Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Hoitotahto

  • Hoitotahdolla ilmaiset tahtosi sen varalta, että et sairauden tai muun syyn vuoksi pysty kertomaan omaa mielipidettäsi
  • Hoitotahto koskee terveydenhuollossa annettavaa hoitoa ja siihen liittyviä päätöksiä
  • Hoitotahdon voit tehdä itsenäisesti verkossa tai yhdessä juristin kanssa
  • Kysy lisää asiakaspalvelusta 010 3379 150 
  • Tutustu hinnoitteluumme >>

Tee verkossa
45 €
Alkukeskustelu
0 € /h

45 €

Hoitotahto on helppo tehdä itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus.

Tee netissä

Juristin laatiman asiakirjan hinta 265 €/h

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu

Miksi hoitotahto / hoitotestamentti kannattaa tehdä?

Hoitotahto tehdään sellaisten tilanteiden varalta, joissa et pysty itse osallistumaan omaa hoitoasi koskeviin päätöksiin. Esimerkiksi vakava sairaus, onnettomuuden aiheuttama tajuttomuus tai vanhuudenheikkous saattavat estää hoitoosi liittyviin ratkaisuihin osallistumisen.

Hyvin laadittu hoitotahto ilmaisee hoitoasi koskevat määräyksesi ja toiveesi. Hoitotahto sitoo terveydenhuollon ammattihenkilöstöä heidän päättäessään hoidostasi. Se helpottaa myös läheistesi taakkaa heidän tehdessään sinua koskevia päätöksiä.

Hoitotahdossasi voit myös nimetä sijaispäättäjäsi. Sijaispäättäjän nimeäminen on erityisen tärkeää heille, joilla ei ole puolisoa, lapsia tai muita läheisiä sukulaisia.

Miksi hoitotahto kannattaa tehdä Lexlyn verkkopalvelussa tai juristimme avulla?

Hoitotahdon laatiminen onnistuu itsenäisesti verkkopalvelussamme tai yhdessä ammattitaitoisten juristiemme kanssa. Tarjoamme käyttöösi markkinoiden kattavimman hoitotahdon laatimiseen suunnitellun verkkopalvelun. Palvelussa valitset itse lukuisista kohdista tahtoasi kuvaavan vaihtoehdon. Hoitotahdon laatiminen on nopeaa ja turvallista.

 

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Chattaa meille tai soita 010 3379 150 taikka lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi 

Helpot lakipalvelut

  • Voit tehdä hoitotahtosi juuri sinulle sopivalla tavalla. Juristin voit tavata joko etänä tai kasvotusten toimistollamme. Verkkopalvelussamme vastaat kysymyksiin itsenäisesti.
  • Juristin kanssa saat aina henkilökohtaista palvelua ja hoitotahto räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Verkkopalvelussa hoitotahtosi luodaan antamiesi vastausten perusteella.
  • Juristimme varmistaa, että hoitotahto vastaa toiveitasi. Verkkopalvelussa hoitotahtoa voi muokata 14 vrk:n ajan ostohetkestä.
  • Juristipalvelussamme lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tai postitse, kun hoitotahto täyttää vaatimuksesi. Verkkopalvelussamme saat valmiin hoitotahdon maksun jälkeen välittömästi pdf-muodossa. Kaikki asiakirjasi löydät kirjautumalla OmaLexlyyn.

Ilmaise omaa sairauden hoitoasi koskevat toiveet selkeästi

Vain sinä voit määrittää, kuinka haluat itseäsi hoidettavan ja millaisia päätöksiä haluat puolestasi tehtävän, jos et itse pysty ilmaisemaan tahtoasi. 

Jotta toiveitasi osataan noudattaa, sinun täytyy laittaa ne paperille. Laatimalla kattavan hoitotahdon varmistat, että hoitosi noudattaa loppuun saakka elämänarvojasi.

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein, mitä eroa on hoitotahdolla ja hoivatahdolla. Näiden tärkeiden asiakirjojen väliset eroavaisuudet selviävät parhaiten, kun katsot videon hoitotahdosta ja siirryt sen jälkeen alla olevasta napista hoivatahdon palvelusivulle.

Tutustu samalla myös hoivatahtoon

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme!

Hoitotahto

Tee hoitotahto verkkopalvelussamme tai varaa aika hoitotahdon laatimiseen perhejuristimme kanssa. Verkkopalvelussa tehtyä asiakirjaa voi muokata maksutta 14 vrk:n ajan ostohetkestä. Jos varaat ajan juristille, hän käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi hoitotahdon sisällön ja laatii sinulle kattavan hoitotahdon keskustelunne pohjalta.

Tee verkossa
45 €
Alkukeskustelu
0 € /h

45 €

Hoitotahto on helppo tehdä itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus.

Tee netissä

Juristin laatiman asiakirjan hinta 265 €/h

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu