Tarjoamme sinulle ilmaiseksi 15 min alkukeskustelun. Alkukeskustelu ei sido sinua palvelun ostamiseen.

Mikä on edunvalvontavaltuutuksen hinta? 

Edunvalvontavaltakirja tai -valtuutus on asiakirja, joka kaikkien olisi syytä laatia varmuuden vuoksi. Edunvalvontavaltakirjalla voit etukäteen valtuuttaa henkilön hoitamaan asioitasi tilanteessa, jossa et enää itse pysty niitä hoitamaan.  

Jotta saat edunvalvontavaltuutuksen, joka soveltuu parhaiten omaan tilanteeseesi, kannattaa asiakirja laatia asiantuntijan apua käyttäen. Edunvalvontavaltuutusten hinnat riippuvat siitä, laaditaanko ne juristin kanssa vai esimerkiksi verkkopalvelun avulla. 

Valitse itsellesi sopiva tapa edunvalvontavaltakirjan tekemiseen

Lakitoimistossa juristin kanssa laaditun edunvalvontavaltakirjan hinta määräytyy pääsääntöisesti laatimiseen käytetyn työajan perusteella. Tällöin kokonaishinnat liikkuvat yleensä 200 euron ja 500 euron välillä. Lexlyssä sen sijaan laadit edunvalvontavaltuutuksen aina kiinteään hintaan.

Verkkopalvelun avulla laadittu edunvalvontavaltuutus on yleensä edullisempi. Verkkopalvelussa vastataan erilaisiin valtuutusta koskeviin kysymyksiin ja lopullinen edunvalvontavaltakirja valmistuu vastausten perusteella. Verkkopalvelun avulla laadittu edunvalvontavaltakirja maksaa keskimäärin hieman alle 100 euroa, Lexlyssä 85 €.

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli edunvalvontavaltuutuksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa löydät kaikki edunvalvontavaltuutuksen liittyvät artikkelimme.

Lue lisää aiheesta

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltakirja on tulevaisuuden turvaksi ennakolta tehtävä juridinen yleisvaltakirja, jolla valtuutat itse valitsemasi ihmisen hoitamaan asioitasi ja päättämään puolestasi sen varalta, että oma toimintakykysi alenisi onnettomuuden, sairastumisen tai korkean iän vuoksi. Oikea aika tehdä edunvalvontavaltakirja on silloin, kun kaikki on kunnossa.

Tee verkossa

85 €

Juristin kanssa

280€

85

Voit tehdä edunvalvontavaltakirjan itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saatte todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

280

Tee edunvalvontavaltakirja kiinteään hintaan edunvalvontaoikeuteen erikoistuneen juristin kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.