Gör en intressebevakningsfullmakt enkelt via webformulär Prova den nya onlinetjänsten nu!

Team Lexly

Lär känna oss

Nedan kan du bekanta dig med våra familjejurister som erbjuder juridiska tjänster på svenska. Vi hjälper dig i alla livssituationer, vare sig det är fråga om äktenskap, en anhörigs bortggång eller någon annan livsförändring.
Du ta direkt kontakt med våra familjejurister eller kontakta vår kundtjänst på 010 3379 150.
Janina Lindqvist - Lexly.fi

Janina Lindqvist

Jurist, vicehäradshövding

Janina erbjuder dig sakkunnig hjälp i familjerättsliga ärenden både på svenska och på finska. Denna familjerättsexpert har alltid ett leende på läpparna och även i besvärliga situationer behåller hon sin positiva attityd.

Janina njuter av att få vistas i naturen, speciellt under höstens färgprakt. Barnens glädje, pratstunder med vänner och körsång får henne att le. Janina drömmer om en hundvalp och om en hängmatta vid sjöstranden.

janina.lindqvist@lexly.fi

p. 050 3103 238

Emilia Skön - Lexly.fi

Emilia Skön

Jurist

Emilia sköter familjerättsliga juridiska ärenden på finska, svenska och engelska. Hon har specialkunnande inom förmyndarskap och intressebevakning samt inom internationell arvsrätt.

Familjen, vänner och hennes corgi-hund har en viktig roll i hennes liv. Emilia rör på sig mångsidigt på sin fritid och spelar bland annat handboll och badminton och åker snowboard. Hon rör även på sig gärna i naturen och vinterbadning, vandring och paddling spelar en stor roll i hennes vardag. Hon drömmer om en egen sommarstuga i Åbolands skärgård.

emilia.skon@lexly.fi
p. 050 344 1541
Sanna Herrala - Lexly.fi

Sanna Herrala

Jurist, JM, PM, vicehäradshövding

Sanna är ansvarig för Lexlys jurist team. Hon har en lång erfarenhet både från finanssektorn och inom familjejuridik. Sannas nyckel principer som arbetsledare är att ta väl hand om välmåendet på arbetsplatsen samt att jobba respektfullt och målmedvetet tillsammans med teamet.

Det bästa med familjejuridik för Sanna är möjligheten att hjälpa andra. ”Familjejuridiken är i grund och botten väldigt vardagligt. Den berör alla och tillhör alla”, säger hon.

sanna.herrala@lexly.fi

p. 050 406 3338