Laadi tärkeät asiakirjat halutessasi itse netissä. Tutustu palveluihimme!

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) kannustaa edunvalvontavaltuutuksen tekemiseen Omissa käsissä -kampanjalla.  Tutustu kampanjaan tästä!

Paras malli edunvalvontavaltuutukselle

Edunvalvontavaltuutus eli edunvalvontavaltakirja on ainoa tapa turvata omien asioiden hoitaminen kaikissa tulevaisuuden tilanteissa.

Netin malli ei aina ole paras

Edunvalvontavaltuutuksen voi tehdä myös itse. Yksinkertainen edunvalvontavaltuutuksen malli on helppo löytää netistä. Lyhyt edunvalvontavaltakirjan mallipohja ei kuitenkaan ole riittävä monessa tärkeässä tilanteessa. 

Huolehdi riittävistä valtuutuksista

Paras edunvalvontavaltuutus sisältää riittävän laajat valtuudet hoitaa kaikkia valtuuttajan asioita. Valtakirjassa on nimetty valtuutettu myös mahdollisiin esteellisyystilanteisiin. Lexlyn edunvalvontavaltakirjan verkkopalvelu tarjoaa mahdollisuuden tehdä yksilöity ja riittävän kattava edunvalvontavaltuutus. Näin varmistut siitä, että kaikki asiasi hoituvat.

Halutessasi voit laatia edunvalvontavaltuutuksen myös etäpalvelussa yhdessä auttavan juristimme kanssa. 

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli edunvalvontavaltuutuksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa löydät kaikki edunvalvontavaltuutuksen liittyvät artikkelimme >>