Verkkotesti: Tarvitsetko avioehdon? Testaa ilmaiseksi, kannattaako avioehtoa harkita?

Mikä on hoivatahto?

Hoivatahto on asiakirja, jotka tehdään elinajan varalta. Hoivatahto on jokaisen henkilökohtainen, kirjallinen tahdonilmaus siitä, miten juuri hän haluaa itseään hoidettavan tilanteessa, jossa ei pysty sitä itse kertomaan.

Hoivatahto on siis sinun kirjallinen tahtosi sen varalta, että et korkean iän, sairauden tai muun syyn vuoksi pysty enää ilmaisemaan omaa tahtoasi liittyen saamaasi hoitoon joko kotona tai esimerkiksi palvelukodissa. Hoivatahdossa on kyse ennen muuta elämänlaadusta ja elämän sisältöön liittyvistä arvovalinnoista.

Lue lisää aiheesta

Hoivatahto

Tee hoivatahto verkkopalvelussamme tai varaa aika hoivatahdon laatimiseen perhejuristimme kanssa. Verkkopalvelussa tehtyä asiakirjaa voi muokata maksutta 14 vrk:n ajan ostohetkestä. Jos varaat ajan juristille, hän käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi hoivatahdon sisällön ja laatii sinulle kattavan hoivatahdon keskustelunne pohjalta.

Tee verkossa

15 €

Juristin kanssa

250€

15

Hoivatahto on helppo tehdä itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

250

Tee hoitotahto kiinteään hintaan juristimme kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.