UUTUUS! Testamentti ja huoltotestamentti tehtävissä nyt myös verkkopalvelussa

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltakirjan laatimisen tärkein syy on se, että saat itse päättää omista asioistasi. Edunvalvontavaltakirjan tekemällä voit varmistaa, ettei päätösvalta omista asioistasi jää holhousviranomaiselle. Edunvalvontavaltakirjan tekemällä voit poistaa läheisiltäsi kaikki ylimääräiset byrokraattiset velvoitteet, joita asioiden hoitamiseen ilman edunvalvontavaltakirjaa liittyy. Tekemällä edunvalvontavaltakirjan tänään annat valitsemallesi henkilölle luvan hoitaa raha-asioitasi ja muita asioitasi, jos oma toimintakykysi pettää myöhemmin tulevaisuudessa esimerkiksi sairauden, onnettomuuden tai ikääntymisen seurauksena. Edunvalvontavaltakirja on kuin vakuutus oman toimintakyvyn heikkenemisen varalta ja se tulisi olla kaikilla 18 vuotta täyttäneillä!

85

Voit tehdä edunvalvontavaltakirjasi itse verkossa. Jos haluat sittenkin apua asiantuntijalta, kerro meille tilanteestasi ja toiveistasi, niin annamme sinulle arvion kokonaishinnasta.

Tee itse verkossa
Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen verkkopalvelussa ostamaasi asiakirjaan.

Edunvalvontavaltakirja helposti ja luotettavasti

 

SAATAVILLA VERKOSSA Voit laatia itse oman edunvalvontavaltakirjasi verkkopalvelussamme. Chat-tuki auttaa verkkopalvelun käyttäjää. 14 vuorokauden muutosoikeus mahdollistaa verkossa ostetun edunvalvontavaltakirjan muuttamisen veloituksetta. Saatte halutessanne myös todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lue ohjeet edunvalvontavaltakirjan tekoon verkossa.

YHDESSÄ JURISTIN KANSSA Haluatko sittenkin keskustella kokeneiden ja ystävällisten juristiemme kanssa edunvalvontavaltakirjasta ja mahdollisista muista edunvalvontavaltuutukseen sekä edunvalvontaan liittyvistä asioita? Ota rohkeasti yhteyttä.

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista torstaihin klo 8.00–20.00 ja perjantaisin klo 8.00–17.00. Juristimme palvelevat ympäri Suomen etävastaanotolla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. 

010 3379 150                              

asiakaspalvelu@lexly.fi

Voitte varata myös itse ajan juristin etävastaanotolle.

Jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä, jätä yhteystietosi lähettämällä yhteydenottolomake.

Kaikkiin ajanvarauksiin sisältyy maksuton 15 minuutin alkukeskustelu, jonka aikana kartoitamme yhdessä sinulle sopivat palvelut.

 

Lexly apunasi

  • Vastaa kysymyksiin verkkopalvelussamme.
  • Räätälöity asiakirja syntyy vastaustesi perusteella.
  • Maksa sinulle sopivalla tavalla, verkkopankissa tai kortilla.
  • Saat valmiin asiakirjan välittömästi pdf-muodossa. Kaikki asiakirjasi löydät kirjautumalla OmaLexlyyn.
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Law Made Easy

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää edunvalvontavaltuutuksesta

Perehdy alla olevien tietoiskuihin. Saat tärkeää tietoa edunvalvontavaltuutuksen ja edunvalvontamääräyksen välisistä eroista ja tiedät, mistä kaikista ylimääräisistä byrokraattisista velvoitteista läheisesi pääsevät eroon, kun teet oman edunvalvontavaltakirjasi hyvissä ajoin kuntoon.

Haluatko tietää vielä lisää? Paljon hyödyllistä tietoa löydät Lexlyn Lue lisää -osiosta. Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset. Tustustu myös edunvalvontavaltuutusta ja edunvalvontavaltakirjaa käsitteleviin artikkeleihin. 

Artikkeleita edunvalvontavaltakirjasta
Saatavuus

Valitse juuri sinulle sopiva aika keskustelun käymiseen juristin kanssa. Vaikka kotisohvalta.

Ymmärrettävyys

Juristimme pitää huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

85

Voit tehdä edunvalvontavaltakirjasi itse verkossa. Jos haluat sittenkin apua asiantuntijalta, kerro meille tilanteestasi ja toiveistasi, niin annamme sinulle arvion kokonaishinnasta.

Tee itse verkossa
Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen verkkopalvelussa ostamaasi asiakirjaan.

Edunvalvontavaltakirja

Edunvalvontavaltakirja on tulevaisuuden turvaksi ennakolta tehtävä juridinen yleisvaltakirja, jolla valtuutat itse valitsemasi ihmisen hoitamaan asioitasi ja päättämään puolestasi sen varalta, että oma toimintakykysi alenisi onnettomuuden, sairastumisen tai korkean iän vuoksi. Oikea aika tehdä edunvalvontavaltakirja on silloin, kun kaikki on kunnossa.