"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Kurkista Lexlyn joulukalenteriin ja katso, mitä luukkujen taakse on paketoitu 🎁🎄 🎅 Joulukalenteri 2022 >>

Paras malli edunvalvontavaltuutukselle

Netin edunvalvontavaltuutuksen malli ei aina ole paras

Edunvalvontavaltuutuksen voi tehdä myös itse. Yksinkertainen edunvalvontavaltuutuksen ilmainen malli on helppo löytää netistä. Lyhyt edunvalvontavaltakirjan mallipohja ei kuitenkaan ole riittävä monessa tärkeässä tilanteessa. On myös hyvä huomioida, että edunvalvontavaltuutus ei ole vapaamuotoinen valtakirja. Kun käyttää asiantuntijan apua edunvalvontavaltuutuksen laatimisessa, voi olla varma, että valtuutuksesta tulee juuri omia tarpeita vastaava. 

Huolehdi riittävistä valtuutuksista

Paras edunvalvontavaltuutus sisältää riittävän laajat valtuudet hoitaa kaikkia valtuuttajan asioita. Valtakirjassa on nimetty valtuutettu myös mahdollisiin esteellisyystilanteisiin. Lexlyn juristien laatima edunvalvontavaltakirjan verkkopalvelu tarjoaa mahdollisuuden tehdä yksilöity ja riittävän kattava edunvalvontavaltuutus. Näin varmistut siitä, että kaikki asiasi hoituvat.

Halutessasi voit laatia edunvalvontavaltuutuksen myös etäpalvelussa yhdessä ammattitaitoisen juristimme kanssa. Meillä Lexlyssä edunvalvontavaltuutuksen hinta on aina kiinteä riippumatta siitä, tekeekö valtuutuksen itsenäisesti verkkopalvelussa vai yhdessä juristin kanssa.

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli edunvalvontavaltuutuksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa löydät kaikki edunvalvontavaltuutuksen liittyvät artikkelimme >>

Lue lisää aiheesta