Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Tutustu Lexlyn tiimiin

Lexlyn henkilöstö koostuu monen eri alan ammattilaisista, joilla kaikilla on yhteinen missio. Haluamme olla tuomassa perhelakipalveluita helposti kaikkien saataville asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Tutustu lexlyläisiin, niin sinulle selviää, millä tiimillä uudenlaisia lakipalveluita rakennetaan. Samalla löydät varmasti juuri sinulle sopivan oman perhejuristin.

Jos sinulla on kysyttävää meistä tai palveluistamme, jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä >>

Asiakaspalvelu ja juristit

Kati Kyckling - Lexly.fi

Kati Kyckling

Juristi, OTK/OTM, VT

Kati hoitaa kokeneesti ja sujuvasti perheoikeudellisia lakiasioitasi suomen lisäksi myös englanniksi. Hän on maailman matkaaja ja myös oikeussalit ovat tulleet tutuiksi.

Ei-niin-pelottava perheoikeuden osaaja, jonka haaveissa on vielä jonain päivänä päästä matkustamaan esimerkiksi Lontooseen tai New Yorkiin nauttimaan musikaaleista ja suurkaupungin ilmapiiristä.

kati.kyckling@lexly.fi

Janina Lindqvist - Lexly.fi

Janina Lindqvist

Juristi, OTK/OTM, VT

Janinalta saat asiantuntevaa apua perheoikeuteen liittyviin lakiasioihin sekä ruotsiksi että suomeksi. Nauravaisen perheoikeuden ammattilaisen Janinan hymy ei hyydy tiukemmissakaan tilanteissa.

Janina nauttii luonnossa liikkumisesta, varsinkin syksyn väriloisteessa. Ystävien kanssa rupattelu, lasten riemu ja kuorolaulu saavat hänet hymyilemään. Janina haaveilee koiranpennusta ja riippumatosta järven rannalla

janina.lindqvist@lexly.fi

 

Veera Malmi - Lexly.fi

Veera Malmi

Juristi, OTM

Veera on rauhallinen ja empaattinen perheoikeuden ammattilainen. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat erityisesti perintösuunnitteluun sekä kuolinpesiin liittyvät kysymykset.

Veera on aloitteleva amatööripuutarhuri, joka vapaa-ajallaan nauttii paitsi ajasta perheen ja ystävien kanssa myös pitkistä kävelyistä sekä rauhallisista mietiskelyhetkistä ihan itsekseen.

veera.malmi@lexly.fi

Hanna Konttori - Lexly.fi

Hanna Konttori

Customer Success Manager

Hannalle asiakaspalvelu on sydämen asia - ihmisen kuuleminen ja kohtaaminen, ratkaisun löytäminen ja kokonaisvaltainen auttaminen antavat työlle merkityksellisyyden tunteen. Pitkä kokemus pankkimaailmasta sekä tv-tuottajan roolissa toteutetut monipuoliset projektit takaavat, että langat pysyvät tiukasti Hannan käsissä.

Käden taidot, eläimet ja luonto ovat tärkeä osa Hannan vapaa-aikaa. Kaiken ylitse menee kuitenkin tanssi, jota Hanna harrastaa pari- ja seuratanssin muodossa. Tanssin ohella Hanna remontoi kotiaan maaseudulla ja hoivaa neljää rescue-kissaa.

hanna.konttori@lexly.fi

 

Raakel Alimran - Lexly.fi

Raakel Alimran

Juristi, OTM

Monenlaisten siviili- ja rikosoikeudellisten asioiden hoitaminen niin neuvottelupöydän ääressä kuin oikeussaleissa on Raakelille tuttua kauraa. Perheoikeudellisista asioista hänen sydäntään lähellä ovat lapsiin liittyvät kysymykset, mutta toki hän hoitaa kuntoon asian kuin asian.

