"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

 

 

 

Vanhemman testamentti lapsille

Jos sinulla on lapsia, voit testamentilla varmistaa perinnön säilymisen lapsilla eri elämäntilanteissa sekä perinnön hajauttamisen verotehokkaasti eri sukupolville. Testamentilla voit esimerkiksi sulkea lastesi nykyisten tai tulevien puolisoiden avio- ja perintöoikeuden pois.

Testamentti alkaen 95 €

Tee testamentti tai varaa aika juristin etätapaamiseen

Sinkun testamentti

Jos olet lapseton sinkku, voit testamentilla varmistaa, että perintösi jaetaan sinulle tärkeille testamentinsaajille eikä lain mukaisille sukulaisille tai pahimmillaan valtiolle. Tiesithän, että testamentin voi tehdä vaikkapa hyväntekeväisyysjärjestölle.

Testamentti alkaen 95 €

Tee testamentti tai varaa aika juristin etätapaamiseen
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Avopuolisoiden testamentti

Tiesithän, että avopuolisot eivät peri toisiaan? Avopuolisot voivat turvata avolesken asemaa ainoastaan testamentilla. Parisuhteessa elävien kannattaa tehdä omat testamentit tai harkita keskinäisen testamentin tekemistä.

Testamentti alkaen 95 €

Tee testamentti tai varaa aika juristin etätapaamiseen

Aviopuolisoiden testamentti

Aviopuolisot voivat vahvistaa leskeksi jäävän taloudellista asemaa ja asumisen suojaa testamentilla. Erityisen tärkeää tämä on, jos perheessä on pieniä lapsia. Aviopuolisot voivat tehdä omat testamentit tai tehdä keskinäisen testamentin.

Testamentti alkaen 95 €

Varaa aika juristin etävastaanotolle.

Oletko epävarma millainen testamentti sinun kannattaisi tehdä tai mietitkö, osaatko tehdä sen itse nettipalvelussa? Sinua saattaa mietityttää perintöasiat ja perintöverotus muutenkin? 

Mikä?

Testamentilla voit päättää, kuka sinut perii, kun kuolet. Testamentilla voit muistaa, mitä tahansa sinulle tärkeää tahoa, vaikka hyväntekeväisyysjärjestöä.

Miksi?

Testamentilla voi vaikuttaa siihen, miten oma omaisuus jakautuu. Testamentilla voi turvata puolisoa ja vaikuttaa perintöverojen suuruuteen.

Koska?

Testamentin voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen ja täysivaltainen henkilö. Testamentin voi tehdä koska tahansa, ellei ole edunvalvonnan alainen.

Missä?

Testamentin voi tehdä helposti Lexlyn juristien laatimassa verkkopalvelussa tai yhdessä juristimme kanssa.

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Testamentti helposti verkossa

Testamentti on helppo tehdä täysin itsenäisesti netissä. Verkkopalvelun käyttö ei edellytä lain tuntemista.  Palvelussa esitettyjen kysymysten perusteella syntyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva testamentti. Voit kokeilla verkkopalveluamme maksutta, sillä maksu suoritetaan vasta lopuksi, jos päätät ostaa asiakirjan.  

Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus.

Testamentti netissä 95 €

Testamentti verkossa
Risto Närhi ja muut Lexlyn ystävälliset juristit auttavat sinua ammattitaidolla kaikissa perheen lakiasioissa - Lexly.fi

Testamentti juristin kanssa

Testamentti kannattaa tehdä juristin kanssa erityisesti silloin, kun teette keskinäisen testamentin tai haluatte muutoin räätälöidyn testamentin ja arvostatte laaja-alaista neuvontaa. Jos toinen teistä ei ole Suomen kansalainen tai asutte pysyvästi ulkomailla, perimykseen liittyvät juridiset asiat kannattaa käydä juristin kanssa läpi. Halutessasi voit varata perintöasioiden minikonsultaation.

Om du vill skriva ditt testamente med vår svenskspråkiga jurist, vänligen lämna en kontaktbegäran >>

 

400 € testamentti juristin kanssa

 

Varaa aika
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Kaikki tarpeellinen testamentista

Lexlyn Katariina Kuusiluoma toimii myös ET-lehden omana perhejuristina. Tutustu nyt ET:n Perintö & testamentti -extraan ja hanki kaikki tarpeellinen tieto perintöasioista ja testamentista. Osta lehti ja napaa talteen!

Jos et löydä liitteestä vastausta omaa mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, lähetä kysymyksesi Katariinalle- vastattavaksi.

Lähetä kysymys ET-lehden Perhejuristi vastaa -palstalle >>

 

Miksi testamentti kannattaa?

Katso videolta, mitä Lexlyn juristi Katariina Kuusiluoma kertoo testamentista ja siitä, miten sen avulla voi turvata puolisoa ja vaikuttaa perintöveron suuruuteen.

Oheisen linkin takaa löydät paljon hyödyllistä lisätietoa ja asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita testamenttiin liittyen.

Lue lisää testamentista

Takaisin etusivulle >>