Tarjoamme sinulle ilmaiseksi 15 min alkukeskustelun. Alkukeskustelu ei sido sinua palvelun ostamiseen.

Hoivatahto

Hoivatahto on kirjallinen tahto sen varalta, että et korkean iän, sairauden tai muun syyn vuoksi pysty enää ilmaisemaan mielipidettäsi liittyen hoivaasi joko kotona tai esimerkiksi palvelukodissa. Hoivatahdolla ilmaiset sinua hoitavalle taholle, millaista elämää toivoisit voivasi viettää mahdollisuuksien mukaan.

Tee verkossa

15 €

Juristin kanssa

250€

15

Hoivatahto on helppo tehdä itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

250

Tee hoitotahto kiinteään hintaan juristimme kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.

Miksi hoivatahto kannattaa tehdä?

Hoivatahto on asiakirja, jossa voit ilmaista kaikki itsellesi tärkeät ja omaa elämänlaatuasi parantavat seikat. Hoivatoiveet kertovat tahdostasi ja korostavat samalla itsemääräämisoikeuttasi. Hoivaasi koskeva tahto auttaa hoitohenkilökuntaa tuntemaan sinua.

Hoivatahdon tietoja tarvitaan erityisesti silloin, jos olet pitkäaikaisesti toisten avun tarpeessa asumismuodosta tai -paikasta riippumatta. Pitkäaikaisessa hoidossa hoivatahtosi toiveet ovat arjen mielekkyyden kannalta merkittävässä asemassa. Hoivatahdossa esitetyt tiedot ovat oikeudelliselta merkitykseltään toiveenomaisia ja niitä noudatetaan mahdollisuuksien mukaan.

Joka tapauksessa hoivatahto kuvaa sinun näkemystäsi hyvästä elämästä loppuun saakka.

Miksi hoivatahto kannattaa tehdä Lexlyn verkkopalvelussa tai juristimme avulla?

Hoivatahdon laatiminen onnistuu itsenäisesti verkkopalvelussamme tai yhdessä ammattitaitoisten juristiemme kanssa. Tarjoamme käyttöösi markkinoiden ainoan hoivatahdon laatimiseen suunnitellun verkkopalvelun. Palvelussa valitset itse lukuisista kohdista tahtoasi kuvaavan vaihtoehdon. Hoivatahdon laatiminen on nopeaa ja turvallista.

Juristimme palvelevat ympäri Suomen etävastaanotolla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Varaa oma aikasi soittamalla 010 3379 150 tai lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi 

Lexly apunasi

  • Voit tehdä hoivatahtosi juuri sinulle sopivalla tavalla. Juristin voit tavata joko etänä tai kasvotusten toimistollamme. Verkkopalvelussamme vastaat kysymyksiin itsenäisesti.
  • Juristin kanssa saat aina henkilökohtaista palvelua ja hoivatahto räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Verkkopalvelussa hoivatahto luodaan antamiesi vastausten perusteella.
  • Juristimme varmistaa, että hoivatahto vastaa toiveitasi, ja sinun on mahdollista kommentoida sitä jo luonnosvaiheessa. Verkkopalvelussa hoivatahtoa voi muokata 14 vrk:n ajan ostohetkestä.
  • Juristipalvelussamme lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tai postitse, kun hoivatahto täyttää vaatimuksesi. Verkkopalvelussamme saat valmiin hoivatahdon maksun jälkeen välittömästi pdf-muodossa. Kaikki asiakirjasi löydät kirjautumalla OmaLexlyyn

Hoivatahto varmistaa elämänlaadun

Sinä itse tiedät, millaista elämää haluat viettää ja millaisia valintoja teet. Tekemällä hoivatahdon varmistat, että muutkin tietävät toiveesi tilanteessa, jossa et itse pysty ilmaisemaan tahtoasi. 

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein, mitä eroa on hoivatahdolla ja hoitotahdolla. Näiden tärkeiden asiakirjojen väliset eroavaisuudet selviävät parhaiten, kun katsot videon hoivatahdosta ja siirryt sen jälkeen alla olevasta napista hoitotahdon palvelusivulle.

Tutustu samalla myös hoitotahtoon
Saatavuus

Tee hoitotahto juuri silloin kun sinulle sopii. Vaikka kotisohvalta.

Ymmärrettävyys

Palvelumme ohjeistus pitää huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

Hoivatahto

Tee hoivatahto verkkopalvelussamme tai varaa aika hoivatahdon laatimiseen perhejuristimme kanssa. Verkkopalvelussa tehtyä asiakirjaa voi muokata maksutta 14 vrk:n ajan ostohetkestä. Jos varaat ajan juristille, hän käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi hoivatahdon sisällön ja laatii sinulle kattavan hoivatahdon keskustelunne pohjalta.

Tee verkossa

15 €

Juristin kanssa

250€

15

Hoivatahto on helppo tehdä itse verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella.

Aloita
Asiakaspalvelu auttaa chatissa ja puhelimitse.

250

Tee hoitotahto kiinteään hintaan juristimme kanssa. Varaa ilmainen 15 minuutin alkukeskustelu.

Varaa aika
Alkukeskustelu ei velvoita sinua toimeksiannon antamiseen.