Ennen lakimaailmaan heittäytymistä, Raakel on pelannut salibandyä kilpatasolla niin Suomessa kuin ulkomailla ja toiminut ryhmäliikunnan ohjaajana. Vauhdikkaaseen äidin arkeensa hän hakee rauhaa istahtamalla kirkonpenkille, pimputtelemalla pianoa tai lähtemällä maalle luonnonhelmaan.

raakel.alimran@lexly.fi

 

Riikka Pehrsson - Lexly.fi

Riikka Pehrsson

Juristi, OTM

Riikka on rauhallinen ja iloinen luonne. Työkokemusta hänelle on kertynyt pankista ja konsulttitalosta sekä tuomioistuinharjoittelun kautta lisäsi valtavasti tietoisuutta tuomioistuinmaailmasta myös oikeussalista. Perhejuridiikassa Riikkaa kiehtoo, että se koskee kaikkia ja parasta työssä onkin ihmisten auttaminen.

Riikan perheeseen kuuluu puolison ja lapsen lisäksi Westie -koira. Perheen lisäksi Riikka viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa. Tärkeitä asioita ovat arjen pienet ilot, kuten juoksulenkki, koko perheen metsälenkki tai hyvä ruoka sekä juoma takkatulen ääressä kotona. Riikka innostuu uusien reseptien kokeilemisesta sekä uusista lajikokeiluista. Hän haaveilee New Yorkin matkasta sekä mökistä veden äärellä, jonne voisi kutsua ystäviä kylään.

riikka.pehrsson@lexly.fi

 

Heta Tammela - Lexly.fi

Heta Tammela

Juristi, OTM

Heta on intohimoisesti perhejuridiikkaan sekä ihmisten auttamiseen suhtautuva juristi. Hänellä on lisäksi aikaisempaa kokemusta vakuutusjuridiikan sekä vahingonkorvausoikeuden parista. Hetan tunnistaa siitä, että hän saattaa kurvata tapaamiseenne valkoisella Vespalla.

Kirjoittaminen on Hetalle tärkeä henkireikä, ja juridisen kirjoittamisen lisäksi hän harrastaakin luovaa kirjoittamista. Lisäksi Heta nauttii livemusiikista, pitkistä aamupaloista sekä iltauinneista. Heta haaveilee omasta puutalosta, jonka pihalla voisi järjestää puutarhajuhlia ystävilleen.

heta.tammela@lexly.fi

Essi Salonen - Lexly.fi

Essi Salonen

Juristi, OTM

Essi tuntee monimutkaisetkin lain kiemurat, ja hän on hoitanut sekä siviili- että rikosasioita. Perhejuridiikassa häntä viehättää erityisesti sen ihmisläheisyys.

Vapaa-ajallaan Essi kerää virtaa matkustamisesta ja valokuvaamisesta sekä erilaisten käsitöiden tekemisestä. Essi haaveilee omasta pihasta, jossa rentoutua yhdessä ystävien kanssa.

essi.salonen@lexly.fi

 

Laura Turpeinen - Lexly.fi

Laura Turpeinen

Juristi, OTM

Laura on puhelias yllytyshullu, joka innostuu kaikenlaisista liikuntahaasteita. Hänen vahvuuksiaan perhejuridiikan saralla ovat erityisesti jäämistösuunnittelu, perunkirjoitukset ja perinnönjaot. Laurasta parasta omassa ammatissa ovat ihmiset elämäntarinoineen sekä tietysti auttaminen. Aikaisemman uransa Laura on tehnyt lentoemäntänä.

Lauran sydäntä lähellä perheen ja koiran ohella ovat Lapin luonnossa liikkuminen, polkujuoksu sekä talviuinti. Lisäksi tämän kolmen lapsen äidin vapaa-aikaan kuuluu äitien showvoimistelujoukkue, lukeminen ja neulominen. 

laura.turpeinen@lexly.fi

 

Oskar Kleimola - Lexly.fi

Verneri Nurmela

Juristi, OTM

Verneri on hymyilevä perheoikeuden ammattilainen, joka omistautuu täysillä perheoikeuden oikeudenmukaisuuteen. Kokemus asiakastyöstä on opettanut Verneriä lähestymään jokaista tilannetta empaattisesti ja ymmärtäväisesti. Hän näkee perhejuridiikan monipuolisena ja uskoo sen koskevan kaikkia elämän osa-alueita.

