Testamentti ja edunvalvontavaltakirja juristin kanssa NYT -20 % Klikkaa ja varaa oma aikasi >>

Testamentti

Mitä testamentin teko maksaa?

Kun mietitään testamentin tekoa, herää usein kaksi kysymystä: Voinko tehdä sen itse? Mitä testamentin tekeminen itse maksaa? Mitä sen tekeminen lakimiehen kanssa maksaa?

Kyllä, itse tehty testamentti on mahdollinen. Ensimmäiseen kysymyksen kohdalla tärkeämpää olisi kuitenkin kysyä, osaanko tehdä testamentin itse. Testamentin muotomääräykset ovat yksi juttu, mutta laadukas testamenttisisältö, joka vastaa tekijänsä tahtoa on toinen.

Lakimiehen laatimana testamentin kustannukset riippuvat usein siitä, kuinka monitahoisesta ja laajasta testamentista on kysymys ja tehdäänkö testamentti yhdelle henkilölle vai onko kyse esimerkiksi puolisoiden välisestä keskinisestä testamentista. Monissa lakitoimistoissa testamentit hinnoitellaan siihen käytetyn ajan mukaan ja tuntihinnat vaihtelevat 150-250 euron välillä. Meillä Lexlyssä testamentit laaditaan kiinteään hintaan.

Testamentti helposti ja edullisesti Lexlyn verkkopalvelussa

Oletko etsinyt netistä, mikä on paras testamentti malli? Tiesitkö, että voit laatia testamentin itse Lexlyn verkkopalvelussa edulliseen hintaan. Voit kysyä juristiltamme apua chatissa tai jättää soittopyynnön, jos emme ole paikalla.

Lain mukaan testamentti täytyy allekirjoittaa perinteiseen tapaan kynällä. Verkossa ostettua testamenttia voi muuttaa veloituksetta 14 vuorokauden ajan ostosta. Lisäksi voit ostaa LexlyCheck - Asiakirjan tarkistuspalvelun, jos haluat, että juristi käy testamentin läpi kanssasi. Palvelun hinta on 50 €.     

Lexlyssä testamentin hinta on kiinteä

Lexlyssä  testamentin hinta on aina kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä yllättäviä kasvavia kustannuksia. Kiinteä hintamme sisältää aloitustapaamisen, testamenttiluonnoksen sekä testamentin viimeistelyn ja lopputapaamisen, jonka jälkeen testamentti allekirjoitetaan ja todistetaan. 

Kaipaatko lisää testamenttitietoa?

Siirry lukemaan kaikki testamenttiin liittyvät artikkelimme >>

 

Lue lisää aiheesta

Testamentti

Eikö itse laadittu testamentti netissä ole sinulle paras palvelukanava? Ei hätää, voit laatia oman testamenttisi yhdessä juristin kanssa etävastaanotolla tai toimistolla. Etävastaanotolla juristi käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi toiveesi ja ajatuksesi testamentin sisällöstä. Samalla voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita, esimerkiksi perintöverotuksesta. Juristimme laatii luonnoksen testamentistasi keskustelunne pohjalta. Jos testamenttiluonnoksessa on korjattavaa tai lisättävää, asiakirjaa muokataan, kunnes se vastaa tahtoasi.

Lue lisää aiheesta Testamentti
Tee verkossa
95 €
Alkukeskustelu
0 €

95 €

Tee testamentti helposti verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat rahasi takaisin, jos olet tyytymätön palveluumme.

Tee netissä

Juristin laatiman asiakirjan hinta 400 €

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu