"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Milloin on oikea aika tehdä edunvalvontavaltakirja?

Miksi edunvalvontavaltakirja kannattaa tehdä nyt?

Ikääntyminen ja sairastuminen herättävät monet huomaamaan, miten tärkeä asiakirja edunvalvontavaltakirja on. Elämä on kuitenkin arvaamatonta, ja oma toimintakyky saattaa laskea merkittävästi jo nuorella iällä vaikkapa onnettomuuden tai vakavan sairastumisen takia. Tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa, mutta aivan kaikkeen se ei kuitenkaan ole ratkaisu. 

Toisen asioita ei voi hoitaa ilman valtuutusta

Jos oma toimintakyky laskee merkittävästi, saattaa tarvita apua arjen askareiden lisäksi myös eteen sattuisi ikäviä terveyteen liittyviä uutisia joko itsellesi, puolisollesi tai vanhemmillesi, edunvalvontavaltakirja mahdollistaa käytännön asioiden hoitamisen joustavasti ja ilman ylimääräistä byrokratiaa. 

Edes läheisen ihmisen asioita ei ole mahdollista hoitaa ilman edunvalvontavaltakirjaa. Jos haluat esimerkiksi antaa aviopuolisollesi oikeuden huolehtia asioistasi, sinun on tehtävä edunvalvontavaltakirja puolisolle. 

Ei kannata odottaa, että toimintakyky heikkenee onnettomuuden, tapaturman, äkillisen sairauskohtauksen tai mielenterveydellisten syiden takia.

Edunvalvontavaltuutuksen hinta on aina kiinteä, kun hoidat asian Lexlyn avulla. Tutustu tästä verkkopalveluumme >>

 

Tämän linkin takaa löydät kaikki edunvalvontavaltuutuksen liittyvät artikkelimme>>