Testamentti ja edunvalvontavaltakirja juristin kanssa NYT -20 % Klikkaa ja varaa oma aikasi >>

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Tutustu Lexlyn tiimiin

Lexlyn henkilöstö koostuu monen eri alan ammattilaisista, joilla kaikilla on yhteinen missio. Haluamme olla tuomassa perhelakipalveluita helposti kaikkien saataville asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Tutustu lexlyläisiin, niin sinulle selviää, millä tiimillä uudenlaisia lakipalveluita rakennetaan. Samalla löydät varmasti juuri sinulle sopivan oman perhejuristin.

Jos sinulla on kysyttävää meistä tai palveluistamme, jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä >>

Asiakaspalvelu ja juristit

Emilia Skön - Lexly.fi

Emilia Skön

Lakimies, OTM

Emilia hoitaa perheoikeudelliset lakiasiat sujuvasti niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kielellä. Hänen erityisosaamiseensa  kuuluvat holhousasiat sekä kansainvälinen perintöoikeus. 

Emilian elämässä tärkeä rooli on perheellä, ystävillä ja tietysti omalla corgi-rotuisella koiralla. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti urheilua, kuten käsipalloa, sulkapalloa ja lumilautailua. Luonnossa liikkuminen on hänelle mieluista, sillä vaeltaminen, avantouinti ja melonta ovat olennainen osa arkea. Haaveissa siintääkin oma mökki luonnon äärellä Turun saaristossa. 

emilia.skon@lexly.fi

Laura Turpeinen - Lexly.fi

Laura Turpeinen

Lakimies, OTM

Laura on puhelias yllytyshullu, joka innostuu kaikenlaisista liikuntahaasteita. Hänen vahvuuksiaan perhejuridiikan saralla ovat erityisesti jäämistösuunnittelu, perunkirjoitukset ja perinnönjaot. Laurasta parasta omassa ammatissa ovat ihmiset elämäntarinoineen sekä tietysti auttaminen. Aikaisemman uransa Laura on tehnyt lentoemäntänä.

Lauran sydäntä lähellä perheen ja koiran ohella ovat Lapin luonnossa liikkuminen, polkujuoksu sekä talviuinti. Lisäksi tämän kolmen lapsen äidin vapaa-aikaan kuuluu äitien showvoimistelujoukkue, lukeminen ja neulominen. 

laura.turpeinen@lexly.fi

 

Kati Kyckling - Lexly.fi

Kati Kyckling

Lakimies, OTK/OTM, VT

Kati hoitaa kokeneesti ja sujuvasti perheoikeudellisia lakiasioitasi suomen lisäksi myös englanniksi. Hän on maailman matkaaja ja myös oikeussalit ovat tulleet tutuiksi.

Ei-niin-pelottava perheoikeuden osaaja, jonka haaveissa on vielä jonain päivänä päästä matkustamaan esimerkiksi Lontooseen tai New Yorkiin nauttimaan musikaaleista ja suurkaupungin ilmapiiristä.

kati.kyckling@lexly.fi

Janina Lindqvist - Lexly.fi

Janina Lindqvist

Lakimies, OTK/OTM, VT

Janinalta saat asiantuntevaa apua perheoikeuteen liittyviin lakiasioihin sekä ruotsiksi että suomeksi. Nauravaisen perheoikeuden ammattilaisen Janinan hymy ei hyydy tiukemmissakaan tilanteissa.

Janina nauttii luonnossa liikkumisesta, varsinkin syksyn väriloisteessa. Ystävien kanssa rupattelu, lasten riemu ja kuorolaulu saavat hänet hymyilemään. Janina haaveilee koiranpennusta ja riippumatosta järven rannalla

janina.lindqvist@lexly.fi

 

Veera Malmi - Lexly.fi

Veera Malmi

Lakimies, OTM

Veera on rauhallinen ja empaattinen perheoikeuden ammattilainen. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat erityisesti perintösuunnitteluun sekä kuolinpesiin liittyvät kysymykset.

