"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Helpot lakipalvelut

Lexly on palveleva lakitoimisto. Meillä voit hoitaa lakiasiat valitsemallasi tavalla, itsenäisesti netissä tai juristin kanssa etävastaanotolla tai kasvotusten toimistoillamme.
Kaikki palvelut
Avioehto ja kaikki muut avioliiton lakiasiat helposti ja turvallisesti Lexlyn avulla - Lexly.fi

Avioliiton lakiasiat

Tiedätkö, mitä lakiasioita avioliitossa elävien olisi hyvä ottaa huomioon? Entä tiesitkö, että aviopuolisot eivät automaattisesti peri toisiaan? Lue lisää oheisen linkin takaa.

Avioliitto juristin silmin
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Avioerossa hoidettavat lakiasiat

Ero on usein vaikea, vaikka asiat sujuisivatkin sopuisasti. Yllätyksenä saattaa tulla, että vaikka omaisuus olisi jaettu yhteisymmärryksessä, tulee jakaminen tehdä aina myös kirjallisesti. Lue linkin takaa lisää avioerossa hoidettavista lakiasioista. 

Avioerolaskurilla voit arvioida eron kustannuksia >>

Avioerossa hoidettavat lakiasiat
Lexly.fi apunasi kaikissa perheen ja parisuhteen lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Avoliiton lakiasiat

Vaikka avoliitot yleistyvät koko ajan, laki suhtautuu niihin edelleen varsin eri tavalla kuin avioliittoon. Lue linkin takaa kaikki tarpeellinen avoliiton lakiasioista, ja huolehdi omat paperisi kuntoon.

Avoliitto juridisesti

Avoliitto juridisesti

Kun avoliitto päättyy, saattaa hoidettavana olla monia mutkikkaita asioita. Laki suhtautuu avoliittoon edelleen varsin eri tavalla kuin avioliittoon ja edessä saattaa olla yllätyksiä esimerkiksi omaisuuden jaon osalta. Lue lisää avoliiton lakiasioista oheisen linkin takaa.

Avoliitto juridisesti
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Edunvalvontavaltuutus ja edunvalvonta

Tiedätkö, mitä eroa on edunvalvontavaltakirjan ja viranomaisen määräämän edunvalvonnan nojalla toteutettavalla asioiden hoitamisella? Tutustu linkin takaa löytävään tietopakettiin ja hoida oma edunvalvontavaltuutuksesi kuntoon.

Lue lisää edunvalvontavaltuutuksesta
Perunkirjoitus ja perinnönjako helposti ja luotettavasti - Lexly.fi

Läheisen kuolema - hoidettavat asiat

Kun läheinen kuolee, eteen tulee paljon hoidettavia asioita. Lexlyltä saat avun kaikkeen tarvittavaan - myötätunnolla ja kokemuksella.

Kuolema lähipiirissä - hoidettavat lakiasiat
Huoltotestamentti helposti verkossa - Lexly.fi

Lapsiin liittyvät lakiasiat

Lapsiin liittyy paljon vastuuta. Vanhempana asioista tulee kyetä sopimaan myös eron osuessa kohdalle. Lue linkin takaa lisää lapsiin ja perheeseen liittyvistä lakiasioista.

Lapsiperheen lakiasiat

Oman varallisuuden hoito

Tiesitkö, että lakipapereilla on merkitystä myös oman varallisuuden hoitamisessa? Lue linkin takaa, lisää aiheesta.

Oman varallisuuden hoitoon liittyvät lakiasiat
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Tulevaisuuteen varautuminen

Testamentin tekemisen lisäksi tulevaisuuteen kannattaa varautua monella muullakin tavalla. Tutustu tietopakettiimme ja hoida omat lakiasiakirjasi kuntoon.

Tee netissä
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Tulevaisuuteen varautuminen

Jos haluaa varautua tulevaisuuteen huolella, ei pelkistä vakuutuspapereista huolehtiminen riitä. Vähintäänkin yhtä tärkeä rooli on oikeanlaisilla lakipapereilla. Lue linkin takaa, miten varaudut myös elämän mahdollisesti mukanaan tuomiin ikäviin yllätyksiin.

Tulevaisuuteen varautuminen
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Sinkun lakiasiat

Kun kantaa yksin vastuun omasta taloudesta ja arjen pyörittämisestä, on erityisen tärkeää huolehtia, että kaikki tarpeelliset lakiasiakirjat ovat kunnossa. Lue linkin takaa, mitä kaikkea yksineläjän olisi hyvä huomioida, jotta oma elämä sujuisi myös ikävissä tilanteissa mahdollisimman sujuvasti.

Sinkun lakiasiat

Valtakirjoilla sujuvuutta

Valtakirjojen avulla voit sujuvoittaa esimerkiksi uuden asunnon ostamista, jos itse asut kaukana tulevasta kodistasi. Tutustu myös muihin omaisuuden hoitoon liittyviin lakiasioihin oheisen linkin takaa.

Oman varallisuuden hoito
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lakiasiakirjat eri elämäntilanteisiin

Eri elämäntilanteet saattavat vaatia hieman erilaisia lakiasiakirjoja. Omasta elämäntilanteesta riippumatta, on järkevää, varautua tulevaisuuteen ja laittaa omat lakipaperit kuntoon. Lexlyn juristien laatiman lakiasioiden tarvekartoituksen avulla selvität ilmaiseksi, millaisia lakiasiakirjoja juuri sinä tarvitsisit.

Oheisen linkin takaa voit lukea lisää eri elämäntilanteisiin liittyvistä lakiasioista.

Lakiasiat eri elämäntilanteisiin