Tee testamentti näppärästi netissä 95 € tai varaa kätevä minikonsultaatio 67 € Tutustu >>

Tee edunvalvontavaltakirja helposti netissä 95 € ⭐ Netissä tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Tutustu >>

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Hallinnanjakosopimus

Kun kiinteistö omistetaan yhdessä, sen käytöstä ja hallinnasta kannattaa sopia hallinanjakosopimuksella. Hallinanjakosopimus tulee aina tehdä kirjallisesti.

Juristin konsultaatio
67 €

Varaa aika alustavaan konsultaatioon. Emme veloita konsultaatiosta erikseen, jos haluat jättää toimeksiannon hallinnanjakosopimuksen laatimiseksi juristin kanssa hintaan 265 €/h.

Varaa aika

Hallinnanjakosopimus teidän tarpeidenne mukaan


Kuinka toimia yhdessä omistetun kiinteistön kanssa niin, että pelisäännöt ovat selvät ja sopu säilyy? Esimerkiksi suvulle tärkeää kesäpaikkaa ei ole aina tarpeen myydä. Jos tahdotte sopia kiinteistön käytöstä sitovasti, voitte laatia hallinnanjakosopimuksen. Hallinanjakosopimuksessa määritellään kunkin omistajan käyttöön jäävä alue ja muut kiinteistön käyttöä koskevat asiat. Koska laki ei aseta tiukkoja vaatimuksia sopimuksen sisällölle, laativat juristimme asiakirjan teidän tarpeidenne mukaiseksi.

Sopimuksesta tulee ilmetä sen osapuolet sekä kiinteistö, jonka hallinnasta ollaan sopimassa. Kirjallisella ja huolella muotoillulla hallinanjakosopimuksella voidaan välttää epäselvyydet ja riidat tulevaisuudessa. 

Verkkotapaamiseen voit varata ajan tämän sivun varaa aika -painikkeen avulla. Jos haluat tavata juristin kasvotusten Helsingissä, Turussa tai Tampereella.


Heräsikö sinulla kysyttävää?

Chattaa meille tai soita 010 3379 150 taikka lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi 

 

Helpot lakipalvelut

  • Keskustele ja kartoita lakiavun tarve juristimme kanssa.
  • Saat luotettavan hinta-arvion ennen ostopäätöstä.
  • Juristimme laatii hallinnanjakosopimuksen.
  • Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Saat rahasi takaisin, jos olet tyytymätön palveluumme.

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme!

Hallinnanjakosopimus

Kokeneet juristimme ovat apunasi. Varaa aika hallinanjakosopimuksen tekemistä varten.

Juristin konsultaatio
67 €

Varaa aika alustavaan konsultaatioon. Emme veloita konsultaatiosta erikseen, jos haluat jättää toimeksiannon hallinnanjakosopimuksen laatimiseksi juristin kanssa hintaan 265 €/h.

Varaa aika