"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lexly tuo turvaa Dixun asiakkaille

Kun lakipaperit ovat kunnossa, voit tuntea olosi turvalliseksi. Olemme koonneet tälle sivulle asunnonvaihtamiseen liittyvät tärkeitä teemoja

  • Juristien koostamat infopaketit
  • Asunnonvaihtajan tärkeimmät lakiasiakirjat
  • Tee itse netissä tai ota juristi avuksesi

 

Saadaksesi Dixun asiakasedut, sinun tulee luoda henkilökohtainen Lexly-tili.  Saat ilmaiseksi henkilökohtaisen  lakiasioiden tarvekartoituksen juristin kanssa. Sitä ennen suosittelemme tekemään alta löytyvän ilmaisen juristien laatiman tarvekartoituksen netissä.

Jätä yhteydenottopyyntö
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Tarvekartoitus verkossa 0 €
Etkö ole aivan varma, millaisia lakipapereita juuri sinun kannattaisi hoitaa kuntoon? Lexlyn asiantuntijoiden laatiman verkkopalvelun avulla voit selvittää sen muutamassa minuutissa ja täysin maksutta.
Tarvekartoitus verkossa
Avioehto ja kaikki muut avioliiton lakiasiat helposti ja turvallisesti Lexlyn avulla - Lexly.fi
Avioehto
Avioliitto itsessään on taloudellinen sopimus, joka realisoidaan, kun avioliitto päättyy joko avioeroon tai kuolemaan. Yksinkertaistaen, kun avioliitto päättyy puolisoiden kaikki omaisuus lasketaan yhteen ja jaetaan puoliksi. Avioehtosopimus on sen sijaan puolisoiden oma sopimus siitä, kuinka omaisuus jaetaan kun avioliitto päättyy.
Avioehto verkossa
Asuntosopimus helposti verkossa - Lexly.fi
Asuntosopimus
Asuntosopimuksella voi etukäteen sopia, mitä yhteisomistuksessa olevalle asunnolle tapahtuu erossa. Asuntosopimuksella voi sopia myynnin ja lunastuksen ehdoista sekä yhteisomistuksen purkamisesta. Kun asioista on sovittu etukäteen, vältytään yleensä myös ristiriidoilta.
Asuntosopimus verkossa
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Avoehto
Tiesitkö, että avopuolisot eivät koskaan peri toisiaan? Avoleskellä ei ole lain mukaan oikeutta jäädä asumaan yhteiseen kotiin, jos puoliso kuolee. Testamentilla voit turvata avopuolison aseman. Lisäksi avoehdolla kannattaa sopia siitä, miten asiat hoidetaan mahdollisen avoeron osuessa kohdalle.
Avoehto
Edunvalvontavaltuutus helposti joko verkkopalvelussa tai juristin kanssa - Lexly.fi
Edunvalvontavaltuutus
Miten asioitasi hoidetaan, jos sinulle tapahtuu jotain? Edunvalvontavaltakirjalla määrität, kuka hoitaa asioitasi, jos oma toimintakykysi heikkenee merkittävästi esimerkiksi onnettomuuden, sairastumisen tai ikääntymisen takia. Edunvalvontavaltakirja on kuin vakuutus - se pitää tehdä kun kaikki on hyvin ja sitä käytetään ainoastaan jos on pakko.
Edunvalvontavaltuutus netissä
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Testamentti
Testamentilla määräät, kuka saa omaisuutesi kuolemasi jälkeen. Testamentti on osa varallisuuden hoitoa ja sillä voi vaikuttaa myös perintöverotukseen. Vaikka haluaisi omaisuuden menevän lapsilleen, heidänkin kannattaa saada perintö testamentilla. Kokeile testamentin verkkopalvelua.
Testamentti verkossa
Lexlyn asiantuntijoiden laatima verkkotesti kertoo sinulle helposti tarvitsetko avioehdon. Testi on ilmainen, kokeile nyt! - Lexly.fi.
Verkkotesti: Tarvitsetko avioehdon?
Avioehdon tekeminen on jokaisen parin oma valinta. Kaikkiin avioliittoihin avioehto ei välttämättä sovi, mutta ennen kuin tekee päätöksiä, on tärkeää tietää, mistä on kyse. Lexlyn ilmainen verkkotesti kertoo, olisiko teidän hyvä tehdä avioehto.
Testi: Tarvitsetko avioehdon
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Law Made Easy
Avioerolaskuri kertoo sinulle, mitä ero maksaa
Lexlyn asiantuntijoiden laatiman ilmaisen avioerolaskurin avulla voit laskea, paljonko maksettava tasinko on avioerossa. Tasingon määrä selviää syöttämällä puolisoiden varat ja velat avioerolaskuriin. Avioerolaskurin käyttö ei korvaa osituslaskelmaa ja ositussopimusta, mutta antaa hyvän käsityksen tilanteesta.
Siirry avioerolaskuriin
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Asiakirjan tarkistuspalvelu LexlyCheck

Varmistu, että asiakirjasi vastaa tahtoasi. Asiakirjan tarkistuspalvelussa juristi käy kanssasi läpi asiakirjan tarkoituksen ja tavoitteen. Asiakirjan tarkistuspalveluun ei sisälly asiakirjojen korjaaminen eikä muokkaaminen. Tarkistuspalvelu koskee Lexlyn verkkopalvelusta ostettuja asiakirjoja.

Asiakirjan tarkistuspalvelu

Lexly - Sinun apunasi kaikissa perheen lakiasioissa

Saatavuus

Tee itse asiakirjasi verkkopalvelussa tai varaa sinulle sopiva aika keskusteluun juristin kanssa.

Ymmärrettävyys

Lakiasiat voivat olla monimutkaisia, mutta niistä puhumisen ei tarvitse olla. Ymmärrettävyys ja selväsanaisuus on meille tärkeää.

Hinnoittelu

Hintamme ovat läpinäkyviä. Palveluilla on joko kiinteä hinta tai saat mahdollisimman tarkan hinta-arvion ennen ostopäätöstä.

Helppous

Tee asiakirjasi itsenäisesti verkkopalvelussa tai etäyhteyksin juristimme kanssa.