Laadi tärkeät asiakirjat halutessasi itse netissä. Tutustu palveluihimme!

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) kannustaa edunvalvontavaltuutuksen tekemiseen Omissa käsissä -kampanjalla.  Tutustu kampanjaan tästä!

Mietityttävätkö lakiasiat? Tee juridinen tarvekartoitus verkkopalvelussamme ja tiedät, mitä lakipapereita tarvitset.

Virkatodistus

Kuolinpesän asioiden hoitamista ja perunkirjoitusta varten tarvitset virkatodistuksen vainajasta ja kaikista kuolinpesän osakkaista. Virkatodistukset ovat tärkeä osa perukirjaa, sillä virkatodistuksilla todistetaan kuolinpesän osakkaan asema kuolinpesässä. Tilaa virkatodistukset Lexlyn kautta, niin säästät aikaa ja rahaa.

49

Tilaa kaikkki virkatodistukset tarkistettuna Lexlystä. Kiinteän hinnan lisäksi veloitamme viranomaiskustannukset - yhdellä laskulla.

Ota yhteyttä

Virkatodistusten / sukuselvityksen tilauspalvelu

Virkatodistukset kannattaa tilata mahdollisimman pian vainajan kuoleman jälkeen, sillä viranomaispalvelut ovat tällä hetkellä ruuhkautuneet. Myöskään kuolinpesän käytännön asioiden hoitaminen ei onnistu ilman virkatodistuksia.

Tilauspalveluumme sisältyvät:

 • Kaikkien tarvittavien virkatodistusten tilaaminen
  Tilaamme puolestasi kaikki tarvittavat virkatodistukset ja elossaolotodistukset Digi- ja väestötietovirastosta sekä seurakunnista. 

 • Virkatodistusten tarkistaminen
  Tarkistamme puolestasi kaikki virkatodistukset. Lain mukaan vainajasta tilattavien virkatodistusten ketju tulee olla katkeamaton aina 15 ikävuodesta lähtien. 

 • Virkatodistusten/sukuselvityksen toimittaminen
  Virkatodistuksista muodostuu vainajan sukuselvitys, joka toimitetaan tarkistettuna tilaajalle sekä sähköpostitse että kirjepostitse.
   
 • Maksu lopuksi yhdellä laskulla
  Palvelun kiinteän hinnan 49 € lisäksi veloitamme viranomaiskustannukset. Kuolinpesä voi maksaa kaikki kulut yhdellä koontilaskulla, kun sukuselvitys on valmis. Säästät siis aikaa ja kuluja!


Tilaukset ja lisätiedot:

010 3379 150
asiakaspalvelu@lexly.fi

 

 

Helpot lakipalvelut

 • Jätä yhteydenottopyyntö verkossa tai soita asiakaspalveluun.
 • Asiakaspalvelijamme käy kanssasi läpi tarvittavat tiedot vainajasta.
 • Tilaamme ja tarkistamme kaikki tarvittavat virkatodistukset.
 • Maksa kaikki kulut yhdellä laskulla.

Kaikki tarvitsemanne palvelut ammattitaidolla

Läheisen kuolemaan liittyy paljon järjestettäviä asioita. Me Lexlyssä autamme sinua myötätunnolla ja lämmöllä myös perunkirjoitukseen ja perukirjaan liittyvissä asioissa.

 

Tutustu perunkirjoituspalveluumme
Saatavuus

Valitse juuri sinulle sopiva tapa hoitaa lakiasioita: tee asiakirja verkkopalvelussa, tapaa juristi etäyhteydellä tai toimistollamme.

Ymmärrettävyys

Juristimme pitää huolta, että ymmärrät asiakirjasi sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

Virkatodistus

Kun haluat päästä helpolla, voit tilata kaikki virkatodistukset ja sukuselvityksen Lexlyn kautta. Saat kaikki virkatodistukset kerralla ja vain yhden laskun. 

49

Tilaa kaikkki virkatodistukset tarkistettuna Lexlystä. Kiinteän hinnan lisäksi veloitamme viranomaiskustannukset - yhdellä laskulla.

Ota yhteyttä