Perunkirjoitus hoidettavana? Palvelumme on saatavilla kaikkialla Suomessa. Anna asiantuntijoidemme auttaa >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Lexlyn juristi Katariina Kuusiluoma auttaa sinua kaikissa perheen lakiasioissa ystävällisesti ja ammattitaidolla - Lexly.fi Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lexly - uudistaa lakipalvelut

Lexly tuo lakiasioiden hoitamisen 2020-luvulle. Tarjoamme lakipalvelut halutessasi myös verkon välityksellä. Koska kyse on sinusta ja sinulle ainutlaatuisista asioista, sinä valitset tavan, jolla haluat lakiasiasi hoitaa. Juridisesti turvattu tulevaisuus sinulle, on meille tärkeämpää kuin mikään muu.

Lexlyn tiimi

"Asiantunteva ja miellyttävä palvelu. Moderni palvelukonsepti!"

Asiakaspalaute juristin konsultaatiosta

Lexlyn Katariina Kuusiluoma auttaa sinua kaikissa perheen lakiasioissa ystävällisesti ja ammattitaidolla - Lexly.fi

Lexly on kasvava joukko juristeja ja asiantuntijoita suurella sydämellä

Kynnys hoitaa omia tai yrityksen lakiasioita on usein aivan liian korkealla. Meillä Lexlyssä voit hoitaa omia henkilökohtaisia tai yrityksesi lakiasioita haluamallasi tavalla. Tarjoamme kaikki lakipalvelut myös verkon välityksellä. Mielestämme jokaisen on myös tärkeä saada omaa tilannettaan koskevaa lakitietoa ymmärrettävässä muodossa. Lainsäädäntö on toki verkossa kaikkien saatavilla, mutta kuinka moni sitä ymmärtää? Haluammekin kannustaa ihmisiä ottamaan selvää omista juridisista asioistaan, sopimaan niistä ajoissa sekä ilmaisemaan tahtonsa ja toiveensa asiakirjoin.

Tutustu Lexlyn filosfiaan tarkemmin @lexlyfinland sekä Lexlyn Facebook -sivuilla

"Hankalien ja rasittavien välttämättömyyksien tekeminen tehty mahdollisimman helpoksi! Kiitos!"

Asiakaspalaute Testamentin verkkopalvelusta

Lexly inhimillistää ja edistää lakiasioiden hoitoa kaikkialla Suomessa

Miksi Lexly: Lexly on lakipalvelujen uudistaja, joka on muuttanut kaiken mikä lakitoimistoissa ja juristeissa pelottaa. Ammattitaitoista lakipalvelua saa varmasti monesta lakitoimistosta ja asianajotoimistosta, mutta Lexly haluaa viedä asiat uudelle tasolle. Lexlyn juristi on paras kaverisi yksityiselämän ja yrityksen muutostilanteissa. 

Mitä Lexly tarjoaa: Tarjoamme asiantuntevia ja inhimillisiä lakipalveluja meille kaikille tavallisille ihmisille, perheille ja pienille yrityksille kaikkialla Suomessa. Tiedät aina ennakolta, mitä saat ja minkä verran maksat lakipalveluista. 

Miten toimimme: Monikanavainen palvelufilosofiamme takaa, että jokaisen on mahdollista hoitaa omat lakiasiat kuntoon ajasta ja paikasta riippumatta. Etäasiointi on kasvattanut valtavasti suosiotaan myös lakiasioiden hoitamisessa. Me Lexlyssä tarjoammekin kaikki lakipalvelut myös verkon välityksellä. Lisäksi käytössäsi on juristien muotoilemat verkkopalvelut. Luonnollisesti voit tavata juristimme myös kasvotusten Lexlyn toimistoilla Helsingissä, Tampereella ja Turussa sekä Lexly Lawyer Network -kumppaneidemme toimistoilla ympäri Suomen. 

"Erittäin hyvä ja selkeä palvelu."

