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.