Tarjoamme sinulle ilmaiseksi 15 min alkukeskustelun. Alkukeskustelu ei sido sinua palvelun ostamiseen.

Hoitotahto

Hoitotahdossa ilmaiset kirjallisesti tahtosi sen varalta, että et sairauden tai muun syyn vuoksi pysty kertomaan omaa mielipidettäsi. Hoitotahto kohdistuu etenkin sairaanhoidossa annettavaa hoitoon ja siinä tehtäviin päätöksiin. Hoitotahtoa kutsutaan myös hoitotestamentiksi.

Tee verkossa

15 €

Juristin kanssa

250€

15

Hoitotahto on helppo tehdä itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

250

Tee hoitotahto kiinteään hintaan juristimme kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.

Miksi hoitotahto / hoitotestamentti kannattaa tehdä?

Hoitotahto tehdään sellaisten tilanteiden varalta, joissa et pysty itse osallistumaan omaa hoitoasi koskeviin päätöksiin. Esimerkiksi vakava sairaus, onnettomuuden aiheuttama tajuttomuus tai vanhuudenheikkous saattavat estää hoitoosi liittyviin ratkaisuihin osallistumisen.

Hyvin laadittu hoitotahto ilmaisee hoitoasi koskevat määräyksesi ja toiveesi. Hoitotahto sitoo terveydenhuollon ammattihenkilöstöä heidän päättäessään hoidostasi. Se helpottaa myös läheistesi taakkaa heidän tehdessään sinua koskevia päätöksiä.

Hoitotahdossasi voit myös nimetä sijaispäättäjäsi. Sijaispäättäjän nimeäminen on erityisen tärkeää heille, joilla ei ole puolisoa, lapsia tai muita läheisiä sukulaisia.

Miksi hoitotahto kannattaa tehdä Lexlyn verkkopalvelussa tai juristimme avulla?

Hoitotahdon laatiminen onnistuu itsenäisesti verkkopalvelussamme tai yhdessä ammattitaitoisten juristiemme kanssa. Tarjoamme käyttöösi markkinoiden kattavimman hoitotahdon laatimiseen suunnitellun verkkopalvelun. Palvelussa valitset itse lukuisista kohdista tahtoasi kuvaavan vaihtoehdon. Hoitotahdon laatiminen on nopeaa ja turvallista.

Juristimme palvelevat ympäri Suomen etävastaanotolla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Varaa oma aikasi soittamalla 010 3379 150 tai lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi 

Lexly apunasi

  • Voit tehdä hoitotahtosi juuri sinulle sopivalla tavalla. Juristin voit tavata joko etänä tai kasvotusten toimistollamme. Verkkopalvelussamme vastaat kysymyksiin itsenäisesti.
  • Juristin kanssa saat aina henkilökohtaista palvelua ja hoitotahto räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Verkkopalvelussa hoitotahtosi luodaan antamiesi vastausten perusteella.
  • Juristimme varmistaa, että hoitotahto vastaa toiveitasi, ja sinun on mahdollista kommentoida sitä jo luonnosvaiheessa. Verkkopalvelussa hoitotahtoa voi muokata 14 vrk:n ajan ostohetkestä.
  • Juristipalvelussamme lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tai postitse, kun hoitotahto täyttää vaatimuksesi. Verkkopalvelussamme saat valmiin hoitotahdon maksun jälkeen välittömästi pdf-muodossa. Kaikki asiakirjasi löydät kirjautumalla OmaLexlyyn.

Ilmaise omaa sairauden hoitoasi koskevat toiveet selkeästi

Vain sinä voit määrittää, kuinka haluat itseäsi hoidettavan ja millaisia päätöksiä haluat puolestasi tehtävän, jos et itse pysty ilmaisemaan tahtoasi. 

Jotta toiveitasi osataan noudattaa, sinun täytyy laittaa ne paperille. Laatimalla kattavan hoitotahdon varmistat, että hoitosi noudattaa loppuun saakka elämänarvojasi.

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein, mitä eroa on hoitotahdolla ja hoivatahdolla. Näiden tärkeiden asiakirjojen väliset eroavaisuudet selviävät parhaiten, kun katsot videon hoitotahdosta ja siirryt sen jälkeen alla olevasta napista hoivatahdon palvelusivulle.

Tutustu samalla myös hoivatahtoon
Saatavuus

Tee hoitotahto juuri silloin kun sinulle sopii. Vaikka kotisohvalta.

Ymmärrettävyys

Palvelumme ohjeistus pitää huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

Hoitotahto

Tee hoitotahto verkkopalvelussamme tai varaa aika hoitotahdon laatimiseen perhejuristimme kanssa. Verkkopalvelussa tehtyä asiakirjaa voi muokata maksutta 14 vrk:n ajan ostohetkestä. Jos varaat ajan juristille, hän käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi hoitotahdon sisällön ja laatii sinulle kattavan hoitotahdon keskustelunne pohjalta.

Tee verkossa

15 €

Juristin kanssa

250€

15

Hoitotahto on helppo tehdä itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

250

Tee hoitotahto kiinteään hintaan juristimme kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.