"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Lexlyn Katariina Kuusiluoma vastaa ET-lehden lukijoiden kysymyksiin. Lue lisää ja lähetä oma kysymyksesi - Lexly.fi

Jokainen ansaitsee oman perhejuristin

Juristia ei tarvitse pelätä

Sanat juristi tai lakimies nostavat monella ihokarvat pystyyn. Mieleen saattaa tulla pölyinen toimisto loputtomine mappikasoineen tai räätälöityyn liituraitapukuun sonnustautunut Senior Legal Advisor. Molempia mielikuvia yhdistää yleensä se, että lakineuvojen ajatellaan automaattisesti aina maksavan paljon. Tässä kohtaa on mukava todeta, että kaikki edellä kuvaillut mielikuvat ovat tänä päivänä vääriä. Neuvoja lakiasioihin voi saada helpommin ja ymmärrettävämmin kuin osaa kuvitellakaan. Kun kyse on oman elämän ja perheen lakiasioista, on tärkeää, että asiat sujuvat helposti ja ymmärrettävästi. Silloin tarvitaan omaa perhejuristia, joka on juuri oikeanlainen.

Omaa perhejuristia on helppo lähestyä

Oma perhejuristi osaa kuunnella ja hahmottaa kokonaisuuksia, mutta ottaa kuitenkin aina huomioida ihmisen kaiken taustalla. Oma perhejuristi näkee metsän puilta ja samalla kuitenkin kaikki puut. Oma perhejuristi on inhimillinen, mutta jämäkkä. Häntä on helppo lähestyä, eikä hän ylenkatso ketään tai väheksy minkäänlaista kysymystä. Oma perhejuristi haluaa auttaa aivan vilpittömästi. Oikeanlainen perhejuristi on sellainen kuin Lexlyn Katariina Kuusiluoma, jonka mielestä jokainen ansaitsee saada neuvoja arjen lakipulmiin. Katariina aloittaa ET-lehden perhejuristina 6.4. Jatkossa ainakin 360 000 suomalaisella on siis oma perhejuristi, jolta voi kysyä vinkkejä omaa elämää askarruttaviin kysymyksiin.

Mihin lakipulmaan juuri sinä kaipaisit apua?

Mietityttääkö sinua, mitä merkitystä avioehdolla on juuri sinun elämäntilanteessasi? Entä miten sinun kannattaisi toimia, kun olet solmimassa toista avioliittoa, tai jos haluat tukea aikuista lastasi taloudellisesti?Kaikki puhuvat nyt edunvalvontavaltuutuksen tärkeydestä, mutta kaipaisitko sinä lisätietoa edunvalvontavaltakirjan tekemisestä? Vanha tuttu testamenttikin saattaa tuottaa päänvaivaa, millainen on itselle sopiva testamentti? Sitten ovat tietysti elämän mullistavat käännekohdat, kuten avioero ja kuolema, miten omaisuuden ositus ja jako tulisi hoitaa, entä kuinka välttää perunkirjoituksen sudenkuopat?

Elämään liittyy juridiikka useammassa tilanteessa kuin hoksaammekaan. Lakineuvoja ja ratkaisuja omaan tilanteeseen ei kuitenkaan tarvitse hakea kaukaa tai kalliisti. Katariina kertoo sinulle oikeat vastaukset ja vinkit.

Lähetä Katariinalle kysymys!

https://www.etlehti.fi/artikkeli/raha/kysy-lakiasioista-et-lehden-perhejuristi-katariina-kuusiluoma-vastaa

Katariinan lakivinkkejä voit lukea myös täältä >>