"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Miksi testamentti kannattaa tehdä?

Testamentilla voi vaikuttaa perimysjärjestykseen

Laki luo yhden mallin perimysjärjestykselle, mutta testamentin kautta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Testamentti luo turvaa ja ennustettavuutta etenkin puolison taloudelliseen tulevaisuuteen.

Lasten kannattaa saada perintö testamentilla

Haluatko, että lapsesi perivät kaiken? Jos lapsia on, he ovat suoraan lain nojalla perillisiäsi. Testamentti kannattaa tehdä myös lapsille. Jos omaisuuden perii testamentin kautta, lapsillasi on paljon joustavampi mahdollisuus päättää itse, mitä haluavat sillä tehdä. 

Testamentilla voi vaikuttaa perimykseen ja lasten puolisoiden avio-oikeuteen

Testamentti on mahdollisuus ottaa kantaa ennakkoperintöihin, päättää toissijaisista perillisistä, suunnitella verotusta ja sulkea lasten mahdollisten puolisoiden avio-oikeus pois testamentilla saadusta omaisuudesta.

Tekemällä testamentin varmistat, että omaisuutesi todella menee niille ihmisille tai organisaatioille, joille haluat sen antaa.

Testamentti netissä - Tutustu Lexlyn verkkopalveluun

Tiesitkö, että Lexlyn avulla voit tehdä testamentin netissä? Asiantuntijoidemme laatimassa verkkopalvelussa esitettyjen kysymysten ja antamiesi vastausten perusteella syntyy juuri sinun tarpeisiisi räätälöity testamentti. Jos haluat mieluummin tehdä testamentin juristin kanssa, se onnistuu helposti joko puhelin- tai videoyhteyden kautta. Valitsit sitten verkkopalvelun tai juristin palvelut, Lexlyssä testamentin hinta on aina kiinteä.

 

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli testamentista. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaisi toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa voit lukea kaikki testamenttiin liittyvät artikkelimme.

Lue lisää aiheesta