Timo Kemppainen

Toimitusjohtaja, MBA, Founding Partner

Timo on yksi Lexly Oy:n perustajista. Hänellä on takanaan pitkä ura erilaisissa korporaatioissa ja digitaalisten liiketoimintojen kehittämisessä.

Timo rakastaa merta ja tituleeraakin itseään Kapteeni Kemppaiseksi ja itseoppineeksi merilainsäädännön asiantuntijaksi. Hän on omien sanojensa mukaan Lexlyn talonmies, joka tarvittaessa nikkaroi vaikka kalusteet uudelle työntekijälle. 

Vapaalla Timo veneilee, kalastaa ja golffaa. Työmatkat taittuvat pyörällä eikä Timolle vieraita urheilumuotoja juuri ole olemassakaan.

timo.kemppainen@lexly.fi 

p. 050 400 1511

Katariina Kuusiluoma

Lakimies, OTM, KTM, Kaupanvahvistaja, Founding Partner

Katariina on ollut perustamassa Lexly Oy:ta ja on yrittäjä henkeen ja vereen. Katariina keskittyy Lexlyssä skaalautuvien ja erityisesti digitaalisten lakipalveluiden kehittämiseen, mutta heittäytyy aina mahdollisuuden tullessa täysin sydämin myös asiakastyöhön. Katariina puhuu suurella intohimolla oman elämän lakiasioiden tärkeydestä sosiaalisessa mediassa.

Katariina rakastaa sisustamista sekä kauniita esineitä. Uusin hankinta on kiiltävä musta piano, joka kutsuu tätä aloittelevaa pianistia soittamaan. Hän on ikiliikkuja, jonka omana kehityskohteena on opetella joskus ihan vaan olemaan.

katariina.kuusiluoma@lexly.fi

p. 040 507 0101

Ulla Rask

Lakimies, OTM, FM, Founding Partner

Ulla on yksi Lexly Oy:n perustajista ja vastaa Lexlyn markkinoinnista ja viestinnästä niin perinteisissä kanavissa kuin sosiaalisen median viidakoissakin. Vaikka Ullan kädet ovat täynnä työtä, häneltä löytyy aina aikaa auttaa työkavereita hädässä.

Ulla tietää kaiken pukeutumisesta ja onpa hän julkaissut aiheesta kirjankin. Ulla tuntee historian eri aikakaudet kuin omat taskunsa eikä häntä ihan helposti kannata haastaa tietokilpailuun.

ulla.rask@lexly.fi

p. 040 545 4572

Kati Kyckling

Lakimies, OTK/OTM, VT

Kati hoitaa kokeneesti ja sujuvasti perheoikeudellisia lakiasioitasi suomen lisäksi myös englanniksi. Hän on maailman matkaaja ja myös oikeussalit ovat tulleet tutuiksi.

Ei-niin-pelottava perheoikeuden osaaja, jonka haaveissa on vielä jonain päivänä päästä matkustamaan esimerkiksi Lontooseen tai New Yorkiin nauttimaan musikaaleista ja suurkaupungin ilmapiiristä
kati.kyckling@lexly.fi
p. 050 535 5741

Pauliina Tuokkola-af Hällstöm

Lakimies, OTM, KTM

Pauliinalla on kokemusta monista perhejuridiikan osa-alueista ja verotukseen liittyvät asiat ovat hänen erikoisalaansa. Pauliina on aktiivisesti mukana digitaalisten lakipalveluiden kehittämisessä.

Vapaa-ajallaan Pauliinaa tituleerataan kakkujen kuningattareksi, sillä hän loihtii keittiössään jauhoista ja sokerista toinen toistaan upeampia konditoriatason luomuksia. Lexlyn työntekijöiden ylimääräinen bonus ovatkin Pauliinan kakut, joita säännöllisesti päästään maistelemaan.

pauliina.tuokkola-afhallstrom@lexly.fi

p. 050 527 4535

Janina Lindqvist

Lakimies, OTK/OTM, VT

Janinalta saat asiantuntevaa apua perheoikeuteen liittyviin lakiasioihin sekä ruotsiksi että suomeksi. Nauravaisen perheoikeuden ammattilaisen Janinan hymy ei hyydy tiukemmissakaan tilanteissa.

