Perunkirjoitus hoidettavana? Palvelumme on saatavilla kaikkialla Suomessa. Anna asiantuntijoidemme auttaa >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Lexlyn edut vaivattomasti käyttöösi

Luo oma asiakastili Lexlyyn pankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella ja kirjaudu sisään niin saat kaikki Danske Bankin asiakasedut käyttöösi.

 

Luo tili ja varaa aika maksuttomaan kartoitukseen
Tarvekartoitus juristin kanssa

Kartoita juridiset tarpeesi, riskit ja mahdollisuudet yhdessä perhejuristin kanssa. Saat juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivan ehdotuksen. Täytä yhteydenottopyyntö ja kerro, kuinka voisimme auttaa sinua. Yhteydenotto ja tarvekartoitus on maksuton.  Otamme sinuun yhteyttä arkisin 24h sisällä.

Jätä yhteydenottopyyntö
Tarvekartoitus verkossa 24/7

Haluatko selvittää oman juridisen tilanteesi nopeasti? Lexlyn asiantuntijoiden suunnittelemassa verkkopalvelussa teet sen muutamassa minuutissa vaikka iltapalan äärellä. 

Tarvekartoitus verkossa
Tee testamentti ja muutkin perheen lakipaperit kuntoon helposti Lexlyn verkkopalveluiden avulla - Lexly.fi, Helpot lakipalvelut
Tee perheoikeuden asiakirjat verkossa

Kanssamme voit tehdä sopimukset helposti verkossa tai yhdessä perhejuristin kanssa kiinteään hintaan. Jos päätät tehdä sopimuksen verkossa, vastaat pariin kysymykseen ja vastaustesi perusteella luodaan räätälöity asiakirja, joka on tehty juuri sinun tilanteeseesi.

Tee sopimus
Tiedätkö, kuka sinut perii?

Tarvekartoituksessa selviää, miten asiat lain mukaan menee ja voit verrata tätä omaan tahtoosi ja tavoitteisiisi. Testamentilla pystyt vaikuttamaan siihen, että asiat menevät kuten sinä tahdot.

Testamentti
Tarvitsenko kauppakirjan?

Kauppakirja kannattaa aina laatia kirjallisesti, kun ostat tai myyt omaisuutta. Sen lisäksi, että kauppakirjalla osoitetaan omaisuuden uusi omistaja, laadukkaassa kauppakirjassa on sovittu kaikista kaupan kannalta olennaisista asioista.

Kauppakirja
Kuka hoitaa asiasi ellet itse pysty?

Edunvalvontavaltuutus eli edunvalvontavaltakirja on ainoa tapa valtuuttaa haluamasi henkilö hoitamaan asioitasi puolestasi tilanteessa kuin tilanteessa. Edunvalvontavaltuutus on kuin vakuutus - se pitää tehdä kun kaikki on hyvin ja sitä käytetään ainoastaan jos on pakko. Perhejuristi auttaa sinua hyödyntämään kaikki edunvalvontavaltuutuksen mahdollisuudet.

Edunvalvontavaltuutus
Miksi lahjoitukset kannattaa dokumentoida?

Lahjoituksien yhteydessä kannattaa käyttää harkintaa siinä, mitä lahjoittaa ja millä tavoin. Juristimme auttavat mielellään tilanteeseesi oikeanlaisen lahjoituksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Lahjoitukset kannattaa aina tehdä kirjallisesti. Näin voidaan läpinäkyvän dokumentoinnin lisäksi ottaa kantaa muun muassa lahjoituksen ennakkoperintöluonteeseen ja lahjan saajan avio-oikeuteen lahjoituksen osalta.

Lahjakirja
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Miten avoliitosta sovitaan?

Lain suoma suoja avoliitolle on erittäin vähäinen, käytännössä olematon. Sen vuoksi avoliiton lakiasiat kannattaa ehdottomasti hoitaa kuntoon! Avoehdolla määrittelette itse, miten omaisuutenne jaetaan avoliiton päättyessä.

Avoehto
Miksi kannattaa tehdä avioehto?

Kun avioliitto päättyy, joko eroon tai toisen puolison kuolemaan, puolisoiden kaikki omaisuus lasketaan yhteen ja jaetaan puoliksi. Avioehtosopimuksella puolisot voivat keskenään sopia siitä, kuinka omaisuus jaetaan avioliiton päättyessä. Räätälöikää oma avioehtonne yhdessä juristin kanssa tai verkkopalvelussamme.

Avioehto

Ammattilaisten laatimat verkkolakipalvelut käytössäsi 24/7

Saatavuus

Käytä verkkopalveluitamme juuri silloin kun sinulle sopii, tai varaa sopiva aika keskustelun käymiseen juristin kanssa. Vaikka kotisohvalta tai ruokatunnilta.

Ymmärrettävyys

Juridiikka voi olla hankalaa, mutta palvelumme ja juristimme selventävät asiat aina niin, ettei epäselvyyksiä jää.

Helppous

Tarjoamme kolme erilaista palvelukanavaa, joista voit valita sopivimman. Oman elämän lakiasioiden hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät aina etukäteen, mitä palvelumme maksaa. Verkkopalveluiden hinnat ovat kiinteitä, ja juristin työstä saa aina hinta-arvion ennakkoon.