"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Kurkista Lexlyn joulukalenteriin ja katso, mitä luukkujen taakse on paketoitu 🎁🎄 🎅 Joulukalenteri 2022 >>

Kuinka toimia, kun läheinen on kuollut? 

Milloin perunkirjoitus tehdään?

Läheisen kuolemaan liittyy paljon käytännön järjestelyjä. On selvitettävä vainajan ja mahdollisen lesken omaisuuteen sekä perillisiin liittyviä asioita, ja kaikki on tehtävä lain määräämässä ajassa.

Perunkirjoitus seuraa hautajaisia. Perunkirjoitus tulee hoitaa lain määräämässä ajassa ja lain määräämällä tavalla. Perunkirjoituksessa selvitetään, ketkä ovat perillisasemassa ja millaista omaisuutta kuolinpesään kuuluu. Perunkirjoitustilaisuus on pidettävä kolmen kuukauden kuluessa kuolinpäivästä.

Ammattilaisesta voi olla suuri apu

Perunkirjoitukseen liittyy paljon hankittavia asiakirjoja ja järjesteltäviä asioita. Osaavan juristin apu voi olla perunkirjoituksessa korvaamaton mielenrauhan tuoja.  

Haluamme tehdä perunkirjoituksen järjestämisestä mahdollisimman vaivatonta ja ymmärrettävää. Ohjaamme askel askeleelta käytännön asioissa, kunnes kaikki on selvitetty ja hoidettu loppuun saakka.

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli perunkirjoituksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaisi toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa löydät kaikki perunkirjoitukseen liittyvät artikkelimme.

Lue lisää aiheesta