Testamente, inbördes testamente och intressebevakningsfullmakt uppgjort av jurist med -20% rabatt 1.5. - 30.6.2023. Boka en kostnadsfri inledande diskussion >>

Team Lexly

Lär känna oss

Nedan kan du bekanta dig med våra familjejurister som erbjuder juridiska tjänster på svenska. Vi hjälper dig i alla livssituationer, vare sig det är fråga om äktenskap, en anhörigs bortggång eller någon annan livsförändring.
Du ta direkt kontakt med våra familjejurister eller kontakta vår kundtjänst på 010 3379 150.
Janina Lindqvist - Lexly.fi

Janina Lindqvist

Jurist, vicehäradshövding

Janina erbjuder dig sakkunnig hjälp i familjerättsliga ärenden både på svenska och på finska. Denna familjerättsexpert har alltid ett leende på läpparna och även i besvärliga situationer behåller hon sin positiva attityd.

Janina njuter av att få vistas i naturen, speciellt under höstens färgprakt. Barnens glädje, pratstunder med vänner och körsång får henne att le. Janina drömmer om en hundvalp och om en hängmatta vid sjöstranden.

janina.lindqvist@lexly.fi

 

Emilia Skön - Lexly.fi

Emilia Skön

Jurist

Emilia sköter familjerättsliga juridiska ärenden på finska, svenska och engelska. Hon har specialkunnande inom förmyndarskap och intressebevakning samt inom internationell arvsrätt.

Familjen, vänner och hennes corgi-hund har en viktig roll i hennes liv. Emilia rör på sig mångsidigt på sin fritid och spelar bland annat handboll och badminton och åker snowboard. Hon rör även på sig gärna i naturen och vinterbadning, vandring och paddling spelar en stor roll i hennes vardag. Hon drömmer om en egen sommarstuga i Åbolands skärgård.

emilia.skon@lexly.fi

Ulla Rask - Lexly.fi

Ulla Rask

Jurist, Head of Communications, Data Security and Office Administration

Ulla är en av Lexlys grundare och hon ansvarar för Lexlys kommunikation både i de traditionella kanalerna och även i sociala media. Fastän Ulla har hand om många uppgifter hinner hon alltid hjälpa sina arbetskamrater. Ulla vet allt om klädsel och hon har till och med publicerat en bok om ämnet. Ulla känner till historiens olika tidsperioder och det lönar sig kanske inte att utmana henne i frågesporter.

ulla.rask@lexly.fi

 

Teresa Deliá - Lexly.fi

Teresa Deliá

Legal Sales Trainee

Teresa Deliá är fjärde årets juridikstuderande vid Helsingfors universitet. Teresa har tidigare arbetat på advokatbyrå och inom kundbranschen. Största tiden av hennes fritid går till futsal som hon spelar i ligan. Teresa spenderar därför mycket tid på futsalplanen, i gymmet, i länkstigar eller i skidspåret, alltid då det finns snö. Musik har alltid varit nära Teresas hjärta och hon sjunger, spelar piano och trumpet alltid då tiden räcker till. Familj och vänner är också otroligt viktiga för henne. 

teresa.delia@lexly.fi