UUTUUS! Testamentti ja huoltotestamentti tehtävissä nyt myös verkkopalvelussa

Testamentti

Tee oma testamenttisi vaivattomasti verkkopalvelussa. Olitpa sitten ensikertalainen tai testamentin päivittäjä, lapsellinen tai lapseton, parisuhteessa tai sinkku, testamentti hoituu Lexlyn verkkopalvelussa. Testamentilla voit tehdä paljon muutakin kuin päättää siitä, kuka saa omaisuutesi kuolemasi jälkeen. Tiesithän, että voit vaikuttaa testamentillasi myös perintöverotukseen. Tutustu ja tee oma testamenttisi. Tarjoamme verkkopalvelussa itse laaditun testamentin juristin tarkistamana koko kesän ajan 31.8.2021 saakka!

90

Voit tehdä testamentin itse verkossa. Jos haluat sittenkin apua asiantuntijalta, kerro meille tilanteestasi ja toiveistasi, niin annamme sinulle arvion kokonaishinnasta.

Tee itse verkossa
Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen verkkopalvelussa ostamaasi asiakirjaan.

Kesäetuna verkkopalvelussa tehtävään testamenttiin sisältyy veloituksetta juristin tarkistus.

 

TEE ITSE VERKOSSA Voit laatia itse testamenttisi verkkopalvelussamme. Chat-tuki auttaa verkkopalvelun käyttäjää. 14 vuorokauden muutosoikeus mahdollistaa verkossa ostetun testamentin muuttamisen veloituksetta. Saatte halutessanne myös todistajat veloituksetta toimistoillamme Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Näin valmistaudut testamentin tekoon verkossa

YHDESSÄ JURISTIN KANSSA Haluatko sittenkin keskustella kokeneiden ja ystävällisten juristiemme kanssa testamentista ja muista esimerkiksi perintöveroihin liittyvistä asioita? Ota rohkeasti yhteyttä.

Tästä voit varata ajan juristin etävastaanotolle.

Kaikkiin ajanvarauksiin sisältyy maksuton 15 minuutin alkukeskustelu.

Lexly apunasi

  • Vastaa kysymyksiin verkkopalvelussamme.
  • Räätälöity asiakirja syntyy vastaustesi perusteella.
  • Maksa sinulle sopivalla tavalla verkkopankissa tai kortilla.
  • Saat valmiin asiakirjan välittömästi pdf-muodossa. Kaikki asiakirjasi löydät kirjautumalla OmaLexlyyn.
Saatavuus

Varaa juuri sinulle sopiva aika keskustelun käymiseen juristin kanssa. Vaikka kotisohvalta tai ruokatunnilta.

Ymmärrettävyys

Juristimme pitää huolta, että ymmärrät testamenttisi sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

90

Voit tehdä testamentin itse verkossa. Jos haluat sittenkin apua asiantuntijalta, kerro meille tilanteestasi ja toiveistasi, niin annamme sinulle arvion kokonaishinnasta.

Tee itse verkossa
Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen verkkopalvelussa ostamaasi asiakirjaan.

Testamentti

Eikö itse laadittu testamentti netissä ole sinulle paras palvelukanava? Ei hätää, voit laatia oman testamenttisi yhdessä juristin kanssa etävastaanotolla tai toimistolla. Etävastaanotolla juristi käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi toiveesi ja ajatuksesi testamentin sisällöstä. Samalla voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita, esimerkiksi perintöverotuksesta. Juristimme laatii luonnoksen testamentistasi keskustelunne pohjalta. Jos testamenttiluonnoksessa on korjattavaa tai lisättävää, asiakirjaa muokataan, kunnes se vastaa tahtoasi.