Tarjoamme sinulle ilmaiseksi 15 min alkukeskustelun. Alkukeskustelu ei sido sinua palvelun ostamiseen.

"Asiallinen, asiantunteva, nopea, ystävällinen."

"Asiat hoituivat helposti ja asiantuntevasti. Ilmapiiri rento ja miellyttävä."

Perustajat

Timo Kemppainen

Toimitusjohtaja, MBA, Founding Partner

Timo on yksi Lexly Oy:n perustajista. Hänellä on takanaan pitkä ura erilaisissa korporaatioissa ja digitaalisten liiketoimintojen kehittämisessä.

Timo rakastaa merta ja tituleeraakin itseään Kapteeni Kemppaiseksi ja itseoppineeksi merilainsäädännön asiantuntijaksi. Hän on omien sanojensa mukaan Lexlyn talonmies, joka tarvittaessa nikkaroi vaikka kalusteet uudelle työntekijälle. 

Vapaalla Timo veneilee, kalastaa ja golffaa. Työmatkat taittuvat pyörällä eikä Timolle vieraita urheilumuotoja juuri ole olemassakaan.

timo.kemppainen@lexly.fi 

p. 050 400 1511

Katariina Kuusiluoma

Lakimies, OTM, KTM, Kaupanvahvistaja, Founding Partner

Katariina on ollut perustamassa Lexly Oy:ta ja on yrittäjä henkeen ja vereen. Katariina keskittyy Lexlyssä skaalautuvien ja erityisesti digitaalisten lakipalveluiden kehittämiseen, mutta heittäytyy aina mahdollisuuden tullessa täysin sydämin myös asiakastyöhön. Katariina puhuu suurella intohimolla oman elämän lakiasioiden tärkeydestä sosiaalisessa mediassa.

Katariina rakastaa sisustamista sekä kauniita esineitä. Uusin hankinta on kiiltävä musta piano, joka kutsuu tätä aloittelevaa pianistia soittamaan. Hän on ikiliikkuja, jonka omana kehityskohteena on opetella joskus ihan vaan olemaan.

katariina.kuusiluoma@lexly.fi

p. 040 507 0101

Ulla Rask

Lakimies, OTM, FM, Founding Partner

Ulla on yksi Lexly Oy:n perustajista ja vastaa Lexlyn markkinoinnista ja viestinnästä niin perinteisissä kanavissa kuin sosiaalisen median viidakoissakin. Vaikka Ullan kädet ovat täynnä työtä, häneltä löytyy aina aikaa auttaa työkavereita hädässä.

Ulla tietää kaiken pukeutumisesta ja onpa hän julkaissut aiheesta kirjankin. Ulla tuntee historian eri aikakaudet kuin omat taskunsa eikä häntä ihan helposti kannata haastaa tietokilpailuun.

ulla.rask@lexly.fi

p. 040 545 4572

Lakimiehet 

Sanna Herrala

Lakimies, OTM, VTM, VT

Sanna vastaa Lexlyn lakimiestiimistä, ja hänellä on pitkä kokemus sekä rahoitusalalta että perhejuridiikasta. Sannalle työhyvinvointi ja toisia arvostava työote ovat esimiestyön ykkösprioriteettaja.

Sannasta parasta perhejuridiikassa on sen arkipäiväisyys ja se, miten työn kautta on mahdollista auttaa muita. "Perhejuridiikka koskee kaikkia ja kuuluu kaikille" hän sanoo.

Sanna harrastaa hapanjuurileipomista, käsitöitä ja kahden menevän tytön harrastuksia. Hän rakastaa vanhoja puutaloja ja haaveilee isosta leivinuunista

sanna.herrala@lexly.fi

p. 050 406 3338

Pauliina Tuokkola-af Hällström

Lakimies, OTM, KTM

Pauliina on aktiivisesti mukana digitaalisten lakipalveluiden kehittämisessä. Hänellä on kokemusta monista perhejuridiikan osa-alueista ja verotukseen liittyvät asiat ovat hänen erikoisalaansa. 

Vapaa-ajallaan Pauliinaa tituleerataan kakkujen kuningattareksi, sillä hän loihtii keittiössään jauhoista ja sokerista toinen toistaan upeampia konditoriatason luomuksia. Lexlyn työntekijöiden ylimääräinen bonus ovatkin Pauliinan kakut, joita säännöllisesti päästään maistelemaan.

pauliina.tuokkola-afhallstrom@lexly.fi

p. 050 527 4535

Marleena Jokinen

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Marleena on elämäniloinen ja energinen tyyppi, joka innostuu helposti uusista asioista. Perhejuristin työn parhaina puolina hän kokee ihmisläheisyyden sekä sen, että saa joka päivä kokea olevansa avuksi muille.

