"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Kurkista Lexlyn joulukalenteriin ja katso, mitä luukkujen taakse on paketoitu 🎁🎄 🎅 Joulukalenteri 2022 >>

Tulevaisuuteen varautuminen

Olitpa sitten nuori aikuinen, ruuhkavuosia elävä vanhempi, yksineläjä tai eläkeläinen, meillä kaikilla on edessämme tulevaisuus, jota emme tunne. Laatimalla juridisia asiakirjoja voit luoda turvaa itsellesi ja läheisillesi tulevaisuuden varalta. Voit esimerkiksi testamentilla varmistaa, että puolisosi pärjää taloudellisesti, voit määrätä kuka on edunvalvontavaltuutettusi, ja voit ennakolta kertoa, millaisia päätöksiä hoidostasi ja hoivastasi tulee tehdä, jos et itse pystyisikään enää mielipidettäsi kertomaan. Kun laitat paperit kuntoon, olet varautunut parhaalla mahdollisella tavalla elämän eri käänteisiin ja yllätyksiin.

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lakiasioiden tarvekartoitus

Tulevaisuuteen varautuminen on helpompaa, kun tiedät, millaisia lakiasiakirjoja juuri sinun tilanteeseesi suositellaan. Asia selviää sinulle muutamassa minuutissa, kun teet verkkopalvelussamme asiantuntijoidemme suunnitteleman lakiasioiden tarvekartoituksen. Voit tutustua tarvekartoitukseen paremmin täältä. 

Tee tarvekartoitus verkossa
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Kuka sinut perii?

Tekemällä testamentin voit varmistaa, että juuri ne ihmiset perivät sinut joiden haluatkin perivän. Testamentti on oiva keino luoda taloudellista turvaa rakkaillesi. Samalla ehkäiset yllätyksiä ja epäselvyyksiä syntymästä. Testamentilla voit myös suojata perintösi pysymisen juuri niiden ihmisten käsissä, joille haluatkin sen jäävän.

Muista myös, että avopuolisot eivät peri toisiaan suoraan lain nojalla. Sillä ei ole väliä kuinka kauan olette olleet yhdessä tai että teillä on lapsia. Jos haluat kumppanisi perivän sinut, on tehtävä testamentti. 

Tiesithän, että Lexlyn avulla voit tehdä testamentin myös itsenäisesti verkkopalvelussa. 

Kokeile testamentin tekemistä verkossa
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Kuka päättää puolestasi?

Edunvalvontavaltakirja on toiselle ihmiselle annettu lupa hoitaa sinun asioitasi, päättää puolestasi ja käyttää sinun varojasi sinun hyväksesi sellaisessa tilanteessa, jossa oma toimintakykysi on heikentynyt merkittävästi. Edunvalvontavaltakirjalla voit päättää, kenen käsissä asioittesi hoito on, jos et itse pysty asioitasi hoitamaan. Edunvalvontavaltakirjaa voisi kutsua tulevaisuusvaltakirjaksi tai eräänlaiseksi vakuutukseksi, sillä sen vaikutukset näkyvät vasta tulevaisuudessa ja ainoastaan, jos oma toimintakykysi heikkenee.
Tee edunvalvontavaltakirja verkkopalvelussa
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lue lisää testamenttiin liittyviä artikkeleita

Lue asiantuntijoidemme kirjoittamista artikkeleista kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää testamentista.
Lue lisää testamentista
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Jäikö sinulle kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

Voit joko soittaa meille 010 3379 150, lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi tai jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tulevaisuuteen varautumisen työkalupakki

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Löydä oma perhejuristisi

Lexlyn ammattilaisten joukosta jokainen varmasti löytää itselleen sopivan perhejuristin. Meille asiakaslähtöisyys on ensiarvoisen tärkeää emmekä koskaan sorru käyttämään vaikeaselkoista kapulakieltä. Tutustu tiimiimme täältä.

Lexly mediassa
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Käytännön tietoa

Lataa ja tulosta tästä itsellesi hyödylliset muistilistat:

Lisää perheen lakiasioihin liittyviä tietopakettaje löydät linkin takaa

Ladattavaa materiaalia lakiasioista