Keskinäinen testamentti

Puolison kuoleman taloudelliset seuraukset saattavat yllättää. Aviopuoliso nimittäin perii puolisonsa vain, jos perinnönjättäjällä ei ole lapsia. Avopuoliso ei peri koskaan puolisoaan ilman testamenttia. Keskinäisellä testamentilla voi turvata puolison talouden ja asumisen. Voit tehdä puolisosi hyväksi niin hallintaoikeustestamentin kuin omistusoikeustestamentinkin.

250 €/h

Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Varaa aika

Ajanvarauksiin sisältyy maksuton 15 minuutin alkukeskustelu, jonka aikana kartoitamme yhdessä sinulle sopivat palvelut.

 

Testamentin tekeminen on välittämistä

Keskinäinen testamentti ilmaisee, kuinka omaisuus jaetaan kun teistä ensimmäinen kuolee ja mitä tapahtuu, kun molemmat olette poissa. Hyvin tehty testamentti vähentää tahtoonne liittyviä epäselvyyksiä ja estää perinnönjakoon liittyviä yllätyksiä. Testamentti mahdollistaa omaisuutenne sujuvan ja verotuksellisesti järkevän siirtymisen haluamallenne taholle.

Voitte varata ajan juristin etävastaanotolle ajanvaraussivultamme tai soittaa asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista torstaihin klo 8.00–20.00 ja perjantaisin klo 8.00–17.00.

010 3379 150                              

asiakaspalvelu@lexly.fi

 

Lexly apunasi

  • Voitte hoitaa lakiasiasianne juuri teille sopivalla tavalla. Juristin voi tavata joko etänä tai kasvotusten toimistollamme.
  • Saatte aina henkilökohtaista palvelua. Juristimme kanssa käytyjen keskusteluiden perusteella, asiakirja räätälöidään juuri teille sopivaksi.
  • Varmistamme, että asiakirja vastaa toiveitanne ja teidän on mahdollista kommentoida sitä jo luonnosvaiheessa.
  • Lähetämme teille laskun toivomallanne tavalla joko sähköpostitse tai postitse. Laskun lähetämme vasta, kun asiakirja täyttää vaatimuksenne.

Juuri teille sopiva testamentti

Tunnetko testamentin hyödyt? Lue lisää artikkeleistamme ja oheisista muistilistoista.

 

Keskinäisen testamentti yhdistää kahden testamentintekijän tahdon. Toinen osin joustavampikin tapa on laatia kummallekin puolisolle oma testamentti. Perheoikeuteen erikoistunut juristimme osaa räätälöidä teidän tilanteeseenne parhaan ratkaisun.

Kysymyksiä ja vastauksia testamentista
Saatavuus

Valitse juuri sinulle sopiva aika keskustelun käymiseen juristin kanssa. Vaikka kotisohvalta.

Ymmärrettävyys

Juristimme pitää huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

250 €/h

Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Varaa aika

Keskinäinen testamentti

Keskinäisen testamentin laatiminen juristimme kanssa etäyhteyksin on todella helppoa. Varatkaa sopiva aika ajanvaraussivustoltamme. Juristimme soittaa teille sovittuna aikana. Käytte puhelimessa läpi toiveenne ja ajatuksenne testamentin sisällöstä ja voitte samalla kysyä mieltänne askarruttavia asioita, esimerkiksi perintöverotuksesta. Juristimme laatii luonnoksen keskinäisestä testamentistanne keskustelunne pohjalta. Jos testamenttiluonnoksessa on korjattavaa tai lisättävää, nämä muutokset tehdään loppukeskustelussa. Saatte valmiin testamentin pdf-muodossa.