Onko avioliittosi päättynyt avioeroon? Saat ensiapua käyttämällä ilmaista avioeroavustajaamme.

Tee edunvalvontavaltakirja helposti nettilomakkeella -30 % ⭐ NYT tarjoushintaan 65 € (norm. 95 €). Tarjous voimassa 31.8.2022 saakka.

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Perunkirjoitus

Perunkirjoituksen valmistelu on usein pitkä ja monivaiheinen prosessi, jossa hyvät neuvot ovat tarpeen kuolinpesän asioiden hoitamiseksi. Suosittelemme olemaan yhteydessä asiantuntijaan mahdollisimman pian läheisen kuoleman jälkeen.

67 €

Varaa aika konsultaatioon. Emme veloita konsultaatiosta erikseen, jos haluat jättää toimeksiannon perunkirjoituksen toimittamiseksi juristin kanssa hintaan 265 €/h.

Varaa konsultaatio

Helpoin tapa hoitaa perunkirjoitus 

Kuolleen läheisen asioiden hoitaminen koetaan usein todella raskaaksi. Monet kokevat, ettei apua tai ohjeita ole helposti saatavilla. Erilaisia selvityksiä, asiakirjoja ja valtakirjoja kertyy tavallisenkin kuolinpesän selvittelyssä ja perunkirjoituksessa helposti vino pino. Surun keskellä tämän kaiken setviminen uuvuttaa. Meiltä saat kaiken tarvittavan juridisen tuen ja neuvonnan.

Perunkirjoituspalveluumme sisältyvät: 

 • Aloitustapaaminen juristin kanssa
 • Puuttuvien asiakirjojen, sukuselvityksen ja virkatodistusten tilaaminen
 • Perukirjan valmistelu
 • Perunkirjoitustilaisuuden pitäminen (etäyhteyksin tai toimistollamme)
 • Uskotut miehet
 • Keskustelu perintöverotuksesta
 • Perukirjan toimittaminen verottajalle ja tarvittaessa digi- ja väestötietovirastolle
 • Perintöverotuspäätöksen tarkistaminen
 • Jatko-ohjeet perinnönjakoon taikka ositukseen ja perinnönjakoon sekä kuolinpesän asioiden hoitamiseen.


Tiesithän, että perunkirjoitus voidaan hoitaa myös kokonaan etätapaamisissa ja sähköisin allekirjoituksin eikä perinteisiä tapaamisia välttämättä tarvita.


Heräsikö sinulla kysyttävää?

Chattaa meille tai soita 010 3379 150 taikka lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi 

Helpot lakipalvelut

 • Autamme perukirjan laatimisessa ja perunkirjoituksen järjestämisessä juuri teille sopivalla tavalla. Juristin voitte tavata joko etänä tai kasvotusten toimistollamme.
 • Saatte aina kokonaisvaltaista palvelua kuolinpesän käytännön asioiden hoitamiseksi ja perunkirjoituksen toimittamiseksi avaimet käteen -periaatteella.
 • Perunkirjoitus pidetään toivomallanne tavalla joko videoyhteyden avulla tai toimistollamme. Perukirja voidaan allekirjoittaa myös sähköisesti.
 • Perunkirjoituspalkkio on kuolinpesän varoista maksettava kulu.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää perukirjasta ja perunkirjoituksesta

Perukirja on lakisääteinen selvitys vainajan ja lesken varoista ja veloista sekä kuolinpesän osakkaista. Hyvin valmisteltu perukirja käydään yhdessä kuolinpesän osakkaiden ja uskottujen miesten kanssa läpi perunkirjoituksessa. Perunkirjoitus on pidettävä kolmessa (3) kuukaudessa Suomessa vakituisesti asuneen henkilön kuoleman jälkeen. Perunkirjoitukseen liittyy paljon selvitettäviä ja järjesteltäviä asioita. Asiantuntevan ja auttavan juristin apu voi olla korvaamatonta.

Lue lisää perunkirjoituksesta

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme!

Perunkirjoitus

Tee perunkirjoitus sujuvasti Lexlyn kanssa. Perunkirjoitustilaisuuden voi pitää etäyhteyksin, jolloin kauempanakin asuvat kuolinpesän osakkaat voivat osallistua siihen. Varaa aika tai yhteyttä yhteyttä asiakaspalveluun.

67 €

Varaa aika konsultaatioon. Emme veloita konsultaatiosta erikseen, jos haluat jättää toimeksiannon perunkirjoituksen toimittamiseksi juristin kanssa hintaan 265 €/h.

Varaa konsultaatio