Tarvekartoitus

Haluaisitko selvittää, mitkä oman elämän lakiasiakirjat sinun kannattaisi laittaa kuntoon? Onko sinulla tai perheelläsi kesken jääneitä lakiasioita, jotka pitäisi saattaa loppuun? Tai haluaisitko ehkä suunnitella omaa tulevaisuuden turvaasi ja mahdollisesti sinulta jäävää perintöä?

0

Online-tarvekartoitus 0 €

Tee online

Tarvekartoitus antaa perusteellisen kokonaiskuvan juridisesta tilanteestasi

Tee maksuton juridinen tarvekartoitus sivuillamme. Tarvekartoituksessa vastaat sinulle esitettyihin kysmyksiin, joiden perusteella syntyy yksilöllinen selvitys omasta juridisesta tilanteestasi. Voit ladata tarvekartoituksen suoraan itsellesi ja saat sen myös sähköpostiisi.

Tarvekartoitus antaa sinulle selkeän kuvan siitä, millaisia juridisia asiakirjoja suosittelemme sinun tekevän ja miksi.

Haluatko jutella elävän ihmisen kanssa? 

Jos haluat konsultoivan tarvekartoituksen juristimme kanssa, voit varata ajan. Juristin tekemä tarvekartoitus kestää (1) tunnin (250 €). Varaa aika tarvekartoitukseen juristin kanssa täältä.

Näin sujuu tarvekartoituksen teko etäjuristin kanssa:
  1. Varaa itsellsi sopiva aika ajanvaraussivultamme.
  2. Juristimme soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Käytte puhelimessa tunnin mittaisen keskustelun elämäntilanteestasi ja ajatuksistasi. Voit samalla kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä esimerkiksi perintösuunnittelusta tai avio-oikeudesta tai mahdollisesti kesken jääneistä lakiasioista.
  3. Saat laskun sähköpostilla tai postilla.

 

Näin palvelu toimii

  • Vastaa online-palvelun sinulle esittämiin kysymyksiin.
  • Henkilökohtainen analyysisi syntyy vastausten perusteella.
  • Palvelu on täysin maksuton.
  • Saat valmiin tarvekartoituksen sähköpostiisi.

Paperit kuntoon, mutta mitkä paperit?

Arjen keskellä voi olla työlästä saada otetta oman elämän lakiasioista. Päivän työt ja hoidettavat asiat ajavat helposti kaikkien sellaisten asioiden ohi, joiden hoitaminen ei ole akuuttia. Lexlyn online-tarvekartoituksen tekeminen kuitenkin helppoa ja nopeaa, ja sujuu yhtä hyvin aamubussissa tai iltateen äärellä. Jos haluat mieluummin puhua asiasi läpi juristin kanssa, varaa aika konsultoivan tarvekartoituksen tekemiseen.

Varaa aika tarvekartoituksen tekemiseen juristin kanssa

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi Lexlyn tarvekartoitus on maksuton?

Me Lexlyssä olemme sitä mieltä, että tieto on paras lääke epätietoisuuden aiheuttamaan epävarmuuteen. Jokaisen kuuluisi tuntea oma juridinen tilanteensa. Käytännön lakiasiat vaativat usein ammattiosaamista, mutta mitään mystistä niissä ei ole. Kun tietää mitä pitäisi tehdä, on paljon helpompi tehdä päätöksiä ja toimia. 

Voiko maksuttoman tarvekartoituksen tehdä monta kertaa?

Voi. Maksuttoman tarvekartoituksen voi tehdä aivan niin monta kertaa kuin haluat.

Miksi tarvekartoitus juristin kanssa maksaa?

Kun asiantunteva juristimme tekee tarvekartoituksesi, voit kysyä häneltä juuri omaan elämääsi liittyvistä asioista hyvinkin yksityiskohtaisia kysymyksiä. Vaikka maksuton tarvekartoituksemme on todella hyvä, elävä ihminen osaa kuitenkin vastata kysymyksiisi vielä tarkemmin.

24/7

Tee online-tarvekartoitus juuri silloin kun sinulle sopii.

Tarvekartoitus

Saat tarvekartoituksesi tulokset pdf-muodossa.

Online

Tee tarvekartoitus tietokoneella tai mobiililaitteella.

Maksuton

Juridinen online-tarvekartoitus on täysin maksuton.

0

Online-tarvekartoitus 0 €

Tee online

Tarvekartoitus

Tee Lexlyn perusteellinen ja yksilöllisen lopputuloksen antava juridinen tarvekartoitoitus, niin saat kokonaiskuvan omasta juridisesta tilanteestasi sekä selkeät suositukset tarvitsemistasi toimenpiteistä. Aikaa tarvekartoituksen tekemiseen kuluu vain muutama minuutti.