Veera on aloitteleva amatööripuutarhuri, joka vapaa-ajallaan nauttii paitsi ajasta perheen ja ystävien kanssa myös pitkistä kävelyistä sekä rauhallisista mietiskelyhetkistä ihan itsekseen.

veera.malmi@lexly.fi

Mikko Rantanen - Lexly.fi

Mikko Rantanen

Lakimies, OTM, Kaupanvahvistaja

Mikolla on useamman vuoden kokemus perhejuridiikasta finanssialalta sekä kokemusta henkivakuutusten parissa työskentelystä.  Häntä inspiroi työskentely lähellä asiakkaan arkea, jolloin parhaat ratkaisut asiakkaan perheoikeudellisiin tarpeisiin löytyvät helpoiten.

Vapaa-ajallaan Mikko on kahden ranskanbulldogin ja yhden pojan isä, jonka harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelun lisäksi saksofonin ja rumpujen soitto.

mikko.rantanen@lexly.fi

 

Raakel Alimran - Lexly.fi

Raakel Alimran

Lakimies, OTM

Monenlaisten siviili- ja rikosoikeudellisten asioiden hoitaminen niin neuvottelupöydän ääressä kuin oikeussaleissa on Raakelille tuttua kauraa. Perheoikeudellisista asioista hänen sydäntään lähellä ovat lapsiin liittyvät kysymykset, mutta toki hän hoitaa kuntoon asian kuin asian.

Ennen lakimaailmaan heittäytymistä, Raakel on pelannut salibandyä kilpatasolla niin Suomessa kuin ulkomailla ja toiminut ryhmäliikunnan ohjaajana. Vauhdikkaaseen äidin arkeensa hän hakee rauhaa istahtamalla kirkonpenkille, pimputtelemalla pianoa tai lähtemällä maalle luonnonhelmaan.

raakel.alimran@lexly.fi

 

Riikka Pehrsson - Lexly.fi

Riikka Pehrsson

Lakimies, OTM

Riikka on rauhallinen ja iloinen luonne. Työkokemusta hänelle on kertynyt pankista ja konsulttitalosta sekä tuomioistuinharjoittelun kautta lisäsi valtavasti tietoisuutta tuomioistuinmaailmasta myös oikeussalista. Perhejuridiikassa Riikkaa kiehtoo, että se koskee kaikkia ja parasta työssä onkin ihmisten auttaminen.

Riikan perheeseen kuuluu puolison ja lapsen lisäksi Westie -koira. Perheen lisäksi Riikka viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa. Tärkeitä asioita ovat arjen pienet ilot, kuten juoksulenkki, koko perheen metsälenkki tai hyvä ruoka sekä juoma takkatulen ääressä kotona. Riikka innostuu uusien reseptien kokeilemisesta sekä uusista lajikokeiluista. Hän haaveilen New Yorkin matkasta sekä mökistä veden äärellä, jonne voisi kutsua ystäviä kylään.

riikka.pehrsson@lexly.fi

 

Heta Tammela - Lexly.fi

Heta Tammela

Lakimies, OTM

Heta on intohimoisesti perhejuridiikkaan sekä ihmisten auttamiseen suhtautuva juristi. Hänellä on lisäksi aikaisempaa kokemusta vakuutusjuridiikan sekä vahingonkorvausoikeuden parista. Hetan tunnistaa siitä, että hän saattaa kurvata tapaamiseenne valkoisella Vespalla.

Kirjoittaminen on Hetalle tärkeä henkireikä, ja juridisen kirjoittamisen lisäksi hän harrastaakin luovaa kirjoittamista. Lisäksi Heta nauttii livemusiikista, pitkistä aamupaloista sekä iltauinneista. Heta haaveilee omasta puutalosta, jonka pihalla voisi järjestää puutarhajuhlia ystävilleen.

heta.tammela@lexly.fi

Essi Salonen - Lexly.fi

Essi Salonen

Lakimies, OTM

Essi tuntee monimutkaisetkin lain kiemurat, ja hän on hoitanut sekä siviili- että rikosasioita. Perhejuridiikassa häntä viehättää erityisesti sen ihmisläheisyys.

