"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Kurkista Lexlyn joulukalenteriin ja katso, mitä luukkujen taakse on paketoitu 🎁🎄 🎅 Joulukalenteri 2022 >>

Pahimmat virheet testamentin teossa

Testamentti pohja - Ei se paras vaihtoehto

Testamenttia ei kannata kopioida naapurilta eikä valmiista lomakemallista. Liian usein ajatellaan virheellisesti, että yhdenlainen testamentti soveltuisi joka tilanteeseen. Suppeimmat testamenttimallit tai testamenttipalvelut eivät myöskään takaa tahtosi toteutumista kaikissa tilanteissa. Toisinaan testamenttia tehdessä jää ymmärtämättä myös siihen kirjoitettujen määräysten tosiasialliset vaikutukset. 

Testamentti muuttuu elämäntilanteen mukana

Testamentin tekemistä ei silti kannata pelästyä. Tosiasiassa sinulle parhaiten sopiva testamentti muuttuu elämäntilanteesi mukaan, ja ensimmäinen testamentti kannattaa ottaa työn alle heti. Juristimme tai verkkopalvelumme osaa ohjata sinua juuri oikeanlaisen testamentin laadinnassa.

Testamenttia tehdessä myös muotomääräysten täyttämisestä pitää huolehtia. Meiltä Lexlystä saat ohjeet asiakirjojen allekirjoitukseen. Halutessasi saat myös maksutta todistajat verkkopalvelussa laatimiisi asiakirjoihin.

Testamentti netissä

Pätevän testamentin teko onnistuu myös itsenäisesti, mutta ei kannata turvautua valmiiseen pohjaan. Testamentti netissä on helppo tehdä Lexlyn juristien laatiman verkkopalvelun avulla. Verkkopalvelu esittää sinulle kysymyksiä, joiden avulla syntyy juuri sinun tarpeitasi vastaava testamentti. Lexlyn verkkopalvelussa tehtävällä testamentilla on 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Kokeile testamenttipalvelua nyt >>

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli testamentista. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaisi toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa voit lukea kaikki testamenttiin liittyvät artikkelimme.

Lue lisää aiheesta