Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Asiakaspalvelu

Avoimet työpaikat Lexlyssä

Avoimet työpaikat 2023 – Lexly.fi

Perhejuristi

Uudenlainen, perheoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto LEXLY kasvaa kohisten. Etsimme joukkoomme perheoikeusjuristeja tai sellaiseksi haluavia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi, sekä valmius neuvotella asiakkaiden kanssa myös englanniksi.

LEXLY keskittyy yksityisten ihmisen perheoikeudellisten asioiden hoitamiseen. Lähikuukausien aikana olemme laajentamassa palveluvalikoimaamme kattamaan myös pienyrittäjien lakitarpeita. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti pääsääntöisesti verkossa ja etäyhteyksin.

Panostamme digitaalisten palvelujen luomiseen ja kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda palvelu, joka voi auttaa mahdollisimman monia ihmisiä saamaan oman elämän lakiasiat kuntoon helposti, kohtuuhintaisesti ja asuinpaikasta riippumatta. Etsimme jatkuvasti joukkoomme juristeja, jolle perheoikeus on sydämen asia ja jotka ottavat uudenlaiset työskentelymallit mielellään käyttöön.                                                                                                                

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että olet kiinnostunut perheoikeudesta ja myyntihenkisestä työskentelystä asiakkaiden parissa. Sinulla on riittävä koulutus ja valmiudet toimia juristina itsenäisesti asiakastyössä. Toivomme, että sinulla on työkokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä opintojen aikana tai niiden jälkeen. Tärkeintä on kuitenkin, että olet utelias, valmis oppimaan uutta ja suhtaudut ketterästi muutostilanteisiin.

Työnkuva Lexlyn juristina

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden oikeudellisten pulmien ratkaisu itsenäisesti alusta loppuun.

Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystyt ratkaisemaan asiakkaan haasteen ja jaat mielelläsi osaamistasi muun työyhteisön kanssa. Olet kiinnostunut lakipalvelujen palvelumuotoilusta ja digitalisaation mahdollisuuksista myös oman työsi osana.

Etsimme uutta työkaveria Helsingin toimistollemme.

Mitä tarjoamme sinulle

Olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa! Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä perheoikeuden alaa, uutta palvelumalliamme ja kehittyä itse osana työyhteisöämme. Olemme kasvuyritys, jolle yhteishenki ja yrityksemme tehtävä ovat kaikki kaikessa.

Lexly Oy on osa Lexly AB:ta, joka on ruotsalainen perheoikeuden toimija. Jos kiinnostuit, tutustu meihin verkkosivuillamme www.lexly.fi. Tehtävästä voi kysyä lisää Riikka Rajaviidalta, puh. 040 776 4657 (riikka.rajaviita@lexly.fi).

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen riikka.rajaviita@lexly.fi

 

Customer Success Trainee

Olemme uudenlainen, perheoikeuteen erikoistunut lakitoimisto ja etsimme joukkoomme asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä Customer Success Traineeta osa-aikaiseen työsuhteeseen.  

LEXLY keskittyy tällä hetkellä yksityishenkilöiden perheoikeudellisten asioiden hoitamiseen, mutta palvelumme laajenee lähitulevaisuudessa myös pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti pääsääntöisesti etäyhteyksin ja verkossa. Luomme Pohjoismaihin uuden, dynaamisen palvelumallin, jossa perheoikeus liittyy saumattomasti asiakkaiden elämäntilanteisiin.  

Panostamme digitaalisten palvelujen luomiseen ja kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda palvelu, joka voi auttaa mahdollisimman monia ihmisiä saamaan oman elämän lakiasiat kuntoon helposti, kohtuuhintaisesti ja asuinpaikasta riippumatta.  

Mitä toivomme sinulta  

Halua olla rakentamassa huippuluokan asiakaskokemusta lakialalla.  

Arvostamme suuresti kaikkea aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta. Haemme aktiivista, energistä, luotettavaa ja oma-aloitteista työkaveria antamaan oman arvokkaan panoksensa yhteiseksi hyväksi. Hyvä ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi sekä valmius keskustella asiakkaiden kanssa myös englanniksi.  

Työnkuva Lexlyn asiakaspalvelussa  

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden puheluihin ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen ja verkkopalvelumme käytössä avustaminen. Lisäksi toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja avustat asiantuntijoitamme erilaisissa tehtävissä. Olet positiivinen, järjestelmällinen ja erittäin oma-aloitteinen. Joustavuus, myynnillisyys ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystymme yhteistyössä ratkaisemaan asiakkaan haasteita.  

Mitä tarjoamme sinulle  

Olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa! Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä perheoikeuden alaa, uutta palvelumalliamme ja kehittyä itse osana työyhteisöämme. Olemme kasvuyritys, jolle yhteishenki ja yrityksemme tehtävä ovat kaikki kaikessa. Lexly Oy on osa Lexly AB:ta, joka on ruotsalainen perheoikeuden toimija. Jos kiinnostuit, tutustu meihin verkkosivuillamme www.lexly.fi 

Tehtävästä voi kysyä lisää seuraavina ajankohtina: Pe 8.9. klo 13-15, ma 18.9. klo 8.30-11 tai to 21.9. klo 13-15 Leila Hilen, Head of Partnerships & Customer Experience Puh. 050 423 6071.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.9.2023 palkkatoivomuksineen sekä maksimissaan 3 minuuttia pitkä esittelyvideosi osoitteeseen leila.hilen@lexly.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.