Vapaa-ajalla Marleena lenkkeilee Lyyli -koiransa kanssa, neuloo kaikkea mahdollista lapasista villapaitoihin, urakoi crossfitin parissa ja tapaa ystäviään.

marleena.jokinen@lexly.fi

p. 050 464 6832

Kati Kyckling

Lakimies, OTK/OTM, VT

Kati hoitaa kokeneesti ja sujuvasti perheoikeudellisia lakiasioitasi suomen lisäksi myös englanniksi. Hän on maailman matkaaja ja myös oikeussalit ovat tulleet tutuiksi.

Ei-niin-pelottava perheoikeuden osaaja, jonka haaveissa on vielä jonain päivänä päästä matkustamaan esimerkiksi Lontooseen tai New Yorkiin nauttimaan musikaaleista ja suurkaupungin ilmapiiristä
kati.kyckling@lexly.fi
p. 050 535 5741

Nelli Lesonen

Lakimies, OTM

Nelli on perheoikeuteen suuntautunut juristi, koska hän haluaa ratkaista ongelmia ja tehdä sen aina asiakaslähtöisesti. Nellin kiinnostuksenkohteita ovat erityisesti nuorten pariskuntien ja perheiden asiat, kuten esimerkiksi testamentit ja avioehdot. Myös perunkirjoitukset ja perinnönjaot hoituvat ammattitaitoisesti laajalla kokemuksella.

Nelli viettää vapaa-aikansa mieluiten ystävien ja perheen kanssa sekä ulkoillen ja matkustellen. Lisäksi hänen harrastuksiinsa kuuluvat kuntosali ja nyrkkeily. 

nelli.lesonen@lexly.fi
p. 050 410 4814

Janina Lindqvist

Lakimies, OTK/OTM, VT

Janinalta saat asiantuntevaa apua perheoikeuteen liittyviin lakiasioihin sekä ruotsiksi että suomeksi. Nauravaisen perheoikeuden ammattilaisen Janinan hymy ei hyydy tiukemmissakaan tilanteissa.

Janina nauttii luonnossa liikkumisesta, varsinkin syksyn väriloisteessa. Ystävien kanssa rupattelu, lasten riemu ja kuorolaulu saavat hänet hymyilemään. Janina haaveilee koiranpennusta ja riippumatosta järven rannalla

janina.lindqvist@lexly.fi

p. 050 310 3238

Veera Malmi

Lakimies, OTM

Veera on rauhallinen ja empaattinen perheoikeuden ammattilainen. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat erityisesti perintösuunnitteluun sekä kuolinpesiin liittyvät kysymykset.

Veera on aloitteleva amatööripuutarhuri, joka vapaa-ajallaan nauttii paitsi ajasta perheen ja ystävien kanssa myös pitkistä kävelyistä sekä rauhallisista mietiskelyhetkistä ihan itsekseen.

veera.malmi@lexly.fi

p. 050 551 9432

 

Risto Närhi

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Risto hoitaa kuntoon asian kuin asian laajalla perhejuridiikan osaamisellaan. Hänen varmalla mutta rennolla otteellaan hankalatkin juridiset asiat muuttuvat helposti lähestyttäviksi

Riston vapaa-aika kuluu perheen parissa. Risto luonnehtiikin itseään pehmeäksi perheenisäksi ja toteaa, että isyys on hänen tärkein roolinsa. 

Perhevapaalla 1.4.2021 alkaen.

risto.narhi@lexly.fi

p. 050 466 2135

Katja Polojärvi

Lakimies, OTM

Katja hoitaa asiantuntevasti perheoikeudelliset lakiasiasi. Erityisesti kiinteistöpuolen asiat ovat lähellä hänen sydäntään. Katja on toimiston ilopilleri ja energiapakkaus.

Vapaa-ajallaan Katja on intohimoinen ruoan harrastaja eikä juuri mikään voita hänen mielestään runsasta viikonloppubrunssia, johon kuuluu ehdottomasti croissant banaanilla ja maapähkinävoilla. Katja on myös palapelien kruunaamaton kuningatar.

Käräjäoikeudessa auskultoimassa 27.3.2021 alkaen.

katja.polojarvi@lexly.fi

 

Mikko Rantanen

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Mikolla on useamman vuoden kokemus perhejuridiikasta finanssialalta sekä kokemusta henkivakuutusten parissa työskentelystä.  Häntä inspiroi työskentely lähellä asiakkaan arkea, jolloin parhaat ratkaisut asiakkaan perheoikeudellisiin tarpeisiin löytyvät helpoiten.