Asiakaspalaute Lexlyn palveluista

Lexly tarjoaa sinulle lakipalveluita valitsemallasi tavalla, verkkopalveluiden muodossa tai yhdessä juristin kanssa joko etänä tai kasvotusten toimistolla - Lexly.fi

Lakipalvelut saatavilla digisti, etänä ja toimistolla

Nykyään myös lakiasiat on mahdollista hoitaa etäpalveluna verkossa tai puhelimitse. Joustavat asiointimahdollisuudet tuovat helpotusta lakiasioiden hoitamiseen, koska toimistolla käyntiä ei välttämättä tarvita ollenkaan. 

Toimialamme edelläkävijänä olemme tuoneet modernit digitaaliset lakipalvelut kaikkien ulottuville. Laadukkaan testamentin, avioehdon, edunvalvontavaltuutuksen ja monet muut asiakirjat voi tehdä jo nyt verkkopalvelussamme täysin itsenäisesti.

 

Tutustu palveluvalikoimaamme

"Hyvät nettipalvelut. Mukava ja asiantunteva puhelinpalvelu. Asiakkaan odotusten ylittäminen."

Asiakaspalaute verkossa asioinnista

Katariina Kuusiluoma neuvoo sinua kaikissa perheen lakiasioissa. Tutustu Katariinan lakivinkkeihin - Lexly.fi

Lexly Finlandin perustajan Katariina Kuusiluoman ajatuksia perhejuridiikasta

Katariina Kuusiluoma on yksi Lexly Finlandin perustajista. Kun Katariina aloitti opinnot oikeustieteellisessä, hänelle oli itsestään selvää, että hänestä tulee nimenomaan perhejuristi. Juristina hänelle kaikkein tärkeintä on kuunnella ihmistä ja pyrkiä vaikuttamaan siihen, että aivan jokaisen on mahdollista saada tarvitsemansa lakipalvelut helposti, asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää Katariinasta

"Homma toimi sujuvasti, sekä sain nopeasti vastauksia minua mietityttäneisiin asioihin."

Asiakaspalaute, avioehtoon liittyvästä konsultaatiosta

Lexlyn arvot

1. Asiakas edellä

Asiakkaan tarpeet ja näkökulma ovat toimintamme ytimessä. Rakastamme asiakkaidemme auttamista ja haluamme tarjota heille lakipalveluja miellyttävällä tavalla, helposti ja järkevään hintaan.

2. Innovatiivisuus

Olemme aina askeleen edellä. Omaksumme ja kehitämme itse uutta teknologiaa, viestimme konstailematta ja pidämme toimintatapamme ketterinä. Näin varmistamme paikkamme saavutettavien lakipalvelujen eturivissä. Lexlyn lakipalvelut ovat helposti lähestyttäviä, ymmärrettäviä ja aivan jokaiselle sopivia. 

3. Katse tulevaisuudessa

Minkä teemme hyvin tänään, teemme huomenna paremmin. Katseemme on aina tulevassa. Haluamme jatkuvasti työskennellä paremmin asiakkaittemme ja koko lakialan kehittämiseksi. Olemme rohkeita, koska haluamme haastaa sekä itsemme että vanhanaikaiset lakialan käytännöt. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja auttaaksemme asiakasta parhaimmalla tavalla. Me teemme kaiken ajatellen tulevaisuuden asiakastarpeita.

"Asiointi oli helppoa ja rentoa, vaikka itse asia oli aluksi käsityskyvyn äärirajoilla. Mutta ystävällisellä pitkämielisyydellä, toistolla, rautalangalla sekä muutamilla piirroksilla oli tehoa."

Asiakaspalaute

Risto Närhi ja muut Lexlyn ystävälliset juristit auttavat sinua ammattitaidolla kaikissa perheen lakiasioissa - Lexly.fi

Lexly tuo perhe- ja perintöoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat jokaisen suomalaisen ulottuville

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä missäkin elämäntilanteessa voi ja kannattaa tehdä. Haluamme puhua monimutkaisistakin lakiasioista niin selkeästi, että ne eivät jää mysteereiksi vaan niistä tulee hallittavia ja hoidettavia asioita.

