Verkkotesti: Tarvitsetko avioehdon? Testaa ilmaiseksi, kannattaako avioehtoa harkita?

Miniopas testamentista

Testamentin tekeminen on harvalle itsestään selvää. Testamentti mielletään rikkaiden asiakirjaksi ja elokuvista tutuksi dokumentiksi, josta riidellään kiivaasti. Harva tulee ajatelleeksi, että testamentti voi olla hyvä ratkaisu aivan tavallisellekin ihmiselle.

Tarvitaanko testamenttia, jos on puoliso ja lapsia? Entä voiko lapsia jättää perinnöttä? Selvitä vastaukset näihin ja moneen muuhunkin testamenttiin liittyvään kysymykseen lataamalla Lexlyn ammattilaisten laatima miniopas testamentista.

Tämän linkin takaa voit lukea kaikki testamenttiin liittyvät artikkelimme.

Testamentti

Eikö itse laadittu testamentti netissä ole sinulle paras palvelukanava? Ei hätää, voit laatia oman testamenttisi yhdessä juristin kanssa etävastaanotolla tai toimistolla. Etävastaanotolla juristi käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi toiveesi ja ajatuksesi testamentin sisällöstä. Samalla voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita, esimerkiksi perintöverotuksesta. Juristimme laatii luonnoksen testamentistasi keskustelunne pohjalta. Jos testamenttiluonnoksessa on korjattavaa tai lisättävää, asiakirjaa muokataan, kunnes se vastaa tahtoasi.

Tee verkossa

90 €

Juristin kanssa

400€

90

Tee testamentti itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

400

Tee testamentti kiinteään hintaan juristin kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.