Janina nauttii luonnossa liikkumisesta, varsinkin syksyn väriloisteessa. Ystävien kanssa rupattelu, lasten riemu ja kuorolaulu saavat hänet hymyilemään. Janina haaveilee koiranpennusta ja riippumatosta järven rannalla

janina.lindqvist@lexly.fi

p. 050 310 3238

Risto Närhi

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Risto hoitaa kuntoon asian kuin asian laajalla perhejuridiikan osaamisellaan. Hänen varmalla mutta rennolla otteellaan hankalatkin juridiset asiat muuttuvat helposti lähestyttäviksi

Riston vapaa-aika kuluu perheen parissa. Risto luonnehtiikin itseään pehmeäksi perheenisäksi ja toteaa, että isyys on hänen tärkein roolinsa. 

Perhevapaalla 1.4.2021 alkaen.

risto.narhi@lexly.fi

p. 050 466 2135

Katja Polojärvi

Lakimies, OTM

Katja hoitaa asiantuntevasti perheoikeudelliset lakiasiasi. Erityisesti kiinteistöpuolen asiat ovat lähellä hänen sydäntään. Katja on toimiston ilopilleri ja energiapakkaus.

Vapaa-ajallaan Katja on intohimoinen ruoan harrastaja eikä juuri mikään voita hänen mielestään runsasta viikonloppubrunssia, johon kuuluu ehdottomasti croissant banaanilla ja maapähkinävoilla. Katja on myös palapelien kruunaamaton kuningatar.

Opintovapaalla 27.3.2021 alkaen.

katja.polojarvi@lexly.fi

p. 050 410 4814

Heidi Vanha-Similä

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Heidi tarjoaa ammattimaisen otteen perheoikeudellisiin lakiasioihisi, ja hänet kohtaat useimmin Tampereen toimistollamme. Heidi toimii lisäksi kaupanvahvistajana. 

Heidi on todellinen kahviholisti, sillä hänen kotoaan löytyy peräti kolme erilaista kahvikonetta, jotka kaikki ovat aktiivisessa käytössä. Ethiopia ja Colombia ovat suosikkimakuja, mutta loppujen lopuksi fiilis ratkaisee valinnan kahvin paahtoasteen suhteen.

heidi.vanha-simila@lexly.fi

p. 050 463 0100

Mikko Rantanen

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Mikolla on useamman vuoden kokemus perhejuridiikasta finanssialalta sekä kokemusta henkivakuutusten parissa työskentelystä.  Häntä inspiroi työskentely lähellä asiakkaan arkea, jolloin parhaat ratkaisut asiakkaan perheoikeudellisiin tarpeisiin löytyvät helpoiten.

Vapaa-ajallaan Mikko on kahden ranskanbulldogin ja yhden pojan isä, jonka harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelun lisäksi saksofonin ja rumpujen soitto.

mikko.rantanen@lexly.fi

p. 050 411 8148

Anni Pekkanen

Web Editor, Toimintaterapeutti

Anni toimii Lexlyn verkkosivujen sisällöntuottajana ja ylläpitäjänä. Hänellä on toimintaterapeutin ja omaishoidon kokemusasiantuntijan koulutus ja hän ohjaa asiakkaita vammais- sekä vanhuspuolen lainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

Anni on intohimoinen motoristi, jonka kypärän alla soi ilta-ajeluilla fiiliksestä riippuen joko raskas rock tai ooppera. Moottorin hurinan lisäksi arkeen kuuluu ompelukoneen surina ja kudinpuikkojen kilkatus, sillä mekkoja ja villapaitoja ei Annista voi koskaan olla liikaa. 

anni.pekkanen@lexly.fi