KESÄALEN VIIMEINEN VIIKKO! Kaikki verkkoasiakirjat -30% alennuskoodilla SUVI21. Viimeinen voimassaolopäivä 10.8.2021

Avioero

Miten toimia, jos edessä on avioero? Avioero on useimmilla eroavilla pareilla edessä ensimmäistä kertaa. On luonnollista tuntea neuvottomuutta elämän ja oman talouden uudelleenjärjestelyn edessä. Jos eropäätöksen tehtyänne pystytte sopimaan keskenänne taloudellisten asioden järjestelystä, päästään tärkeässä asiassa eteenpäin. Yhteisen taloutenne uudelleenjärjestely täytyy kuitenkin aina laittaa pätevään asiakirjan muotoon eli ositusopimukseen.

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Law Made Easy

Ositus

On helpottavaa, kun hankalassa elämäntilanteessa saa kunnollista ja asiantuntevaa apua. Avioero on ymmärrettävästi monelle kova paikka. Ammattilainen saa hankaliltakin tuntuvat asiat järjestykseen.

Ositus tulee avioeron jälkeen eteen ennemmin tai myöhemmin, viimeistään silloin kun toinen entisistä puolisoista menehtyy. On kaikkein selkeintä ja helpointa tehdä ositussopimus avioeron yhteydessä.

Varaa aika ositussopimuksen tekemiseen

Avioero edessä

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Law Made Easy

Lue lisää osituksesta

Kun avioliitto päättyy, mielessä voi olla kymmeniä kysymyksiä puolisoiden oikeuksista ja velvollisuuksista sekä omaisuutenne jakamisesta. Omaisuuden jakamiseen avioeron yhteydessä liittyy paljon väärinkäsityksiä. Kokeneet perheoikeuden asiantuntijamme osaavat kertoa, millaiset oikeudet ja velvollisuudet teillä kummallakin on ja millaisia vaihtoehtoja juuri teidän tilanteessanne on asioiden järjestelyyn.

Lue lisää