Vapaa-ajallaan Essi kerää virtaa matkustamisesta ja valokuvaamisesta sekä erilaisten käsitöiden tekemisestä. Essi haaveilee omasta pihasta, jossa rentoutua yhdessä ystävien kanssa.

essi.salonen@lexly.fi

 

Hanna Konttori - Lexly.fi

Hanna Konttori

Customer Success Manager

Hannalle asiakaspalvelu on sydämen asia - ihmisen kuuleminen ja kohtaaminen, ratkaisun löytäminen ja kokonaisvaltainen auttaminen antavat työlle merkityksellisyyden tunteen. Pitkä kokemus pankkimaailmasta sekä tv-tuottajan roolissa toteutetut monipuoliset projektit takaavat, että langat pysyvät tiukasti Hannan käsissä.

Käden taidot, eläimet ja luonto ovat tärkeä osa Hannan vapaa-aikaa. Kaiken ylitse menee kuitenkin tanssi, jota Hanna harrastaa pari- ja seuratanssin muodossa. Tanssin ohella Hanna remontoi kotiaan maaseudulla ja hoivaa neljää rescue-kissaa.

hanna.konttori@lexly.fi

 

Pauliina Tuokkola-af Hällström - Lexly.fi

Pauliina Tuokkola-af Hällström

Head of Product and Process Development

Lakimies, OTM, KTM

Pauliina vastaa digitaalisten lakipalveluiden kehittämisessä. Hänellä on kokemusta monista perhejuridiikan osa-alueista ja verotukseen liittyvät asiat ovat hänen erikoisalaansa. 

Vapaa-ajallaan Pauliinaa tituleerataan kakkujen kuningattareksi, sillä hän loihtii keittiössään jauhoista ja sokerista toinen toistaan upeampia konditoriatason luomuksia. Lexlyn työntekijöiden ylimääräinen bonus ovatkin Pauliinan kakut, joita säännöllisesti päästään maistelemaan.

pauliina.tuokkola-afhallstrom@lexly.fi

Katariina Kuusiluoma - Lexly.fi

Katariina Kuusiluoma

Head of Marketing

Lakimies, OTM, KTM, Kaupanvahvistaja

Katariina on ollut perustamassa Lexly Oy:ta ja on yrittäjä henkeen ja vereen. Katariina vastaa Lexlyssä markkinoinnista, mutta heittäytyy aina mahdollisuuden tullessa täysin sydämin myös asiakastyöhön. Katariina puhuu suurella intohimolla oman elämän lakiasioiden tärkeydestä sosiaalisessa mediassa. Katariina myös vastaa lukijoiden kysymyksiin ET-lehden Perhejuristi vastaa -palstalla.

Katariina rakastaa sisustamista sekä kauniita esineitä. Uusin hankinta on kiiltävä musta piano, joka kutsuu tätä aloittelevaa pianistia soittamaan. Hän on ikiliikkuja, jonka omana kehityskohteena on opetella joskus ihan vaan olemaan.

katariina.kuusiluoma@lexly.fi

 

Ulla Rask - Lexly.fi

Ulla Rask

Head of Communications, Data Security and Office Administration

Lakimies, OTM, FM

Ulla on yksi Lexly Oy:n perustajista ja vastaa Lexlyn viestinnästä niin perinteisissä kanavissa kuin sosiaalisen median viidakoissakin. Vaikka Ullan kädet ovat täynnä työtä, häneltä löytyy aina aikaa auttaa työkavereita hädässä.

Ulla tietää kaiken pukeutumisesta ja onpa hän julkaissut aiheesta kirjankin. Ulla tuntee historian eri aikakaudet kuin omat taskunsa eikä häntä ihan helposti kannata haastaa tietokilpailuun.

ulla.rask@lexly.fi

Tukijoukkue

Riikka Rajaviita - Lexly.fi

Riikka Rajaviita

Country Manager

Riikka vastaa Lexlyn Suomen toiminnoista sekä lakitiimin työn kehittämisestä ja organisoinnista. Hänelle on erityisen tärkeää, että Lexlyssä lakipalveluita kehitetään aina asiakas edellä. Juuri asiakaskeskeinen ajattelu tekeekin Riikasta luontevan osan Lexlyn tiimiä.

