Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lexly - uudistaa lakipalvelut

Lexly tuo lakiasioiden hoitamisen 2020-luvulle. Tarjoamme lakipalvelut halutessasi myös verkon välityksellä. Koska kyse on sinusta ja sinulle ainutlaatuisista asioista, sinä valitset tavan, jolla haluat lakiasiasi hoitaa. Juridisesti turvattu tulevaisuus sinulle, on meille tärkeämpää kuin mikään muu.

Lexlyn tiimi

Lexly on kasvava joukko juristeja ja asiantuntijoita suurella sydämellä

Kynnys hoitaa omia tai yrityksen lakiasioita on usein aivan liian korkealla. Meillä Lexlyssä voit hoitaa lakiasioita haluamallasi tavalla. Tarjoamme kaikki lakipalvelut myös verkon välityksellä. Mielestämme jokaisen on myös tärkeä saada omaa tilannettaan koskevaa lakitietoa ymmärrettävässä muodossa. Lainsäädäntö on toki verkossa kaikkien saatavilla, mutta kuinka moni sitä ymmärtää? Haluammekin kannustaa ihmisiä ottamaan selvää omista juridisista asioistaan, sopimaan niistä ajoissa sekä ilmaisemaan tahtonsa ja toiveensa asiakirjoin.

Tutustu Lexlyn filosfiaan tarkemmin @lexlyfinland sekä Lexlyn Facebook -sivuilla.

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

La­ki­pal­ve­lut saa­ta­vil­la di­gis­ti, etä­nä ja toi­mis­tol­la

Nykyään myös lakiasiat on mahdollista hoitaa etäpalveluna verkossa tai puhelimitse. Joustavat asiointimahdollisuudet tuovat helpotusta lakiasioiden hoitamiseen, koska toimistolla käyntiä ei välttämättä tarvita ollenkaan. 

Toimialamme edelläkävijänä olemme tuoneet modernit digitaaliset lakipalvelut kaikkien ulottuville. Laadukkaan testamentin, avioehdon, edunvalvontavaltuutuksen ja monet muut asiakirjat voi tehdä jo nyt verkkopalvelussamme täysin itsenäisesti.

Tutustu palveluihimme
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Näin Lex­lyn pal­ve­lut toi­mi­vat

Onko sinulla kysyttävää Lexlyn palveluista? Voit olla meihin yhteydessä asikaspalveluumme joko puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse. 

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä Lexlyn palveluista ja toiminnasta oheisen linkin takaa.

Näin Lexlyn palvelut toimivat

Lexly inhimillistää ja edistää lakiasioiden hoitoa kaikkialla Suomessa

Miksi Lexly: Lexly on lakipalvelujen uudistaja, joka on muuttanut kaiken mikä lakitoimistoissa ja juristeissa pelottaa. Ammattitaitoista lakipalvelua saa varmasti monesta lakitoimistosta ja asianajotoimistosta, mutta Lexly haluaa viedä asiat uudelle tasolle. Lexlyn juristi on paras kaverisi yksityiselämän ja yrityksen muutostilanteissa. 

Mitä Lexly tarjoaa: Tarjoamme asiantuntevia ja inhimillisiä lakipalveluja meille kaikille tavallisille ihmisille, perheille ja pienille yrityksille kaikkialla Suomessa. Tiedät aina ennakolta, mitä saat ja minkä verran maksat lakipalveluista. 

Miten toimimme: Monikanavainen palvelufilosofiamme takaa, että jokaisen on mahdollista hoitaa omat lakiasiat kuntoon ajasta ja paikasta riippumatta. Etäasiointi on kasvattanut valtavasti suosiotaan myös lakiasioiden hoitamisessa. Me Lexlyssä tarjoammekin kaikki lakipalvelut myös verkon välityksellä. Lisäksi käytössäsi on juristien muotoilemat verkkopalvelut. Luonnollisesti voit tavata juristimme myös kasvotusten Lexlyn toimistoilla Helsingissä ja Lexly Lawyer Network -kumppaneidemme toimistoilla ympäri Suomen. 

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lex­ly tuo per­he- ja pe­rin­tö­oi­keu­teen eri­kois­tu­neet asian­tun­ti­jat jo­kai­sen suo­ma­lai­sen ulot­tu­vil­le

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä missäkin elämäntilanteessa voi ja kannattaa tehdä. Haluamme puhua monimutkaisistakin lakiasioista niin selkeästi, että ne eivät jää mysteereiksi vaan niistä tulee hallittavia ja hoidettavia asioita.

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme ja kysy lisää! Yhteydenotto ei sido toimeksiannon tekemiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö
Lexly Kotikuvitus KP 2312 Web

La­ki­pal­ve­lui­ta juu­ri si­nul­le so­pi­val­la ta­val­la

Meille asiakas tulee aina ensin. Toimintamme ydin on pyrkiä palvelemaan jokaista asiakasta juuri sillä tavalla kuin hänelle on parasta. Kuuntelemme, keskustelemme ja pyrimme aina ratkaisemaan hankalatkin tilanteet riidattomasti.

Asiantuntijoidemme laatiman lakiasioiden tarvekartoituksen avulla voi koettaa hahmottaa omaa tilannetta. Tarvekartoituksen voi tehdä itsenäisesti verkossa, ja mikä parasta, se ei maksa mitään.

Tee tarvekartoitus

Lexlyn arvot

1. Asiakas edellä

Asiakkaan tarpeet ja näkökulma ovat toimintamme ytimessä. Rakastamme asiakkaidemme auttamista ja haluamme tarjota heille lakipalveluja miellyttävällä tavalla, helposti ja järkevään hintaan.

2. Innovatiivisuus

Olemme aina askeleen edellä. Omaksumme ja kehitämme itse uutta teknologiaa, viestimme konstailematta ja pidämme toimintatapamme ketterinä. Näin varmistamme paikkamme saavutettavien lakipalvelujen eturivissä. Lexlyn lakipalvelut ovat helposti lähestyttäviä, ymmärrettäviä ja aivan jokaiselle sopivia. 

3. Katse tulevaisuudessa

Minkä teemme hyvin tänään, teemme huomenna paremmin. Katseemme on aina tulevassa. Haluamme jatkuvasti työskennellä paremmin asiakkaittemme ja koko lakialan kehittämiseksi. Olemme rohkeita, koska haluamme haastaa sekä itsemme että vanhanaikaiset lakialan käytännöt. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja auttaaksemme asiakasta parhaimmalla tavalla. Me teemme kaiken ajatellen tulevaisuuden asiakastarpeita.

Empaattinen

Me Lexlyssä välitämme sinusta ja pyrimme ymmärtämään tarpeitasi kokonaisvaltaisesti.

Asiantunteva

Olemme turvallinen kumppani kaikissa elämäntilanteissa.

Ymmärrettävä

Olemme tunnettuja tavastamme selittää lakiasiat selkeästi.

Saavutettava

Tarjoamme lakineuvontaa ja lakipalveluita verkossa, etävastaanotolla ja toimistoillamme.

Median yhteydenotot

Haluatko tietää lisää Lexlystä tai etsitkö asiantuntijaa perhe- ja perintöoikeuteen liittyvään artikkeliin tai tv-ohjelmaan? Ota yhteyttä Country Manager Riikka Rajaviitaan p. 040 776 4657, riikka.rajaviita@lexly.fi 

Takaisin etusivulle >>