Tiesitkö, että meillä voit hoitaa lakiasioita myös itse verkossa? Kokeile maksutta!

Me olemme Lexly

Lexly on uuden ajan lakitoimisto yksityisille ihmisille. Me Lexlyssä olemme sitä mieltä, että perheen ja oman elämän lakiasioiden hoitamisen pitäisi olla yhtä helppoa ja arkista kuin verkkopankin käyttö. Kynnys hoitaa omia asioita asiantuntevan perhejuristin kanssa on usein liian korkealla - tarvitsemme enemmän ajasta ja paikasta riippumattomia, digitaalisia lakipalveluita. Lexlyn kanssa voit hoitaa henkilökohtaisia lakiasioitasi vaikka omalta kotisohvaltasi. Mielestämme jokaisen pitää myös saada omaa elämäntilannettaan koskevaa lakitietoa ymmärrettävässä muodossa. Lainsäädäntö on toki verkossa kaikkien saatavilla, mutta kuinka moni sitä ymmärtää? Haluamme kannustaa ihmisiä ottamaan selvää omista asioistaan, sopimaan niistä ajoissa sekä tekemään tahtonsa ja toiveensa selviksi asiakirjoin.

Arvomme

  1. Empatia - Asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat aina lähtökohta. Etsimme ratkaisun, joka vastaa asiakkaan elämäntyyliin, elämäntilanteeseen, tiedostettuihin ja tiedostamattomiin tarpeisiin sekä pelkoihin ja odotuksiin. Kohtaamme aina ihmisen, emme vain juridista pulmaa. Otamme huomioon koko perheen vaikeissakin tilanteissa, ja pyrimme aina löytämään hyvää elämää tukevia ratkaisuja.

  2. Asiantuntemus - Perheoikeus on vaativa oikeudenala. Toisin kuin useimmat muut lakipalvelujen tarjoajat, me keskitymme ainoastaan perheoikeuteen. Perheoikeuden asiantuntijamme oppivat joka päivä toisiltaan. Vahva perheoikeuden tutkijoiden taustatuki takaa palvelujemme korkean laadun.

  3. Pelottomuus - Me emme pelkää olla erilainen, ihmisläheinen toimija lakialalla. Lexlyssä asiakkaan luottamus rakennetaan ymmärryksen, ei juristimystiikan tai auktoriteetin kautta. Vaikeina pidetyistä asioista, kuten perheen raha-asioista, avioehdon tekemisestä, eroamisesta, perinnön jättämisestä ja kuolemasta pitää pystyä puhumaan suoraan. Kun asiakas kokee, että hän on ymmärtänyt oman elämäntilanteensa ja saanut omat asiansa järjestettyä toivomallaan tavalla, olemme onnistuneet.

Lexly tuo perheoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat jokaisen suomalaisen ulottuville

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä missäkin elämäntilanteessa voi ja mitä kannattaa tehdä. Haluamme puhua välillä monimutkaisistakin lakiasioista niin selkeästi, että ne eivät jää mysteereiksi vaan niistä tulee osa tavallista asioiden hoitamista.

Me palvelemme asiakkaitamme aina hänelle parhaiten sopivalla tavalla. Perinteiseen tapaan kasvotusten, mutta myös etäpalveluna puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kehitämme myös digitaalisia lakipalveluita, jotta pystymme palvelemaan asiakkaamme asuinpaikasta ja ajasta riippumatta.

Tutustu Lexlyn tiimiin täältä.

Frida Perhejuristit yhdistyi toukokuussa 2020 ruotsalaisen Lexly AB:n kanssa. Lue Talouselämän uutinen täältä.

Nyt tuomme yhdessä Suomeen Ruotsissa menestyneen palvelumallin.

Meitä lexlyläisiä on jo aika joukko – meissä on niin perheoikeuteen erikoistuneita juristeja, verotuksen osaajia kuin digitaalisen liiketoiminnan ja viestinnän ammattilaisiakin. Vi betjänar även på svenska!