Tee testamentti näppärästi netissä 95 € tai varaa kätevä minikonsultaatio 67 € Tutustu >>

Tee edunvalvontavaltakirja helposti netissä 95 € ⭐ Netissä tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Tutustu >>

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

LexlyCheck - Asiakirjan tarkistuspalvelu

Tarkista asiakirjasi juridinen pätevyys ja ajantaisaisuus juristin kanssa. Lexlyn juristi tarkistaa kanssasi esimerkiksi testamentit, edunvalvontavaltakirjat ja avioehdot. Vuosien varrella ja elämäntilanteiden muuttuessa omia henkilökohtaisia asiakirjoja on hyvä käydä läpi aika ajoin. Juristi osaa antaa myös vinkkejä, joita ei itse tule ajatelleeksi.

50 €

Tilaa kätevä ja edullinen asiakirjan tarkistuspalvelu. Palvelu maksetaan ennakkoon, jonka jälkeen juristimme käy asiakirjasi läpi yhdessä sinun kanssasi.

Tee netissä

LexlyCheck - Tarkistuta asiakirjasi juristilla

Varmistu, että asiakirjasi on ajan tasalla ja vastaa tahtoasi. Asiakirjan tarkistuspalvelussa juristi käy kanssasi läpi asiakirjan tarkoituksen ja tavoitteen. Lisäksi juristi tarkistaa, täyttääkö tarkistettava asiakirja sille laissa asetetut muotovaatimukset. Asiakirjan tarkistuspalveluun ei sisälly asiakirjojen korjaaminen eikä muokkaaminen.

Erillisestä toimeksiannosta juristimme voi laatia sinulle uuden asiakirjan tai korjata asiakirjaasi erikseen sovittavalla tavalla, jolloin asiakirjan tarkistuspalvelun hinta hyvitetään uuden toimeksiannon hinnoittelussa. Asiakirjan tarkistuspalvelu on mahdollista toteuttaa videoneuvottelussa tai puhelimitse.

Asiakirjan tarkistuspalvelussa juristimme käy kanssasi läpi

  • Lexlyn verkkopalvelussa laatimasi asiakirjaan tai
  • muun perheoikeudellisen asiakirjan, jonka pätevyydestä ja mahdollisesta päivitystarpeesta haluat varmistua.


Miksi testamentti, avioehto, edunvalvontavaltuutus tai muu asiakirja kannattaa tarkistuttaa Lexlyn juristilla?

Palvelua käyttämällä saat mielenrauhan ja varmuuden siitä, että asiakirjasi on tehty asianmukaisesti ja vastaa sinun sen hetkistä tahtoasi ja tarkoitusta. Jos olet tehnyt asiakirjan itse, saat lisäturvaa ja vahvistusta sille, että asiakirja on kunnossa. Tilanteessa, jossa asiakirja olisi suositeltavaa laatia uudestaan tai sitä tulisi korjata taikka päivittää, hyvitämme asiakirjan tarkistuksesta maksamasi hinnan uuden toimeksiannon hinnoittelussa. Saat näin ollen aina rahoillesi vastinetta. 

Heräsikö sinulla kysyttävää LexlyCheck - Asiakirjan tarkistuspalvelusta?

Chattaa meille tai soita 010 3379 150 taikka lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi 

Helpot lakipalvelut

  • Tilaa asiakirjan tarkistuspalvelu verkkopalvelussa.
  • Asiakirjan tarkistuspalvelu maksetaan ennakkoon verkossa.
  • Maksamisen jälkeen varaa aika puhelinkeskusteluun tai videotapaamiseen juristin kanssa.
  • Juristimme varmistaa, että asiakirja vastaa toiveitasi ja että se on tehty juridisesti oikein.

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme!

Asiakirjan tarkistuspalvelu LexlyCheck

Tilaa ja maksa asiakirjan tarkistuspalvelu ennakkoon verkkopalvelussamme. Varmistu keskustelussa juristimme kanssa, että asiakirjasi vastaa toiveitasi ja että se täyttää lain muotovaatimukset. 

50 €

Tilaa kätevä ja edullinen asiakirjan tarkistuspalvelu. Palvelu maksetaan ennakkoon, jonka jälkeen juristimme käy asiakirjasi läpi yhdessä sinun kanssasi.

Tee netissä