Testamentti ja edunvalvontavaltakirja juristin kanssa NYT -20 % Klikkaa ja varaa oma aikasi >>

Testamentti

Pahimmat virheet testamentin teossa

Testamentti pohja - Ei se paras vaihtoehto

Testamenttia ei kannata kopioida naapurilta eikä valmiista lomakemallista. Liian usein ajatellaan virheellisesti, että yhdenlainen testamentti soveltuisi joka tilanteeseen. Suppeimmat testamenttimallit tai testamenttipalvelut eivät myöskään takaa tahtosi toteutumista kaikissa tilanteissa. Toisinaan testamenttia tehdessä jää ymmärtämättä myös siihen kirjoitettujen määräysten tosiasialliset vaikutukset. 

Testamentti muuttuu elämäntilanteen mukana

Testamentin tekemistä ei silti kannata pelästyä. Tosiasiassa sinulle parhaiten sopiva testamentti muuttuu elämäntilanteesi mukaan, ja ensimmäinen testamentti kannattaa ottaa työn alle heti. Juristimme tai verkkopalvelumme osaa ohjata sinua juuri oikeanlaisen testamentin laadinnassa.

Testamenttia tehdessä myös muotomääräysten täyttämisestä pitää huolehtia. Meiltä Lexlystä saat ohjeet asiakirjojen allekirjoitukseen. Halutessasi saat myös maksutta todistajat verkkopalvelussa laatimiisi asiakirjoihin.

Testamentti netissä

Pätevän testamentin teko onnistuu myös itsenäisesti, mutta ei kannata turvautua valmiiseen pohjaan. Testamentti netissä on helppo tehdä Lexlyn juristien laatiman verkkopalvelun avulla. Verkkopalvelu esittää sinulle kysymyksiä, joiden avulla syntyy juuri sinun tarpeitasi vastaava testamentti. Lexlyn verkkopalvelussa tehtävällä testamentilla on 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Kokeile testamenttipalvelua nyt >>

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli testamentista. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaisi toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa voit lukea kaikki testamenttiin liittyvät artikkelimme.

Lue lisää aiheesta

Testamentti

Eikö itse laadittu testamentti netissä ole sinulle paras palvelukanava? Ei hätää, voit laatia oman testamenttisi yhdessä juristin kanssa etävastaanotolla tai toimistolla. Etävastaanotolla juristi käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi toiveesi ja ajatuksesi testamentin sisällöstä. Samalla voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita, esimerkiksi perintöverotuksesta. Juristimme laatii luonnoksen testamentistasi keskustelunne pohjalta. Jos testamenttiluonnoksessa on korjattavaa tai lisättävää, asiakirjaa muokataan, kunnes se vastaa tahtoasi.

Lue lisää aiheesta Testamentti
Tee verkossa
95 €
Alkukeskustelu
0 €

95 €

Tee testamentti helposti verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat rahasi takaisin, jos olet tyytymätön palveluumme.

Tee netissä

Juristin laatiman asiakirjan hinta 400 €

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu