Verkkotesti: Tarvitsetko avioehdon? Testaa ilmaiseksi, kannattaako avioehtoa harkita?

Annatko joululahjaksi omaisuuttasi? Kaikki lahjakirjat helposti Lexlyn verkkopalvelussa

Verkossa tehtävät lahjakirjat tarjouksessa -30% (norm. 65 €). Tarjous voimassa 6.12.-24.12.2020. Halutessasi voit kääntyä myös osaavien juristiemme puoleen.

Lahjakirja, irtain omaisuus

Lahjoittamassa perintösormusta tai museoautoa? Tee irtaimen omaisuuden lahjakirja Lexlyn verkkopalvelun tai juristin avulla. Me huolehdimme, että kaikki oleellinen tulee huomioitua.

Lahjakirja, raha

Lahjoittaminen vaatii aina tarkkuutta. Kun lahjoittaessa käyttää harkintaa, vältetään myös yllättäviä veroseuraamuksia. Tee lahjakirja turvallisesti Lexlyn verkkopalvelussa tai osaavan juristin avulla.

Lahjakirja, asunto-osake

Tiesitkö, että myös asunto-osakkeen voi lahjoittaa? Tiesitkö, että sen voi tehdä myös osissa ja säilyttää halutessaan itsellään hallintaoikeuden? Tee lahjakirja asunto-osakkeesta itsenäisesti verkkopalvelussa tai yhdessä Lexlyn osaavien ammattilaisten kanssa.

Tee lahjakirja asunto-osakkeesta

Lahjakirja, kiinteistö

Kaikenlaisia asioita on mahdollista lahjoittaa, myös kiinteistö. Tee lahjakirja itsenäisesti verkkopalvelussamme tai Lexlyn kiinteistöihin erikoistuneen juristin avulla.

Lahjakirja, yrityksen osakkeet

Yrityksen osakkeita lahjoittamalla voit tehdä esimerkiksi sukupolvenvaihdoksen. Tutustu verkkopalveluumme ja tee lahjakirja itsenäisesti tai yhdessä osaavan juristimme avulla.