Hän on myös teknologiaharrastaja ja kielten opiskelija, joka haluaa tehdä juridiikasta helposti lähestyttävää. Hänen haaveenaan on matkustella maailmalla ja mahdollisesti viettää aikaa loma-asunnolla Espanjassa. Verneri on valmis auttamaan perheoikeudellisissa kysymyksissäsi ja tarjoamaan tukea juuri sinulle sopivan ratkaisun löytymiseksi.

verneri.nurmela@lexly.fi

 

Annika Kankaansivu - Lexly.fi

Jenni Arvela

Juristi, OTM

Perhe- ja jäämistöoikeus on tullut tutuksi Jennille jo opinnoissa, ja notaarityönsä hän onkin tehnyt jäämistöoikeudesta. Ennen Lexlylle siirtymistään Jenni on työskennellyt mm. neuvovassa lakipuhelimessa, jossa hän ohjasi asiakkaita erilaisten lakipulmien suhteen. Pitkä kokemus kaupalliselta alalta on tuonut hänelle myös runsaasti näkemystä asiakaspalvelutyöstä ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Vapaa-ajallaan Jenni käy kuntosalilla ja lenkkeilemässä. Erityisesti luonto ja eläimet ovat lähellä hänen sydäntään. Haaveissa siintää omakotitalo ja oma puutarha, jossa kasvattaa kukkia.

jenni.arvela@lexly.fi

 

Nimetön Suunn.Malli (12)

Anna Junna

Juristi, OTM

Annalla on vankka kokemus erityisesti perintösuunnittelun, perunkirjoitusten ja perinnönjakojen parissa työskentelystä. Ennen Lexlylle siirtymistään hän työskenteli pitkään perheoikeuden parissa rahoitusalalla. Juristin koulutuksen lisäksi Anna on opiskellut myös tietojenkäsittelyä ja hän pyrkiikin yhdistämään juristin työhönsä teknologian parhaat puolet.

Vapaa-ajallaan Anna nauttii perheen seurasta ja viettää mielellään aikaa koripallokentällä, juoksulenkillä tai livemusiikin parissa.

anna.junna@lexly.fi

 

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Ella Hannula

Juristi, OTM

Ella on rauhallinen ja empaattinen luonne, johon perhejuridiikassa vetoaa erityisesti ihmisten kohtaaminen ja auttaminen elämän tärkeiden kysymysten äärellä. Ellalla on erityisosaamista mm. sosiaaliturvan muutoksenhakuun sekä vuokra-asumiseen koukeroihin liittyen. Vapaa-ajallaan hän kuluttaa tanssisalin lattioita ja pyörähtelee ajoittain myös kisaparketeilla. Lähellä Ellan sydäntä ovat myös villasukkien neulominen, mökkeily, uiminen ja riippumatossa loikoilu.

ella.hannula@lexly.fi

Tukijoukkue

Riikka Rajaviita - Lexly.fi

Riikka Rajaviita

Country Manager

Riikka vastaa Lexlyn Suomen toiminnoista sekä lakitiimin työn kehittämisestä ja organisoinnista. Hänelle on erityisen tärkeää, että Lexlyssä lakipalveluita kehitetään aina asiakas edellä. Juuri asiakaskeskeinen ajattelu tekeekin Riikasta luontevan osan Lexlyn tiimiä.

Riikalla on kilpaurheilutausta, ja liikunnan harrastaminen sekä itsestä huolehtiminen ovatkin hänen arkensa kulmakiviä. Loma-aikoina hän suuntaa mahdollisuuksien mukaan ulkomaille lataamaan akkuja.

riikka.rajaviita@lexly.fi

 

Leila Hilen - Lexly.fi

Leila Hilen

Head of Partnerships and Customer Experience

Leila vastaa Lexlyn kumppanuuksista ja asiakaspalvelusta. Hänellä on vuosien kokemus myynnistä ja johtamisesta finanssisektorilta. 
Vastuullisista tehtävistä huolimatta, Leila on kaukana tosikosta. Hänet tunnetaan valloittavasta naurusta ja siitä, että kaikenlaisia hullutuksia ja kilpailuideoita syntyy lennosta.