Riikalla on kilpaurheilutausta, ja liikunnan harrastaminen sekä itsestä huolehtiminen ovatkin hänen arkensa kulmakiviä. Loma-aikoina hän suuntaa mahdollisuuksien mukaan ulkomaille lataamaan akkuja.

riikka.rajaviita@lexly.fi

 

Leila Hilen - Lexly.fi

Leila Hilen

Head of Partnerships

Leila vastaa Lexlyn kumppanuusyhteistyöstä ja sitä kautta asiakaskokemuksen kehittämisestä. Hänellä on vuosien kokemus myynnistä ja johtamisesta finanssisektorilta. 
Vastuullisista tehtävistä huolimatta, Leila on kaukana tosikosta. Hänet tunnetaan valloittavasta naurusta ja siitä, että kaikenlaisia hullutuksia ja kilpailuideoita syntyy lennosta.

Leila rakastaa metsää ja luonnossa liikkumista koiran kanssa. Jos hän ei itse ole liikkeessä, hänet löytää todennäköisesti kentän laidalta kannustamasta tai vapaaehtoistyöstä.

leila.hilen@lexly.fi

Anni Pekkanen - Lexly.fi

Anni Pekkanen

Webmaster

Anni toimii Lexlyn verkkosivujen kehittäjänä ja sisällöntuottajana. Hänellä on toimintaterapeutin ja omaishoidon kokemusasiantuntijan koulutus, ja ihmisläheisyys ja ymmärrettävyys ovatkin hänelle tärkeitä näkökulmia myös online-maailmassa.

Anni on intohimoinen motoristi, jonka kypärän alla soi ilta-ajeluilla fiiliksestä riippuen joko raskas rock/metalli tai ooppera. Moottorin hurinan lisäksi arkeen kuuluu ompelukoneen surina ja kudinpuikkojen kilkatus, sillä mekkoja ja villapaitoja ei Annista voi koskaan olla liikaa. 

anni.pekkanen@lexly.fi

 

Teresa Deliá - Lexly.fi

Teresa Delia

Legal Sales Trainee

Teresa opiskelee neljättä vuotta oikeustiedettä Helsingin yliopistossa. Aiempaa työkokemusta hänellä on sekä asianajotoimistosta että palvelualalta.

Teresa pelaa futsalia liigatasolla joten suuri osa vapaa-ajasta kuluu futsalkentällä, kuntosalilla, lenkkipolulla tai hiihtoladulla aina silloin kun lunta löytyy. Myös musiikki on aina ollut lähellä Teresan sydäntä ja hän laulaa, soittaa pianoa ja trumpettia aina kun aika siihen riittää. Perhe ja ystävät ovat Teresalle erittäin tärkeitä.
Teresalta saat apua sekä suomen- että ruotsinkielellä.

teresa.delia@lexly.fi

 

Aino Kosunen - Lexly.fi, Helpot lakipalvelut

Aino Kosunen

Legal Sales Trainee

Aino opiskelee Eurooppaoikeutta Maastrichtin yliopistossa, Hollannissa, ja on kiinnostunut erityisesti rajat ylittävästä perheoikeudesta.

Vapaa-ajallaan Aino pelaa jalkapalloa ja rentoutuu parhaiten mökkihöperöitymällä. Hän rakastaa ruuanlaittoa, terassiviinejä ja tasapuolisesti kaikenlaista urheilua.

Hyväntuulisen Ainon päivät vierähtävät asiakaspalvelun ja erilaisten sisällön tuotantoon liittyvien tehtävien parissa.

aino.kosunen@lexly.fi

 

Oskar Kleimola - Lexly.fi

Oskar Kleimola

Legal Sales Trainee

Oskar opiskelee kolmatta vuotta oikeustiedettä Tallinnan yliopistossa. Hänellä on kattavaa aiempaa työkokemusta sekä lakitoimistosta että erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Vapaa-aikaa Oskar viettää salitreenien ja jalkapallon parissa, tapaa ystäviä ja seuraa kryptovaluuttoja. Lisäksi hän toimii opiskelijajärjestönsä varapuheenjohtajana ja osallistuu aktiivisesti kaikkeen opiskelijatoimintaan. 

Oskarin tehtäviin Legal Sales Traineena kuuluu asiakaspalvelua sekä juristien avustamista erilaisissa toimeksiannoissa.

oskar.kleimola@lexly.fi

Takaisin etusivulle >>