Laadi tärkeät asiakirjat halutessasi itse netissä. Tutustu palveluihimme!

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) kannustaa edunvalvontavaltuutuksen tekemiseen Omissa käsissä -kampanjalla.  Tutustu kampanjaan tästä!

Me olemme Lexly

Lexly on uuden ajan lakitoimisto yksityisille ihmisille. Me Lexlyssä olemme sitä mieltä, että perheen ja oman elämän lakiasioiden hoitamisen pitäisi olla yhtä helppoa ja arkista kuin verkkopankin käyttö. Kynnys hoitaa omia asioita asiantuntevan perhejuristin kanssa on usein liian korkealla - tarvitsemme enemmän ajasta ja paikasta riippumattomia, digitaalisia lakipalveluita. Lexlyn kanssa voit hoitaa henkilökohtaisia lakiasioitasi vaikka omalta kotisohvaltasi. Mielestämme jokaisen pitää myös saada omaa elämäntilannettaan koskevaa lakitietoa ymmärrettävässä muodossa. Lainsäädäntö on toki verkossa kaikkien saatavilla, mutta kuinka moni sitä ymmärtää? Haluamme kannustaa ihmisiä ottamaan selvää omista asioistaan, sopimaan niistä ajoissa sekä tekemään tahtonsa ja toiveensa selviksi asiakirjoin.

Arvomme

1) Katse tulevaisuudessa

Minkä teemme hyvin tänään, teemme huomenna paremmin. Katseemme on aina tulevassa. Haluamme jatkuvasti työskennellä paremmin asiakkaittemme ja koko lakialan kehittämiseksi.

2) Innovatiivisuus

Olemme aina askeleen edellä. Omaksumme ja kehitämme itse uutta teknologiaa, viestimme konstailematta ja pidämme toimintatapamme ketterinä. Näin varmistamme paikkamme saavutettavien lakipalvelujen eturivissä.

3) Asiakas edellä

Asiakkaan tarpeet ja näkökulma ovat toimintamme ytimessä. Rakastamme asiakkaidemme auttamista ja haluamme tarjota heille lakipalveluja miellyttävällä tavalla, helposti ja järkevään hintaan.

Lexly tuo perheoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat jokaisen suomalaisen ulottuville

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä missäkin elämäntilanteessa voi ja mitä kannattaa tehdä. Haluamme puhua välillä monimutkaisistakin lakiasioista niin selkeästi, että ne eivät jää mysteereiksi vaan niistä tulee osa tavallista asioiden hoitamista.

Me palvelemme asiakkaitamme aina hänelle parhaiten sopivalla tavalla. Perinteiseen tapaan kasvotusten, mutta myös etäpalveluna puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kehitämme myös digitaalisia lakipalveluita, jotta pystymme palvelemaan asiakkaamme asuinpaikasta ja ajasta riippumatta.

Tutustu Lexlyn tiimiin täältä.

Frida Perhejuristit yhdistyi toukokuussa 2020 ruotsalaisen Lexly AB:n kanssa. Lue Talouselämän uutinen täältä.

Nyt tuomme yhdessä Suomeen Ruotsissa menestyneen palvelumallin.

Meitä lexlyläisiä on jo aika joukko – meissä on niin perheoikeuteen erikoistuneita juristeja, verotuksen osaajia kuin digitaalisen liiketoiminnan ja viestinnän ammattilaisiakin. Vi betjänar även på svenska!