Laadi tärkeät asiakirjat halutessasi itse netissä. Tutustu palveluihimme!

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) kannustaa edunvalvontavaltuutuksen tekemiseen Omissa käsissä -kampanjalla.  Tutustu kampanjaan tästä!

Mietityttävätkö lakiasiat? Tee juridinen tarvekartoitus verkkopalvelussamme ja tiedät, mitä lakipapereita tarvitset.

Avoliittosopimus

Avopuolisot voivat sopia avoliittosopimuksessa avoliiton aikaisista talouteen ja asumiseen liittyvistä yksityiskohdista sekä varautua mahdolliseen eroon. Avoliittosopimus luo taloudellista turvaa ja ennustettavuutta niin avoliiton ajalle kuin eron varalta.

Tee verkossa

85 €

Juristin kanssa

400€

85

Voitte tehdä avoliittosopimuksen itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus.

Tee netissä
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

400

Tee avoliittosopimus ("avoehto") kiinteään hintaan avoliitto-oikeuteen erikoistuneen juristin kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Kaipaatko lisätietoja? Jätä meille soittopyyntö.

Miksi avoliittosopimus ("avoehto") kannattaa tehdä?

Avopuolisoiden taloudellisista asioista ei juurikaan säädetä laissa. Avopuolisoiden kannattaakin itse sopia avoliiton raha-asioista sekä käytännön pelisäännöistä eron varalta.

Suurin sovittava asia on yleensä asumiseen ja yhteiseen kotiin liittyvät asiat. Kun myös muista yhteiseen omaisuuteen ja talouteen liittyvistä asioista on etukäteen sovittu, eivät ne mahdollisessa erossa aiheuta riitoja.

Jos avoliittosopimus on sinulle vieras, pääset helposti tutustumaan avoliittosopimuksen sisältöön verkkopalvelussamme. Huomaathan, että avoliittosopimuksessa ei voi varautua avopuolison kuolemaan, vaan kuoleman varalta annettavat määräykset on tehtävä testamentissa.

Miksi avoliittosopimus kannattaa tehdä Lexlyn verkkopalvelussa tai juristimme avulla?

Avoliittosopimuksen laatiminen onnistuu itsenäisesti verkkopalvelussamme tai yhdessä ammattitaitoisten juristiemme kanssa. Verkkopalvelumme tarjoaa käyttöönne markkinoiden ainoan räätälöidyn avoliittosopimuksen. Valitsette itse, kuinka kattavan sopimuksen haluatte tehdä. Sopimuksen laatiminen on nopeaa ja turvallista.

Juristimme palvelevat ympäri Suomen etävastaanotolla. Varaa oma aikasi soittamalla 010 3379 150 tai lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi 

***

LISÄPALVELUNA JURISTIN TARKISTUS VERKKOASIAKIRJAASI:

Kaikkiin Lexlyn verkkopalvelussa tehtäviin asiakirjoihin on mahdollista saada juristin asiakirjatarkistus. Palvelun hinta on 50 € ja kesto 15 min.

Jos toivot, että juristimme käy asiakirjasi läpi kanssasi, tilaa ja maksa palvelu ennakkoon verkossa >>

 

Helpot lakipalvelut

  • Voitte tehdä avoliittosopimuksen eli "avoehdon" juuri teille sopivalla tavalla. Juristin voitte tavata joko etänä tai kasvotusten toimistollamme. Verkkopalvelussamme vastaatte kysymyksiin itsenäisesti.
  • Juristin kanssa saatte aina henkilökohtaista palvelua ja avoliittosopimus räätälöidään juuri teille sopivaksi. Verkkopalvelussa avoliittosopimus luodaan antamienne vastausten perusteella
  • Juristimme varmistaa, että avoliittosopimus vastaa toiveitanne, ja teidän on mahdollista kommentoida sitä jo luonnosvaiheessa. Verkkopalvelussa avoliittosopimusta voi muokata 14 vrk:n ajan ostohetkestä.
  • Juristipalvelussamme lähetämme teille laskun sähköpostitse tai postitse, kun avoliittosopimus täyttää vaatimuksenne. Verkkopalvelussamme saatte valmiin avoliittosopimuksen maksun jälkeen välittömästi pdf-muodossa. Kaikki asiakirjasi löydät kirjautumalla OmaLexlyyn.

Avoliiton asiakirjat kuntoon

Toisin kuin avioliitossa laki ei synnytä avopuolisoiden välille taloudellisia oikeuksia ja velvollisuuksia. Ei synny avio-oikeutta eikä keskinäistä elatusvelvollisuutta. 

Naimisiin ei välttämättä tarvitse mennä taloudellisen turvan vuoksi, mutta avoliitossa korostuu riittävien juridisten asiakirjojen merkitys. Kattavan avoliittosopimuksen lisäksi puolisoiden on tehtävä ainakin testamentti, jos he haluavat turvata toisiaan taloudellisesti toisen osapuolen kuoleman varalta. Avoliiton asiakirjoista voit kysyä lisää juristeiltamme.

Täytyykö naimisiiin mennä taloudellisen turvan vuoksi? Ei välttämättä. Asiakirjoilla voi vaikuttaa moneen asiaan.

Lue lisää avoliiton lakiasioista
Saatavuus

Valitkaa teille molemille sopiva aika keskustelun käymiseen juristin kanssa. Vaikka kotisohvaltanne.

Ymmärrettävyys

Lainsäädäntö voi olla vaikeaselkoista, mutta juristimme pitää huolta, että ymmärrätte asiakirjojen sisällön ja tarkoituksen.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Hinnoittelu

Hinnoittelumme on selkeää ja läpinäkyvää. Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

Avoliittosopimus

Tehkää avoliittosopimus verkkopalvelussamme tai varatkaa aika avoliittosopimuksen laatimiseen perhejuristimme kanssa. Verkkopalvelussa tehtyä asiakirjaa voi muokata maksutta 14 vrk:n ajan ostohetkestä. Jos varaatte ajan juristille, hän käy kanssanne puhelimessa tai videotapaamisessa läpi avoliittosopimuksen sisällön ja laatii luonnoksen keskustelunne pohjalta. Asiakirjaa täydennetään vielä tarvittaessa, kunnes se on tahtonne mukainen.

Tee verkossa

85 €

Juristin kanssa

400€

85

Voitte tehdä avoliittosopimuksen itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus.

Tee netissä
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

400

Tee avoliittosopimus ("avoehto") kiinteään hintaan avoliitto-oikeuteen erikoistuneen juristin kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Kaipaatko lisätietoja? Jätä meille soittopyyntö.