Vapaa-ajallaan Mikko on kahden ranskanbulldogin ja yhden pojan isä, jonka harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelun lisäksi saksofonin ja rumpujen soitto.

mikko.rantanen@lexly.fi

p. 050 411 8148

Laura Saloranta

Lakimies, OTM

Laura on helposti lähestyttävä ja empaattinen perhe- ja perintöoikeuden osaaja, jonka sydäntä lähellä ovat ihmisten auttaminen sekä ongelmien ratkaisu. Hänen luonnettaan määrittää iloisuus ja hän on ehdottomasti omimmillaan juuri perheoikeusjuristina

Laura rakastaa liikuntaa ja on valmis kokeilemaan lajia kuin lajia. Tärkeää Lauralle on myös perheen kanssa oleilu ja leipominen.

laura.saloranta@lexly.fi

p. 050 343 3582

Emilia Skön

Lakimies, OTM

Emilia hoitaa perheoikeudelliset lakiasiat sujuvasti niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kielellä. Hänen erityisosaamiseensa  kuuluvat holhousasiat sekä kansainvälinen perintöoikeus. 

Emilian elämässä tärkeä rooli on perheellä, ystävillä ja tietysti omalla corgi-rotuisella koiralla. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti urheilua, kuten käsipalloa, sulkapalloa ja lumilautailua. Luonnossa liikkuminen on hänelle mieluista, sillä vaeltaminen, avantouinti ja melonta ovat olennainen osa arkea. Haaveissa siintääkin oma mökki luonnon äärellä Turun saaristossa. 

emilia.skon@lexly.fi

p. 050 344 1541

Laura Turpeinen

Lakimies, OTM

Laura on puhelias yllytyshullu, joka innostuu kaikenlaisista liikuntahaasteita. Hänen vahvuuksiaan perhejuridiikan saralla ovat erityisesti jäämistösuunnittelu, perunkirjoitukset ja perinnönjaot. Laurasta parasta omassa ammatissa ovat ihmiset elämäntarinoineen sekä tietysti auttaminen. Aikaisemman uransa Laura on tehnyt lentoemäntänä.

Lauran sydäntä lähellä perheen ja koiran ohella ovat Lapin luonnossa liikkuminen, polkujuoksu sekä talviuinti. Lisäksi tämän kolmen lapsen äidin vapaa-aikaan kuuluu äitien showvoimistelujoukkue, lukeminen ja neulominen. 

laura.turpeinen@lexly.fi

p. 050 463 4606

Tukijoukkue

Leila Hilen

Senior Partnership Manager

Leila vastaa Lexlyn kumppanuusyhteistyöstä ja sitä kautta asiakaskokemuksen kehittämisestä. Hänellä on vuosien kokemus myynnistä ja johtamisesta finanssisektorilta. 
Vastuullisista tehtävistä huolimatta, Leila on kaukana tosikosta. Hänet tunnetaan valloittavasta naurusta ja siitä, että kaikenlaisia hullutuksia ja kilpailuideoita syntyy lennosta.

Leila rakastaa metsää ja luonnossa liikkumista koiran kanssa. Jos hän ei itse ole liikkeessä, hänet löytää todennäköisesti kentän laidalta kannustamasta tai vapaaehtoistyöstä.

leila.hilen@lexly.fi

p. 050 423 6071

Iikka Väkiparta

Digital Sales Manager

Iikka on Lexlyn digitaalisten palveluiden yleismies-jantunen. Iikan voi välillä löytää keskustelemassa Javascriptin nippeleistä koodareiden kanssa, tai markkinointitiimin kanssa mainosten tägäämisestä. Erityisesti Iikka tykkää saarnata konversioista.

Vapaa-ajalla Iikan voi löytää maastopyörän selästä metsäpoluilta, tai sitten nikkaroimasta kotipihaltaan.

iikka.vakiparta@lexly.fi

p. 040 823 7377

Anni Pekkanen

Web Editor

Anni toimii Lexlyn verkkosivujen ylläpitäjänä ja sisällöntuottajana. Hänellä on toimintaterapeutin ja omaishoidon kokemusasiantuntijan koulutus, ja ihmisläheisyys ja ymmärrettävyys ovatkin hänelle tärkeitä näkökulmia myös online-maailmassa.

Anni on intohimoinen motoristi, jonka kypärän alla soi ilta-ajeluilla fiiliksestä riippuen joko raskas rock/metalli tai ooppera. Moottorin hurinan lisäksi arkeen kuuluu ompelukoneen surina ja kudinpuikkojen kilkatus, sillä mekkoja ja villapaitoja ei Annista voi koskaan olla liikaa. 

anni.pekkanen@lexly.fi