Huomio kesän hääparit! ❤️ Tiesittehän, että avioehto on tehtävissä helposti myös netissä ❤️ Tee tästä hintaan 95 € >>

Tee edunvalvontavaltakirja helposti nettilomakkeella hintaan 95 €! Digi- ja väestötietovirastokin (DVV) kannustaa siihen.

Avoimet työpaikat Lexlyssä

Lakipalveluiden myyjä (Legal Sales Trainee)

 

Etsimme nyt joukkoomme lakipalveluiden myyjää ensi kesäksi (15.5.2022-31.8.2022.) 

Lexly etsii asiakaspalveluhenkistä lakipalveluiden myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Hyvä ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi sekä valmius neuvotella asiakkaiden kanssa myös englanniksi.

Lexly keskittyy yksityisten ihmisen perheoikeudellisten asioiden hoitamiseen. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti verkossa, etäyhteyksin sekä perinteisesti kasvokkain. Luomme pohjoismaihin uuden, dynaamisen palvelumallin, jossa perheoikeus liittyy saumattomasti asiakkaiden elämäntilanteisiin.

Panostamme digitaalisten palvelujen luomiseen ja kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda palvelu, joka voi auttaa mahdollisimman monia ihmisiä saamaan oman elämän lakiasiat kuntoon helposti, kohtuuhintaisesti ja asuinpaikasta riippumatta.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että olet opiskellut oikeustiedettä tai sinulla on oikeudellista osaamista liiketaloudelliseen tutkintoon tähtäävästä koulutusohjelmasta ja että sinulla on hallussa perheoikeuden perusteet.

Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta. Haemme aktiivista ja palvelualtista työkaveria antamaan oman arvokkaan panoksensa yhteiseksi hyväksi.

Työnkuva Lexlyn asiakaspalvelussa

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden puheluihin ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen ja verkkopalvelumme käytössä avustaminen. Lisäksi toimit juristiemme apuna asiakastoimeksiannoissa ja niiden valmistelussa. Osallistut myös verkkosivujemme sisällöntuotantoon.

Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus, myynti-into ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystymme yhteistyössä ratkaisemaan asiakkaan haasteita.

Mitä tarjoamme sinulle

Olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa! Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä perheoikeuden alaa, uutta palvelumalliamme ja kehittyä itse osana työyhteisöämme. Olemme kasvuyritys, jolle yhteishenki ja yrityksemme tehtävä ovat kaikki kaikessa. Lexly Oy on osa Lexly AB:ta, joka on ruotsalainen perheoikeuden toimija. Jos kiinnostuit, tutustu meihin verkkosivuillamme. Tehtävästä voi kysyä lisää 20.4 klo 10-12 tai 25.4 klo 12-14 Sanna Herralalta, Head of Legal: puh. 050-4063338.

Toimi näin: Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä maksimissaan 3 minuuttia pitkä esittelyvideosi mahdollisimman pian osoitteeseen sanna.herrala@lexly.fi.

Lakimiehiä ja lakitoimistoja 

Sykkiikö sydämesi perhe- ja perintöoikeudelle sekä lapsioikeudelle? Oletko iloisen luonteen omaava itsenäinen tekijä, jolla ei mene sormi suuhun haastavankaan pesänselvityksen tai osituksen edessä? Etsimme jatkuvasti juridiikan ammattilaisia. Voit olla jo kokenut asiantuntija tai vastavalmistunut, tärkeintä on can-do-asenne ja avoin mieli.

Tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työympäristön sekä avuliaat työkaverit. Pääset osaksi ketterää kansainvälistä tiimiä, jonka tavoitteena on viedä lakipalvelut täysin uudelle tasolle digitaalisia palveluita kehittämällä. 

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai lähetä hakemus sanna.herrala@lexly.fi, p. 050 406 3338

Oletko yrittäjä ja pyörität omaa lakitoimistoasi?

Lakitoimistoille tarjoamme uniikin kumppanuuden ja laajan verkoston yritystoiminnan kehittämiseen.

Ota yhteyttä katariina.kuusiluoma@lexly.fi