Tee testamentti näppärästi netissä 95 € tai varaa kätevä minikonsultaatio 67 € Tutustu >>

Tee edunvalvontavaltakirja helposti netissä 95 € ⭐ Netissä tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Tutustu >>

Tutustu Lexlyn tiimiin

Haluatko tietää, millä tiimillä uudenlaisia lakipalveluita rakennetaan? Lue lisää meistä ja löydä samalla oma perhejuristisi.

Perustajat

Timo Kemppainen - Lexly.fi

Timo Kemppainen

Head of Growth, MBA

Timo on yksi Lexly Oy:n perustajista. Hänellä on takanaan pitkä ura erilaisissa korporaatioissa ja digitaalisten liiketoimintojen kehittämisessä.

Timo rakastaa merta ja tituleeraakin itseään Kapteeni Kemppaiseksi ja itseoppineeksi merilainsäädännön asiantuntijaksi. Hän on omien sanojensa mukaan Lexlyn talonmies, joka tarvittaessa nikkaroi vaikka kalusteet uudelle työntekijälle. 

Vapaalla Timo veneilee, kalastaa ja golffaa. Työmatkat taittuvat pyörällä eikä Timolle vieraita urheilumuotoja juuri ole olemassakaan.

timo.kemppainen@lexly.fi 

 

Katariina Kuusiluoma - Lexly.fi

Katariina Kuusiluoma

Lakimies, OTM, KTM, Kaupanvahvistaja

Katariina on ollut perustamassa Lexly Oy:ta ja on yrittäjä henkeen ja vereen. Katariina vastaa Lexlyssä markkinoinnista, mutta heittäytyy aina mahdollisuuden tullessa täysin sydämin myös asiakastyöhön. Katariina puhuu suurella intohimolla oman elämän lakiasioiden tärkeydestä sosiaalisessa mediassa. Katariina myös vastaa lukijoiden kysymyksiin ET-lehden Perhejuristi vastaa -palstalla.

Katariina rakastaa sisustamista sekä kauniita esineitä. Uusin hankinta on kiiltävä musta piano, joka kutsuu tätä aloittelevaa pianistia soittamaan. Hän on ikiliikkuja, jonka omana kehityskohteena on opetella joskus ihan vaan olemaan.

katariina.kuusiluoma@lexly.fi

 

Ulla Rask - Lexly.fi

Ulla Rask

Lakimies, OTM, FM

Ulla on yksi Lexly Oy:n perustajista ja vastaa Lexlyn viestinnästä niin perinteisissä kanavissa kuin sosiaalisen median viidakoissakin. Vaikka Ullan kädet ovat täynnä työtä, häneltä löytyy aina aikaa auttaa työkavereita hädässä.

Ulla tietää kaiken pukeutumisesta ja onpa hän julkaissut aiheesta kirjankin. Ulla tuntee historian eri aikakaudet kuin omat taskunsa eikä häntä ihan helposti kannata haastaa tietokilpailuun.

ulla.rask@lexly.fi

 

Lakimiehet 

Sanna Herrala - Lexly.fi

Sanna Herrala

Lakimies, OTM, VTM, VT

Sanna vastaa Lexlyn lakimiestiimistä, ja hänellä on pitkä kokemus sekä rahoitusalalta että perhejuridiikasta. Sannalle työhyvinvointi ja toisia arvostava työote ovat esimiestyön ykkösprioriteettaja.

Sannasta parasta perhejuridiikassa on sen arkipäiväisyys ja se, miten työn kautta on mahdollista auttaa muita. "Perhejuridiikka koskee kaikkia ja kuuluu kaikille" hän sanoo.

Sanna harrastaa hapanjuurileipomista, käsitöitä ja kahden menevän tytön harrastuksia. Hän rakastaa vanhoja puutaloja ja haaveilee isosta leivinuunista

sanna.herrala@lexly.fi

 

Pauliina Tuokkola-af Hällström - Lexly.fi

Pauliina Tuokkola-af Hällström

Lakimies, OTM, KTM

Pauliina vastaa digitaalisten lakipalveluiden kehittämisessä. Hänellä on kokemusta monista perhejuridiikan osa-alueista ja verotukseen liittyvät asiat ovat hänen erikoisalaansa. 

