Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Lexly.fi apunasi kaikissa avioliiton lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

 

Mikä?

Avioehdolla puolisot sopivat yhdessä, miten heidän omaisuutensa jaetaan avioliiton päätyttyä avioeroon tai toisen puolison kuolemaan. Avioehto voi olla halutessanne voimassa vain avioeron varalta.

Miksi?

Avioehdolla varmistatte, että omaisuutenne jaetaan teidän mielestänne reilulla tavalla. Ilman avioehtoa kaikki omaisuutenne jaetaan lain mukaan puoliksi kummallekin puolisolle.

Koska?

Avioehto on suositeltavaa tehdä ennen avioliiton solmimista, mutta sen voi tehdä myös koska tahansa avioliiton aikana ennen avioeron vireille tuloa tai puolison kuolemaa.

Missä?

Avioehdon voi tehdä helposti Lexlyn juristien laatimassa verkkopalvelussa tai yhdessä juristimme kanssa.

Tehkää avioehto helposti ja turvallisesti Lexlyn juristien laatimassa verkkopalvelussa - Lexly.fi

Avioehto helposti verkossa

Avioehto on helppo tehdä täysin itsenäisesti netissä. Verkkopalvelun käyttö ei edellytä lain tuntemista.  Palvelussa esitettyjen kysymysten perusteella syntyy juuri teidän tarpeisiinne sopiva avioehto. Voitte kokeilla verkkopalveluamme maksutta, sillä maksu suoritetaan vasta lopuksi, jos päätettä ostaa asiakirjan.  
95 €

Avioehto verkossa
Tehkää avioehto helposti ja turvallisesti Lexlyn avulla joko verkkopalvelussa tai yhdessä osaavan juristimme kanssa - Lexly.fi

Avioehto juristin kanssa

Avioehto kannattaa tehdä juristin kanssa erityisesti silloin, kun haluatte räätälöidyn avioehdon ja arvostatte henkilökohtaista palvelua. Jos toinen teistä ei ole Suomen kansalainen tai asutte pysyvästi ulkomailla, avioliittoon liittyvät juridiset asiat kannattaa käydä juristin kanssa läpi. Avioliittolakiin erikoistuneet juristimme palvelevat teitä mielellään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Om du vill skriva ditt äktenskapsförord med vår svenskspråkiga jurist, vänligen lämna en kontaktbegäran >>

300 €

Varaa maksuton alkukeskustelu
Lexly.fi apunasi kaikissa avioliiton lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

 

👉Sinulla tai teillä molemmilla on lapsia aikaisemmista parisuhteista eli teillä on uusperhe.

👉Olet tai jompikumpi teistä on yrittäjä. Yritystoimintaa ei kannata riskeeta avioliiton takia.

👉Olet tai olette saamassa taloudellisesti merkittäviä perintöjä tai lahjoja esimerkiksi vanhemmiltasi.

👉Jompikumpi teistä on huomattavasti varakkaampi kuin toinen.  

👉Puolisosi on ylivelkaantunut tai vaarassa ylivelkaantua.

👉Teille ei ole vielä kertynyt omaisuutta. Tämä on täydellinen tilanne sopia yhteiset pelisäännöt ja periaatteet tulevaisuuden varalta. 

Kannattaako avioehto?

Katso videolta, mitä Lexlyn juristi Katariina Kuusiluoma kertoo avioehdosta ja sen vaikutuksista omistussuhteisiin avioliiton päättyessä joko eroon tai puolison kuolemaan.

Oheisen linkin takaa löydät paljon hyödyllistä lisätietoa ja asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita avioehtoon liittyen.

Lue lisää avioehdosta
Lexly.fi apunasi kaikissa avioliiton lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Takaisin etusivulle >>