Våra tjänster

Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Hos oss kan du få juridisk rådgivning och upprätta avtal online eller tillsammans med en jurist på distans via telefon- och videomöte eller på vårt kontor i Helsingfors. Våra onlinetjänster är tillsvidare tillgängliga endast på finska. Våra svenskspråkiga onlinetjänster är under uppbyggnad.
Familjejuridiska tjänster
Avioehto ja kaikki muut avioliiton lakiasiat helposti ja turvallisesti Lexlyn avulla - Lexly.fi

Äktenskap och juridiska dokument

Känner du till vad man borde ta i beaktande ut i från en juridisk synvinkel när man är gift? Visste du att gifta par inte automatiskt ärver varandra om man har barn? Läs mera via länken nedan

Läs mer
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Juridiska ärenden vid en skilsmässa

Även om man är överens är en skilsmässa ofta en tung process. Det kan komma som en överraskning att man ska upprätta ett skriftligt dokument om hur egendomen fördelas. Läs mera om vad man ska sköta vid en skilsmässa.

Läs mer
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Förberedelser inför framtiden

Det räcker inte att förbereda sig inför framtiden enbart med olika försäkringar. Familjerättsliga dokument är lika viktiga. Läs mera genom nedanstående länk om hur du kan förbereda dig ifall något oväntat inträffar. 

Läs mer

Förvaltning av egendom

Genom att upprätta olika familjerättsliga dokument kan du påverka förvaltningen av din egendom. Läs mera genom nedanstående länk.

Läs mer (på finska)
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Anhörigs bortgång

När en närstående avlider innebär det flera saker som måste skötas. Vi hjälper dig på Lexly – med medkänsla och erfarenhet.

Läs mer