"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Mikä on edunvalvontavaltuutuksen hinta? 

Edunvalvontavaltakirja tai -valtuutus on asiakirja, joka kaikkien olisi syytä laatia varmuuden vuoksi. Edunvalvontavaltakirjalla voit etukäteen valtuuttaa henkilön hoitamaan asioitasi tilanteessa, jossa et enää itse pysty niitä hoitamaan.  

Jotta saat edunvalvontavaltuutuksen, joka soveltuu parhaiten omaan tilanteeseesi, kannattaa asiakirja laatia asiantuntijan apua käyttäen. Edunvalvontavaltuutusten hinnat riippuvat siitä, laaditaanko ne juristin kanssa vai esimerkiksi verkkopalvelun avulla. 

Valitse itsellesi sopiva tapa edunvalvontavaltakirjan tekemiseen

Lakitoimistossa juristin kanssa laaditun edunvalvontavaltakirjan hinta määräytyy pääsääntöisesti laatimiseen käytetyn työajan perusteella. Tällöin kokonaishinnat liikkuvat yleensä 200 euron ja 500 euron välillä. Lexlyssä sen sijaan edunvalvontavaltuutuksen hinta on aina kiinteä.

Verkkopalvelun avulla laadittu edunvalvontavaltuutus on yleensä edullisempi. Verkkopalvelussa on edunvalvontavaltuutus lomake, jossa oleviin erilaisiin valtuutusta koskeviin kysymyksiin vastaamalla syntyy juuri sinun tarpeisiisi räätälöity edunvalvontavaltakirja. Lexlyn verkkopalvelu on juristien laatima ja voit olla varma, että siellä tehty edunvalvontavaltuutus noudattaa kaikkia lain vaatimuksia.

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli edunvalvontavaltuutuksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa löydät kaikki edunvalvontavaltuutuksen liittyvät artikkelimme >>

Lue lisää aiheesta