Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme!

Asiakaspalvelu

Me olemme Lexly

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Arvomme

1) Katse tulevaisuudessa

Minkä teemme hyvin tänään, teemme huomenna paremmin. Katseemme on aina tulevassa. Haluamme jatkuvasti työskennellä paremmin asiakkaittemme ja koko lakialan kehittämiseksi.

2) Innovatiivisuus

Olemme aina askeleen edellä. Omaksumme ja kehitämme itse uutta teknologiaa, viestimme konstailematta ja pidämme toimintatapamme ketterinä. Näin varmistamme paikkamme saavutettavien lakipalvelujen eturivissä.

3) Asiakas edellä

Asiakkaan tarpeet ja näkökulma ovat toimintamme ytimessä. Rakastamme asiakkaidemme auttamista ja haluamme tarjota heille lakipalveluja miellyttävällä tavalla, helposti ja järkevään hintaan.

Asiantuntijamme mediassa >>

Lexly tuo perheoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat jokaisen suomalaisen ulottuville

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä missäkin elämäntilanteessa voi ja mitä kannattaa tehdä. Haluamme puhua välillä monimutkaisistakin lakiasioista niin selkeästi, että ne eivät jää mysteereiksi vaan niistä tulee osa tavallista asioiden hoitamista.

Me palvelemme asiakkaitamme aina hänelle parhaiten sopivalla tavalla. Perinteiseen tapaan kasvotusten, mutta myös etäpalveluna puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kehitämme myös digitaalisia lakipalveluita, jotta pystymme palvelemaan asiakkaamme asuinpaikasta ja ajasta riippumatta.

Tutustu Lexlyn tiimiin täältä >>

Lexly Pohjoismaissa

Lexly Oy syntyi, kun Frida Perhejuristit yhdistyi toukokuussa 2020 ruotsalaisen Lexly AB:n kanssa. Lue Talouselämän uutinen täältä >>

Suomen ja Ruotsin lisäksi Lexly toimii digitaalisten lakipalveluiden pioneerina myös Tanskassa ja Norjassa.  Oheisten linkkien takaa pääset näkemään lisää.

Lexly Group

Lexly Ab

Lexly AS

Lexly Aps

Suomessakin meitä lexlyläisiä on jo aika joukko – meissä on niin perheoikeuteen erikoistuneita juristeja, verotuksen osaajia kuin digitaalisen liiketoiminnan ja viestinnän ammattilaisiakin. Vi betjänar även på svenska!