Avoimet työpaikat Lexlyssä

Tällä hetkellä meillä on avoinna kaksi työtehtävää: Key Account Manager (Helsinki) ja Perhejuristi (Tampere)

Key Account Manager (Helsinki)

Lexly on yksi johtavista digitaalisten juridisten palvelujen tarjoajista Pohjoismaissa. Filosofiamme on yksinkertainen - uskomme, että juridisten palvelujen tulee olla kaikkien saatavilla. Tuomme uudenlaisen lakipalvelujen palvelumallin kaikkien suomalaisten ulottuville.

Kasvamme tällä hetkellä vauhdilla Suomessa. Etsimmekin nyt key account manageria myyntitiimimme osaksi.

Key account managerina vastaat kumppanuuksien rakentamisesta, hallinnoinnista ja kehittämisestä Suomen suurimpien pankkien, vakuutusyhtiöiden ja muiden toimijoiden kuten hautaustoimistojen kanssa.

Mitä tarjoamme 

Key account managerina sinulla on aktiivinen ja vastuullinen rooli myyntitiimissämme. Osallistut myös Lexlyn liiketoiminnan kehittämiseen. Työskentelet sekä itsenäisesti että yhdessä muiden lexlyläisten kanssa rakentaessasi ja kehittäessäsi kumppanuuksia. Olet tärkeä linkki kumppaniyrityksen ja Lexlyn välillä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vastuulliseen asemaan dynaamisessa ja uutta luovassa organisaatiossa, jolla on ketterät päätöksenteko- ja toteutusprosessit. Asiakaspalvelu, ammattitaito ja asiakaslähtöinen myynti on työmme keskiössä. Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme. Jos suhtaudut intohimoisesti toisten ihmisten auttamiseen, fiksun liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä hyvän työilmapiirin luomiseen, sovit Lexlyyn erinomaisesti!

Työpiste sijaitsee Helsingin keskustassa.

Vastuusi

 • Luot, rakennat ja kehität Lexlyn liiketoiminnan kumppanuuksia
 • Ylläpidät hyviä ja kestäviä suhteita Lexlyn kumppanien avainhenkilöihin
 • Pidät palveluesittelyjä ja -demoja kumppaneillemme
 • Seuraat ja analysoit myynnin kehitystä 
 • Osallistut aktiivisesti tärkeimpien liiketoimintaprosessien kehittämiseen
 • Osallistut asiakastapaamisiin, asiakastilaisuuksiin ja erilaisiin tapahtumiin
 • Osallistut aktiivisesti uusien kumppanuuksien ideointiin ja liiketoimintamallien kehittämiseen

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on kokemusta pankki- ja vakuutusneuvonnasta ja/tai myyntityöstä. Tunnet pankki-/vakuutusyhtiöiden toimintatavan ja prioriteetit. Ymmärrät palveluntuottajan asiakaskokemuksen rakentumisen kannalta tärkeät asiat paitsi loppuasiakkaan niin myös kumppanin näkökulmasta. Olet läsnä kumppaneillemme. Merkittävä osa tätä tehtävää sisältää kumppaneidemme tapaamista, hankkeiden jäsentämistä ja eteenpäin viemistä sekä kumppaniemme henkilökunnan kouluttamista. Työ edellyttää matkustamista kotimaassa. Menestyt tässä roolissa, jos olet rautainen ammattilainen jolle työn laatu on sydämen asia, kannat vastuun omien ja yrityksen tavoitteisiin pääsemisestä ja sinulla on luontainen kyky kehittää suhteita ja liiketoimintaa kumppaniemme odotukset ylittäen. Olet hyvää henkeä luova joukkuepelaaja, et kaihda kilpailua ja suhtaudut työhösi nöyrästi.

 • Vähintään viiden vuoden työkokemus pankki- ja/tai vakuutusalalla
 • Kokemusta asiakastyöstä sekä kyky rakentaa ja syventää suhteita sekä suuriin että pieniin kumppaneihin
 • Kokemusta niin ulkoisesta kuin sisäisestä markkinoinnista
 • Erinomainen kirjallinen ja suullinen viestintätaito (suomi), ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • Kokemusta digitaalisten ja/tai analogisten tuotteiden lanseeraamisesta

Oletko kiinnostunut?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 9.11.2020. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Lexly Oy:n toimitusjohtaja Timo Kemppaiseen, +358 50 400 1511, timo.kemppainen@lexly.fi

***

Perhejuristi (Tampere)

Uudenlainen, perheoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto Lexly etsii joukkoonsa kokenutta perheoikeusjuristia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Lexly keskittyy yksityisten ihmisen perheoikeudellisten asioiden hoitamiseen. Luomme uutta, dynaamista perheoikeudellista palvelumallia, jossa perheoikeuden palvelut liittyvät saumattomasti muiden varallisuuspalvelujen käyttämiseen erilaisissa elämäntilanteissa. Laajennamme vuoden 2021 aikana palvelumme koskemaan myös pienimuotoista yritystoimintaa.

Panostamme vahvasti digitaalisten palvelujen luomiseen ja kehittämiseen sekä asiakkaiden palvelemiseen etäyhteyksin. Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta juristia, jolle perheoikeus on sydämen asia. Vähintään viiden (5) vuoden kokemus nimenomaan perheoikeuden parissa työskentelystä on välttämättömyys, samoin vähintään kahden (2) vuoden kokemus pankkilakimiehen työstä.

Etsimme nyt toista lakimiestä Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimistoomme. Päätoimipaikkamme on Helsingissä.

Lexly Oy (aiemmin Frida Perhejuristit) on ruotsalaisen Lexly AB:n tytäryhtiö.

Vastuusi

Lexlyn juristina tehtäviisi kuuluu asiakkaiden oikeudellisten pulmien ratkaisu alusta loppuun. Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystyt ratkaisemaan asiakkaan haasteen. Olet kiinnostunut lakipalvelujen palvelumuotoilusta ja digitalisaation mahdollisuuksista myös oman työsi osana, etkä pistä pahaksesi uusia ja kehittyviä työskentelytapoja. 

Me Lexlyssä olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa ja että sen tulee tarjota mahdollisuuksia kehittyä ja osallistua työn kehittämiseen. Tarjoamme työpaikkaa Suomen dynaamisimmassa perheoikeuden lakitoimistossa.

Oletko kiinnostunut?

Tehtävästä voi kysyä lisää Katariina Kuusiluomalta: puh. 040 507 0101. Lähetä hakemuksesi pikimmiten palkkatoivomuksineen osoitteeseen katariina.kuusiluoma@lexly.fi.