UUTUUS! Testamentti ja huoltotestamentti tehtävissä nyt myös verkkopalvelussa

Avioehtosopimus

Avioehto on puolisoiden sopimus omaisuuden jaosta, kun avioliitto päättyy. Avioliiton päättymisen syy on joko avioero tai toisen puolison kuolema. Avioliiton päätyttyä puolisoiden omaisuus jaetaan. Jos puolisot tekevät avioehtosopimuksen, noudatetaan omaisuuden jaossa avioehdossa sovittua. Jos avioehtoa ei ole, kaikki omaisuus jaetaan lain mukaan puoliksi. Avioehtosopimus on tapa turvata omaisuuden jakaminen juuri sillä tavalla, joka puolisoista tuntuu reilulta ja oikeudenmukaiselta. Avioehtosopimus ei ole epäluottamuslause vaan aviopuolisoiden välinen taloudellinen sopimus.

95

Voitte tehdä avioehdon itse verkossa. Jos haluatte sittenkin apua asiantuntijalta, kertokaa meille tilanteestanne ja toiveistanne, niin annamme teille arvion kokonaishinnasta.

Tee itse verkossa
Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen verkkopalvelussa ostamaasi asiakirjaan.

Avioehtosopimus helposti ja luotettavasti

 

SAATAVILLA VERKOSSA Voitte laatia itse oman avioehtosopimuksenne verkkopalvelussamme. Chat-tuki auttaa verkkopalvelun käyttäjää. 14 vuorokauden muutosoikeus mahdollistaa verkossa ostetun avioehdon muuttamisen veloituksetta. Saatte halutessanne myös todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lue ohjeet avioehdon tekemiseen verkossa.

YHDESSÄ JURISTIN KANSSA Haluatteko sittenkin keskustella kokeneiden ja ystävällisten juristiemme kanssa avioehtosopimuksesta ja mahdollisista muista avioliiton lakiasioista? Ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista torstaihin klo 8.00–20.00 ja perjantaisin klo 8.00–17.00. Juristimme palvelevat ympäri Suomen etävastaanotolla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. 

010 3379 150                              

asiakaspalvelu@lexly.fi

Voitte varata myös itse ajan juristin etävastaanotolle.

Jos haluatte, että olemme teihin yhteydessä, jättäkää yhteystietonne lähettämällä yhteydenottolomake.

Kaikkiin ajanvarauksiin sisältyy maksuton 15 minuutin alkukeskustelu, jonka aikana kartoitamme yhdessä teille sopivat palvelut.

 

Lexly apunasi

  • Vastatkaa kysymyksiin verkkopalvelussamme.
  • Räätälöity asiakirja syntyy vastaustenne perusteella.
  • Maksakaa teille sopivalla tavalla verkkopankissa tai kortilla.
  • Saatte valmiin asiakirjan välittömästi pdf-muodossa. Kaikki asiakirjasi löydät kirjautumalla OmaLexlyyn.

Avioliiton taloudellisia vaikutuksia voi muokata avioehtosopimuksella

Lain näkökulmasta avioliitto taloudellinen sopimus, jonka suurimmat vaikutukset näkyvät vasta, kun avioliitto päättyy. Kaikkien naimisiin aikovien - tai naimisissa jo olevien - on tärkeää pohtia, miten haluaa omat asiansa järjestää. Avoin keskustelu raha-asioista kannattaa aina, tehtiin sitten avioehto tai ei.

Tiedätkö, mihin kaikkeen avioehdolla voi vaikuttaa? Lue lisää Lexlyn artikkeleista. 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia avioehtoon liittyen
Saatavuus

Valitse juuri sinulle sopiva aika avioehdon tekemiseen. Online-palvelu toimii ajasta ja paikasta riippumatta.

Ymmärrettävyys

Palvelumme on rakennettu juridisen osaamisen pohjalta. Selkeät kysymykset ja runsas ohjeistus pitävät huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön ja tekemäsi valinnat.

Helppous

Juridisesti laadukkaiden asiakirjojen tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Hinnoittelu

Hinnoittelemme selkeästi ja läpinäkyvästi. Tiedät ennen ostopäätöstä, mitä palvelumme maksaa.

95

Voitte tehdä avioehdon itse verkossa. Jos haluatte sittenkin apua asiantuntijalta, kertokaa meille tilanteestanne ja toiveistanne, niin annamme teille arvion kokonaishinnasta.

Tee itse verkossa
Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen verkkopalvelussa ostamaasi asiakirjaan.

Avioehto

Kokeile verkkopalveluamme: Maksat asiakirjan vasta kun se on valmis. Palvelumme ohjeistaa myös kuinka toimia asiakirjan laatimisen jälkeen eli kuinka avioehto allekirjoitetaan, todistetaan ja rekisteröidään.