Leila rakastaa metsää ja luonnossa liikkumista koiran kanssa. Jos hän ei itse ole liikkeessä, hänet löytää todennäköisesti kentän laidalta kannustamasta tai vapaaehtoistyöstä.

leila.hilen@lexly.fi

Sanna Herrala Neliö

Sanna Herrala

Head of Legal Operations & HR

Sanna vastaa Lexlyn lakimiestiimistä, ja hänellä on pitkä kokemus sekä rahoitusalalta että perhejuridiikasta. Sannalle työhyvinvointi ja toisia arvostava työote ovat esimiestyön ykkösprioriteetteja.

Sannasta parasta perhejuridiikassa on sen arkipäiväisyys ja se, miten työn kautta on mahdollista auttaa muita. "Perhejuridiikka koskee kaikkia ja kuuluu kaikille" hän sanoo.

Sanna harrastaa hapanjuurileipomista, käsitöitä ja kahden menevän tytön harrastuksia. Hän rakastaa vanhoja puutaloja ja haaveilee isosta leivinuunista.
sanna.herrala@lexly.fi 

 

Anni Pekkanen - Lexly.fi

Anni Pekkanen

Project Manager

Anni toimii Lexlyn verkkosivujen kehittäjänä ja sisällöntuottajana. Hänellä on toimintaterapeutin ja omaishoidon kokemusasiantuntijan koulutus, ja ihmisläheisyys ja ymmärrettävyys ovatkin hänelle tärkeitä näkökulmia myös online-maailmassa.

Anni on intohimoinen motoristi, jonka kypärän alla soi ilta-ajeluilla fiiliksestä riippuen joko raskas rock/metalli tai ooppera. Moottorin hurinan lisäksi arkeen kuuluu ompelukoneen surina ja kudinpuikkojen kilkatus, sillä mekkoja ja villapaitoja ei Annista voi koskaan olla liikaa. 

anni.pekkanen@lexly.fi

 

Oskar Kleimola - Lexly.fi

Oskar Kleimola

Legal Sales Trainee

Oskar on maisterivaiheen lakiopiskelija Tukholman yliopistosta. Hänellä on kattavaa aiempaa työkokemusta sekä lakitoimistosta että erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Vapaa-aikaa Oskar viettää salitreenien ja jalkapallon parissa, tapaa ystäviä ja seuraa kryptovaluuttoja. 

Oskarin tehtäviin Legal Traineena kuuluu asiakaspalvelua sekä juristien avustamista erilaisissa toimeksiannoissa.

oskar.kleimola@lexly.fi

Heta Tammela - Lexly.fi

Margareeta Raula

Legal Sales Trainee

Margareeta on oikeustieteen opiskelija Lapin yliopistosta. Hän on erittäin kiinnostunut perheoikeudesta, ja notaarintyönsä hän on tehnyt lasten huostaanottotapauksista tutkien lapsen edun määrittelyä. 

Margareetalla on monipuolista työkokemusta asiakaspalvelun työtehtävistä. Margareeta kuvaa itseään kahvirakastajaksi, joka pitää ystävien kanssa kahvittelusta ja mäyräkoira Myyn kanssa lenkkeilystä.

margareeta.raula@lexly.fi

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Oskar Illman

Customer Success Trainee

Oskar on helsinkiläinen perheenisä, jolla on useamman vuoden kokemus asiakaspalvelusta eri aloilta. Hän on rauhallinen ja tarkka filantrooppi, joka viettää säännöllisesti aikaa metsässä ja kuntoilee pari kertaa viikossa. Oskarin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat taide, kirjallisuus, musiikki ja elokuvat. Oskarilta saat apua myös ruotsin kielellä.

oskar.illman@lexly.fi

Takaisin etusivulle >>