Tee testamentti näppärästi netissä 95 € tai varaa kätevä minikonsultaatio 67 € Tutustu >>

Tee edunvalvontavaltakirja helposti netissä 95 € ⭐ Netissä tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Tutustu >>

Avoimet työpaikat Lexlyssä

Perhejuristi

Uudenlainen, perheoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto LEXLY kasvaa kohisten. Etsimme joukkoomme uransa alkuvaiheilla olevaa, tulevaisuuden perheoikeusjuristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi, sekä valmius neuvotella asiakkaiden kanssa myös englanniksi.
LEXLY keskittyy yksityisten ihmisen perheoikeudellisten asioiden hoitamiseen. 

Mitä toivomme sinulta
Jos olet työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi avustavissa tehtävissä perhejuridiikan parissa, katsomme sen eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on voimakas perhejuridinen mielenkiinto ja aito halu työskennellä asiakkaiden parissa.

Työnkuva Lexlyn juristina
Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden oikeudellisten pulmien ratkaisu itsenäisesti alusta loppuun.
Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystyt ratkaisemaan asiakkaan haasteen ja jaat mielelläsi osaamistasi muun työyhteisön kanssa. Olet kiinnostunut lakipalvelujen palvelumuotoilusta ja digitalisaation mahdollisuuksista myös oman työsi osana.

Etsimme uutta työkaveria Helsingin toimistollemme. Meillä on toimisto myös Tampereella ja tehtävä edellyttää toisinaan matkustamista toimipisteiden välillä.

Mitä tarjoamme sinulle

Olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa! Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä perheoikeuden alaa, uutta palvelumalliamme ja kehittyä itse osana työyhteisöämme. Olemme kasvuyritys, jolle yhteishenki ja yrityksemme tehtävä ovat kaikki kaikessa. Lexly Oy on osa Lexly AB:ta, joka on ruotsalainen perheoikeuden toimija. 
Tehtävästä voi kysyä lisää seuraavina ajankohtina: to 11.8 klo 14-16, ke 17.8 klo 13-15 tai to 18.8 klo 13-15/ Sanna Herrala, Head of Legal Operations: puh. 050-4063338.

Lähetä hakemuksesi sekä maksimissaan 3 minuuttia pitkä esittelyvideosi viimeistään 19.8.2022 "Hae työpaikkaa"-painikkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen sanna.herrala@lexly.fi.

 

*****

Legal sales trainee

Olemme uudenlainen, perheoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto ja etsimme joukkoomme kahta osa-aikaista Legal Sales Traineetä vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että olet opiskellut oikeustiedettä tai sinulla on oikeudellista osaamista liiketaloudelliseen tutkintoon tähtäävästä koulutusohjelmasta ja että sinulla on hallussa perheoikeuden perusteet.
Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta. Haemme aktiivista ja palvelualtista työkaveria antamaan oman arvokkaan panoksensa yhteiseksi hyväksi. Hyvä ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi sekä valmius keskustella asiakkaiden kanssa myös englanniksi.

Työnkuva Lexlyssä

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden puheluihin ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen ja verkkopalvelumme käytössä avustaminen. Lisäksi toimit juristiemme apuna asiakastoimeksiannoissa ja niiden valmistelussa.
Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystymme yhteistyössä ratkaisemaan asiakkaan haasteita.

Mitä tarjoamme sinulle

Olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa! Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä perheoikeuden alaa, uutta palvelumalliamme ja kehittyä itse osana työyhteisöämme. Olemme kasvuyritys, jolle yhteishenki ja yrityksemme tehtävä ovat kaikki kaikessa. Lexly Oy on osa Lexly AB:ta, joka on ruotsalainen perheoikeuden toimija. 

Tehtävästä voi kysyä lisää seuraavina ajankohtina: ke 20.7 klo 10-12, to 11.8
klo 14-16 tai ke 17.8 klo 13-15/ Sanna Herrala, Head of Legal Operations: puh. 050-4063338.

Lähetä hakemuksesi sekä maksimissaan 3 minuuttia pitkä esittelyvideosi viimeistään 18.8.2022 "Hae työpaikkaa"-painikkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen sanna.herrala@lexly.fi.