Edunvalvontavaltakirja

Lexlyn verkossa tehtävä edunvalvontavaltakirja on Suomen ylivoimaisesti kattavin. Perheoikeuden huippueksperttien luoma palvelu on käytössäsi milloin tahansa. Voit aloittaa heti, sillä maksat vasta kun edunvalvontavaltakirjasi on valmis. Aloittamasi asiakirja tallentuu omalle asiakastilillesi.

125

Täytä edunvalvontavaltakirja itse verkkopalvelussa. Juristin laatima edunvalvontavaltakirja 400 €.

Tee itse verkossa
Maksa vasta kun asiakirja on valmis
Haluatko itsenäisen verkkopalvelun sijaan varata ajan juristille? Ajanvarauksiin sisältyy maksuton 15 minuutin alkukeskustelu, jonka aikana kartoitamme yhdessä sinulle sopivat palvelut.

 

3 syytä miksi Lexlyn verkossa tehtävä edunvalvontavaltakirja on markkinoiden paras:

  1. Asiantuntevien perheoikeusjuristien laatima verkkopalvelu.
  2. Saat yksilöllisen ja omiin tarpeisiisi räätälöidyn edunvalvontavaltakirjan saman tien. 
  3. Sujuva ja kattava palvelupolku. Saat rahoillesi reilusti vastinetta. Jos jokin asia mietityttää, voit aina ottaa yhteyttä juristiimme asiakaspalvelumme kautta.

 

Tee itse ja säästä: Kun teet edunvalvontavaltakirjan, säästyt edunvalvonnan viranomaismaksuilta ja mahdollisesti yleiseltä edunvalvojalta ja tämän palkkioilta. 

Tee oma edunvalvontavaltakirjasi nyt: Jokaisella täysi-ikäisellä pitäisi olla edunvalvontavaltakirja, jotta raha-asiasi sekä tarvitsemasi hoito ja apu järjestyvät tulevaisuudessa niin kuin itse haluat.

Onko sinun vaikea löytää esteettömiä todistajia edunvalvontavaltakirjaasi: Sovi allekirjoitusaika toimistollemme Helsinkiin tai Tampereelle, niin me todistamme edunvalvontavaltakirjasi samaan hintaan.

Näin palvelu toimii

  • Vastaa kysymyksiin verkkopalvelussamme.
  • Räätälöity asiakirja syntyy vastaustesi perusteella.
  • Maksa sinulle sopivalla tavalla, pankkitililtä tai kortilla.
  • Saat valmiin asiakirjan välittömästi pdf-muodossa.

Edunvalvontavaltakirjan voi tehdä myös juristin kanssa

Eikö verkkopalvelu ole sinun juttusi? Haluatko mieluummin tehdä edunvalvontavaltakirjasi keskustellen asiantuntevan perhejuristin kanssa? Lexlyn avulla voit tehdä edunvalvontavaltakirjan alusta alkaen juristimme kanssa. Varaa aika alkukeskusteluun alla olevasta linkistä.

 

 

Varaa aika juristin kanssa

Kysymyksiä ja vastauksia

Millainen on pätevä edunvalvontavaltakirja?

Pätevälle edunvalvontavaltakirjalle on kaksi kriteeriä: 1) Se on tehtävä oikein ja lain vaatimukset täyttävällä tavalla ja 2) se on tehtävä oikea-aikaisesti eli riittävän ajoissa.

Mitä eroa on toimia edunvalvojana tai edunvalvontavaltuutettuna?

Tarkoitus on sama, eli toisen ihmisen asioiden hoitaminen hänen puolestaan ja hänen edukseen. Jos toimit holhoustoimilain puitteissa edunvalvojana, rooliisi kohdistuu paljon byrokraattisia velvoitteita kuten kirjanpito ja vuositilin antaminen holhousviranomaiselle (digi- ja väestötietovirasto). Edunvalvontavaltuutetun toimintaa säätelee taas eri laki, laki edunvalvontvavaltuutuksesta. Valtuutettuna toimiminen on joustavampaa, eikä vastaavia byrokraattisia velvotteita ole. 

Vanhemmallani on todettu muistisairaus. Voiko hän vielä tehdä edunvalvontavaltakirjan?

Diagnoosi ei ole este edunvalvontavaltakirjan tekemiselle, jos valtakirjan antaja vielä selvästi ymmärtää tekemänsä asiakirjan merkityksen. Vaatimus on sama kuin testamentin tekemisessä.

Saatavuus

Valitse juuri sinulle sopiva aika keskustelun käymiseen juristin kanssa. Vaikka kotisohvalta.

Ymmärrettävyys

Juristimme pitää huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

125

Täytä edunvalvontavaltakirja itse verkkopalvelussa. Juristin laatima edunvalvontavaltakirja 400 €.

Tee itse verkossa
Maksa vasta kun asiakirja on valmis

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltakirja on tulevaisuuden turvaksi ennakolta tehtävä juridinen yleisvaltakirja, jolla valtuutat itse valitsemasi ihmisen hoitamaan asioitasi ja päättämään puolestasi sen varalta, että oma toimintakykysi alenisi onnettomuuden, sairastumisen tai korkean iän vuoksi. Oikea aika tehdä edunvalvontavaltakirja on silloin, kun kaikki on kunnossa. Jos haluat tehdä edunvalvontavaltakirjan juristin avulla, varaa aika täältä.