Tarjoamme sinulle ilmaiseksi 15 min alkukeskustelun. Alkukeskustelu ei sido sinua palvelun ostamiseen.

Paras malli edunvalvontavaltuutukselle

Edunvalvontavaltuutus eli edunvalvontavaltakirja on ainoa tapa turvata omien asioiden hoitaminen kaikissa tulevaisuuden tilanteissa.

Edunvalvontavaltuutuksen voi tehdä myös itse. Yksinkertainen edunvalvontavaltuutuksen malli on helppo löytää netistä. Lyhyt edunvalvontavaltakirjan mallipohja ei kuitenkaan ole riittävä monessa tärkeässä tilanteessa. 

Paras edunvalvontavaltuutus sisältää riittävän laajat valtuudet hoitaa kaikkia valtuuttajan asioita. Valtakirjassa on nimetty valtuutettu myös mahdollisiin esteellisyystilanteisiin. Lexlyn edunvalvontavaltakirjan verkkopalvelu (linkki) tarjoaa mahdollisuuden tehdä yksilöity ja riittävän kattava edunvalvontavaltuutus. Näin varmistut siitä, että kaikki asiasi hoituvat.

Halutessasi voit laatia edunvalvontavaltuutuksen myös etäpalvelussa yhdessä auttavan juristimme kanssa. Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon tästä.

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli edunvalvontavaltuutuksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Lue lisää aiheesta

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltakirja on tulevaisuuden turvaksi ennakolta tehtävä juridinen yleisvaltakirja, jolla valtuutat itse valitsemasi ihmisen hoitamaan asioitasi ja päättämään puolestasi sen varalta, että oma toimintakykysi alenisi onnettomuuden, sairastumisen tai korkean iän vuoksi. Oikea aika tehdä edunvalvontavaltakirja on silloin, kun kaikki on kunnossa.

Tee verkossa

85 €

Aika juristille

185 €

85

Voit tehdä edunvalvontavaltakirjan itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saatte todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

alkaen 185

Haluatko tehdä edunvalvontavaltakirjan juristin kanssa? Varaa aika maksuttomaan alkukeskusteluun.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.