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme ja kysy lisää! Yhteydenotto ei sido toimeksiannon tekemiseen. 

Ota yhteyttä

"Selkeä ja napakka arvio, hyvät neuvot, rauhallinen vuorovaikutustyyli."

Asiakkaan palaute Lexlyn juristin palvelusta.

"Tehokasta ja asiakaslähtöistä palvelua."

Asiakaspalaute, lokakuu 2021

Katariina Kuusiluoma, Ulla Rask, Pauliina Tuokkola af-Hällström ja muut Lexlyn ystävälliset juristit ovat apunasi kaikissa perheen lakiasioissa - Lexly.fi

Lexly mediassa

Tutustu artikkeleihin ja uutisklippeihin, joissa olemme toimineet lakiasiantuntijana

Haluatko tietää lisää Lexlystä tai etsitkö asiantuntijaa perhe- ja perintöoikeuteen liittyvään artikkeliin tai tv-ohjelmaan? Ota yhteyttä viestintävastaavaamme Ulla Raskiin p. 040 545 4572, ulla.rask@lexly.fi 

Asiantuntijamme mediassa

"Ripeä ja ystävällinen apu nopeaankin tarpeeseen."

Asiakaspalaute

Empaattinen

Me Lexlyssä välitämme sinusta ja pyrimme ymmärtämään tarpeitasi kokonaisvaltaisesti.

Asiantunteva

Olemme turvallinen kumppani kaikissa elämäntilanteissa.

Ymmärrettävä

Olemme tunnettuja tavastamme selittää lakiasiat selkeästi.

Saavutettava

Tarjoamme lakineuvontaa ja lakipalveluita verkossa, etävastaanotolla ja toimistoillamme.

"Mukava lakimies, joka osasi kertoa maallikoille selvästi, mitä eri kohdissa avioehtosopimuksessa tarkoitetaan. Helppoa asiointia!"

Asiakaspalaute, elokuu 2021

Lexlystä saat avun kaikkiin perheen lakiasioihin luottamuksella ja ammattitaidolla - Lexly.fi, Helpot lakipalvelut

Lakipalveluita juuri sinulle sopivalla tavalla

Meille asiakas tulee aina ensin. Koko toimintamme ydin on pyrkiä palvelemaan jokaista asiakasta juuri sillä tavalla kuin hänelle on parasta. Kuuntelemme, keskustelemme ja pyrimme aina ratkaisemaan hankalatkin tilanteet riidattomasti. Meiltä saat avun lakipulmiisi juuri siten kuin itse haluat. 

Välillä voi olla tarpeen rauhassa miettiä ensin itsekseen, mitkä asiat ovat itselle tärkeitä ja miten erilaisiin elämän riskeihin voisi varautua. Tukea pohdintaan voivat antaa eri elämäntilanteita varten kootutut tietopankit.

Myös asiantuntijoidemme laatiman lakiasioiden tarvekartoituksen avulla voi koettaa hahmottaa omaa tilannetta. Tarvekartoituksen voi tehdä itsenäisesti verkossa, ja mikä parasta, se ei maksa mitään.

Lakiasioiden tarvekartoitus

"Selkeää ja erittäin perusteellisesti kerrottu (lyhyesti ja ytimekkäästi joten helppotajuisesti)."

Asiakaspalaute testamentin verkkopalvelusta

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Näin Lexlyn palvelut toimivat

Onko sinulla kysyttävää Lexlyn palveluista? Voit olla meihin yhteydessä asikaspalveluumme joko puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse. 

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä Lexlyn palveluista ja toiminnasta oheisen linkin takaa.

Näin Lexlyn palvelut toimivat

Takaisin etusivulle >>