Vapaa-ajallaan Pauliinaa tituleerataan kakkujen kuningattareksi, sillä hän loihtii keittiössään jauhoista ja sokerista toinen toistaan upeampia konditoriatason luomuksia. Lexlyn työntekijöiden ylimääräinen bonus ovatkin Pauliinan kakut, joita säännöllisesti päästään maistelemaan.

pauliina.tuokkola-afhallstrom@lexly.fi

 

Kati Kyckling - Lexly.fi

Kati Kyckling

Lakimies, OTK/OTM, VT

Kati hoitaa kokeneesti ja sujuvasti perheoikeudellisia lakiasioitasi suomen lisäksi myös englanniksi. Hän on maailman matkaaja ja myös oikeussalit ovat tulleet tutuiksi.

Ei-niin-pelottava perheoikeuden osaaja, jonka haaveissa on vielä jonain päivänä päästä matkustamaan esimerkiksi Lontooseen tai New Yorkiin nauttimaan musikaaleista ja suurkaupungin ilmapiiristä
kati.kyckling@lexly.fi
Janina Lindqvist - Lexly.fi

Janina Lindqvist

Lakimies, OTK/OTM, VT

Janinalta saat asiantuntevaa apua perheoikeuteen liittyviin lakiasioihin sekä ruotsiksi että suomeksi. Nauravaisen perheoikeuden ammattilaisen Janinan hymy ei hyydy tiukemmissakaan tilanteissa.

Janina nauttii luonnossa liikkumisesta, varsinkin syksyn väriloisteessa. Ystävien kanssa rupattelu, lasten riemu ja kuorolaulu saavat hänet hymyilemään. Janina haaveilee koiranpennusta ja riippumatosta järven rannalla

janina.lindqvist@lexly.fi

 

Veera Malmi - Lexly.fi

Veera Malmi

Lakimies, OTM

Veera on rauhallinen ja empaattinen perheoikeuden ammattilainen. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat erityisesti perintösuunnitteluun sekä kuolinpesiin liittyvät kysymykset.

Veera on aloitteleva amatööripuutarhuri, joka vapaa-ajallaan nauttii paitsi ajasta perheen ja ystävien kanssa myös pitkistä kävelyistä sekä rauhallisista mietiskelyhetkistä ihan itsekseen.

veera.malmi@lexly.fi

 

Mikko Rantanen - Lexly.fi

Mikko Rantanen

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Mikolla on useamman vuoden kokemus perhejuridiikasta finanssialalta sekä kokemusta henkivakuutusten parissa työskentelystä.  Häntä inspiroi työskentely lähellä asiakkaan arkea, jolloin parhaat ratkaisut asiakkaan perheoikeudellisiin tarpeisiin löytyvät helpoiten.

Vapaa-ajallaan Mikko on kahden ranskanbulldogin ja yhden pojan isä, jonka harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelun lisäksi saksofonin ja rumpujen soitto.

mikko.rantanen@lexly.fi

 

Emilia Skön - Lexly.fi

Emilia Skön

Lakimies, OTM

Emilia hoitaa perheoikeudelliset lakiasiat sujuvasti niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kielellä. Hänen erityisosaamiseensa  kuuluvat holhousasiat sekä kansainvälinen perintöoikeus. 

Emilian elämässä tärkeä rooli on perheellä, ystävillä ja tietysti omalla corgi-rotuisella koiralla. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti urheilua, kuten käsipalloa, sulkapalloa ja lumilautailua. Luonnossa liikkuminen on hänelle mieluista, sillä vaeltaminen, avantouinti ja melonta ovat olennainen osa arkea. Haaveissa siintääkin oma mökki luonnon äärellä Turun saaristossa. 

emilia.skon@lexly.fi
Laura Turpeinen - Lexly.fi

Laura Turpeinen

Lakimies, OTM

Laura on puhelias yllytyshullu, joka innostuu kaikenlaisista liikuntahaasteita. Hänen vahvuuksiaan perhejuridiikan saralla ovat erityisesti jäämistösuunnittelu, perunkirjoitukset ja perinnönjaot. Laurasta parasta omassa ammatissa ovat ihmiset elämäntarinoineen sekä tietysti auttaminen. Aikaisemman uransa Laura on tehnyt lentoemäntänä.

