Tervetuloa Lexlyyn

Laittamalla asiakirjat kuntoon voit huolehtia omasta ja läheistesi taloudellisesta hyvinvoinnista nyt ja tulevaisuudessa. OSJ:n jäsenenä sinulle on tarjolla valikoituja etuja Lexlyssä.

  • Juridinen tarvekartoitus juristin kanssa (1 h) maksutta (arvo 250 €)
  • 10% alennus kaikista Lexlyn palveluista (online-, etä- sekä juristin palvelut toimistolla)

 

Hyödynnä OSJ:n asiakasedut näin:

Luo itsellesi asiakastili (Omat sivut) Lexlyssä. Ensimmäisellä kerralla palvelu pyytää ensin luomaan tilin ja vasta sitten kirjautumaan sisään. Hyväksy myös sivuston evästeet (cookies). Kun käytät Lexlyn palveluja kirjaudu sisään, jotta palvelu tunnistaa sinut OSJ:n jäseneksi ja saat edut käyttöösi.

Varaa 1 h veloitukseton tarvekartoitus juristin kanssa
Maksuton tarvekartoitus online 24/7

Haluaisitko tietää, millainen oma elämäntilanteesi on juridiselta kannalta katsottuna? Voit tehdä Lexlyn maksuttoman juridisen tarvekartoituksen juuri silloin kun sinulle sopii. Tarvekartoituksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Saat vastaustesi perusteella syntyneen analyysin pdf-muodossa sähköpostiisi saman tien.

Tee maksuton online-tarvekartoitus
Online-palvelut -10%

OSJ:n jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista juridisista online-palveluistamme. Online-palvelut ovat verkkosivuillamme itsenäisesti käytettäviä palveluita. Online-palvelussa voit tehdä itsellesi esimerkiksi edunvalvontavaltakirjan, avioehdon, hoitotahdon tai hoivatahdon. Kaikki palvelumme eivät ole vielä saatavissa online-muodossa, mutta määrä kasvaa koko ajan.

Tutustu: Palvelut ja hinnasto
Juristin palvelut -10%

Haluatko asioida mieluummin juristin kanssa? Lexlyssä voit asioida juristin kanssa joko etänä tai voit varata ajan toimistollemme. Yleensä on hyvä aloittaa etänä ja siirtyä tarpeen mukaan tapaamaan toimistollemme Helsingissä tai Tampereella. Kaikki asiat voit joka tapauksessa hoitaa alusta loppuun etäyhteyksin juristin kanssa. Jos haluat alkuneuvottelunkin toimistollemme, varaa aika asiakaspalvelun kautta 010 3379 150.

Varaa aika etäjuristille
Suosittu: Edunvalvontavaltakirja online-palvelussa

Edunvalvontavaltakirja on tulevaisuuden turvaksi ennakolta tehtävä juridinen yleisvaltakirja, jolla valtuutat itse valitsemasi ihmisen hoitamaan asioitasi ja päättämään puolestasi sen varalta, että oma toimintakykysi alenisi onnettomuuden, sairastumisen tai korkean iän vuoksi. Edunvalvontavaltakirja on kuin vakuutus - se pitää tehdä kun kaikki on hyvin ja sitä käytetään ainoastaan jos on pakko.

Tee edunvalvontavaltakirja online
Suosittu: Testamentti juristin kanssa

Testamentti määrää, kuka saa omaisuutesi oman kuolemasi jälkeen. Testamentilla voit turvata puolisosi talouden oman kuolemasi varalta sekä suunnitella perintöverotusta. Varaa testamentin alkuneuvotteluaika juristimme kanssa, ja kysy millainen testamentti olisi sinun perhetilanteessasi fiksuinta tehdä.

Varaa aika testamentin alkukeskusteluun
Perunkirjoitus juristin tekemänä

Läheisen kuolemaan liittyy paljon käytännön järjestelyjä. On selvitettävä vainajan ja mahdollisen lesken omaisuuteen sekä perillisiin liittyviä asioita, ja kaikki on tehtävä lain määräämässä ajassa. Anna perunkirjoitus osaavan juristimme hoidettavaksi: Ohjaamme teitä läheisiä askel askeleelta käytännön asioissa, kunnes kaikki on selvitetty ja hoidettu loppuun saakka.

Varaa aika perunkirjoituksen alkukeskusteluun