Lauran sydäntä lähellä perheen ja koiran ohella ovat Lapin luonnossa liikkuminen, polkujuoksu sekä talviuinti. Lisäksi tämän kolmen lapsen äidin vapaa-aikaan kuuluu äitien showvoimistelujoukkue, lukeminen ja neulominen. 

laura.turpeinen@lexly.fi

 

Raakel Alimran - Lexly.fi

Raakel Alimran

Lakimies, OTM

Monenlaisten siviili- ja rikosoikeudellisten asioiden hoitaminen niin neuvottelupöydän ääressä kuin oikeussaleissa on Raakelille tuttua kauraa. Perheoikeudellisista asioista hänen sydäntään lähellä ovat lapsiin liittyvät kysymykset, mutta toki hän hoitaa kuntoon asian kuin asian!

Ennen lakimaailmaan heittäytymistä, Raakel on pelannut salibandya kilpatasolla niin Suomessa kuin ulkomailla ja toiminut ryhmäliikunnan ohjaajana. Vauhdikkaaseen äidin arkeensa hän hakee rauhaa istahtamalla kirkonpenkille, pimputtelemalla pianoa tai lähtemällä maalle luonnonhelmaan.

raakel.alimran@lexly.fi

 

Tukijoukkue

Leila Hilen - Lexly.fi

Leila Hilen

Head of Partnerships

Leila vastaa Lexlyn kumppanuusyhteistyöstä ja sitä kautta asiakaskokemuksen kehittämisestä. Hänellä on vuosien kokemus myynnistä ja johtamisesta finanssisektorilta. 
Vastuullisista tehtävistä huolimatta, Leila on kaukana tosikosta. Hänet tunnetaan valloittavasta naurusta ja siitä, että kaikenlaisia hullutuksia ja kilpailuideoita syntyy lennosta.

Leila rakastaa metsää ja luonnossa liikkumista koiran kanssa. Jos hän ei itse ole liikkeessä, hänet löytää todennäköisesti kentän laidalta kannustamasta tai vapaaehtoistyöstä.

leila.hilen@lexly.fi

 

Hanna Konttori

Customer Success Manager

Hannalle asiakaspalvelu on sydämen asia - ihmisen kuuleminen ja kohtaaminen, ratkaisun löytäminen ja kokonaisvaltainen auttaminen antavat työlle merkityksellisyyden tunteen. Pitkä kokemus pankkimaailmasta sekä tv-tuottajan roolissa toteutetut monipuoliset projektit takaavat, että langat pysyvät tiukasti Hannan käsissä.

Käden taidot, eläimet ja luonto ovat tärkeä osa Hannan vapaa-aikaa. Kaiken ylitse menee kuitenkin tanssi, jota Hanna harrastaa pari- ja seuratanssin muodossa. Tanssin ohella Hanna remontoi kotiaan maaseudulla ja hoivaa neljää rescue-kissaa.

hanna.konttori@lexly.fi

 

Anni Pekkanen - Lexly.fi

Anni Pekkanen

Webmaster

Anni toimii Lexlyn verkkosivujen kehittäjänä ja sisällöntuottajana. Hänellä on toimintaterapeutin ja omaishoidon kokemusasiantuntijan koulutus, ja ihmisläheisyys ja ymmärrettävyys ovatkin hänelle tärkeitä näkökulmia myös online-maailmassa.

Anni on intohimoinen motoristi, jonka kypärän alla soi ilta-ajeluilla fiiliksestä riippuen joko raskas rock/metalli tai ooppera. Moottorin hurinan lisäksi arkeen kuuluu ompelukoneen surina ja kudinpuikkojen kilkatus, sillä mekkoja ja villapaitoja ei Annista voi koskaan olla liikaa. 

anni.pekkanen@lexly.fi

 

 

Aino Kosunen - Lexly.fi, Helpot lakipalvelut

Aino Kosunen

Legal Sales Trainee

Aino opiskelee Eurooppaoikeutta Maastrichtin yliopistossa, Hollannissa, ja on kiinnostunut erityisesti rajat ylittävästä perheoikeudesta.

Vapaa-ajallaan Aino pelaa jalkapalloa ja rentoutuu parhaiten mökkihöperöitymällä. Hän rakastaa ruuanlaittoa, terassiviinejä ja tasapuolisesti kaikenlaista urheilua.

Hyväntuulisen Ainon päivät vierähtävät asiakaspalvelun ja erilaisten sisällön tuotantoon liittyvien tehtävien parissa.

aino.kosunen@lexly.fi

 

Takaisin etusivulle >>